Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Nie wiem czy juz jest ten film , czy nie , ale ja go , nie widziałem
Film Eragon bardzo mi się podobał , świetne efekty specjalne , najlepsza podobała mi się przy samym końcu ,jak zły uderzył ognistą kulą w most , to było niezłe. Ogólnie film świetny dobrze zrobiony myślę że zrobią następną część , nawet słyszałem że ma być trylogia tego filmu. A co wy myslicie o tym filmie??? Pzd
Posted: Sun May 06, 2007 11:15 am
Keira ale na temat filmu mogłaś coś juz napisać .
Jak dla mnie film jak na te czasy bardzo słaby, przyznam sie, usnąłem dwa razy jak go oglądałem , bez emocji, bez szczególnego napięcia, spodziewałem sie po prostu czegoś lepszego. Nie imponuje mi główny aktor, jakiś śmieszny mi sie wydaje. Jedyne co było dobre to wygląd smoka ale poza tym to pusto.
Keira ale na temat filmu mogłaś coś juz napisać .
Jak dla mnie film jak na te czasy bardzo słaby, przyznam sie, usnąłem dwa razy jak go oglądałem , bez emocji, bez szczególnego napięcia, spodziewałem sie po prostu czegoś lepszego. Nie imponuje mi główny aktor, jakiś śmieszny mi sie wydaje. Jedyne co było dobre to wygląd smoka ale poza tym to pusto.
Moim zdaniem film jest świetny , może dla ciebie się nie podobało , ale druga część może ci się spodoba , lub trzecia o ile będzie Pzd
Joined: 10 May 2007 Posts: 42 Location: Ze szklanego ogrodu
Posted: Wed May 16, 2007 5:45 pm
ja też nie oglądałam filmu... jakoś mnie nie ciągnie
_________________ "Ale nie warto składać przysięgi, że się noc przebrnie, kiedy się jeszcze wieczora nie widziało." [J.R.R. Tolkien]
http://jestem-czarownica.blog.onet.pl
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum