Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Dzien Kobiet
Author Message
Mojso 
Lord Sith

Posted: Mon Mar 08, 2004 9:05 am   Dzień Kobiet

Wszystkeigo Najlepszego Wszystkim Paniom na tym forum. Tym co zapomniałem wysłać na priva i tym którym wysłałem. Wszystkiego Najlepszego nasze panie.

Keira 
Szara przystań

Posted: Mon Mar 08, 2004 3:06 pm   

Szalenie dziękuję...Bardzo miło spotkać takich dżentelmenów. Legolasik i Gil-galad...wielkie dzięki :)

B. Leśmian

Lady Of Orthank 
Lady Sith

Posted: Mon Mar 08, 2004 5:52 pm   

Wielgachne dzięki za życzonka :D

PS. I w ogóle całusy dla wszystkich tych, którzy pamiętali....

TO WSZYSTKO WINA MUNDURÓW! *___*

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Mar 08, 2004 7:19 pm   

Ja też się podpisuję do życzeń... Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietom, a w szczególności Nimrodel, Elfce i Keiri... Cieszcie się, chociaż wasz dzień powoli dobiega końca...

Mojso 
Lord Sith

Posted: Tue Mar 09, 2004 7:38 am   

No i niestety już po dniu kobiet. Było, było i minęło. Może będziemy składać życzenia paniom codziennie. HEHE

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Tue Mar 09, 2004 10:18 am   

hehe.. do skłądania zyczen kazda okazja jest dobra :P

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Mojso 
Lord Sith

Posted: Tue Mar 09, 2004 12:23 pm   

Aha to ok. Wszystkiego Najlepszego Panie na forum.

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Tue Mar 09, 2004 2:42 pm   

To może wprowadzimy w kalendażu dzień nagga?

Mojso 
Lord Sith

Posted: Tue Mar 09, 2004 2:54 pm   

Równie dobrze możemy wprowadzić dzień Morgula, dzień Nimrodel, dzień Keria_Metz.

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Mar 09, 2004 3:34 pm   

EEeee no...nagg jest szef to co innego :wink:
Poza tym..przecież jest dzien nagga, Nimrodel etc. Dzień urodzin 8) Chyba starczy świąt indywidualnych :lol:

B. Leśmian

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Tue Mar 09, 2004 4:41 pm   

Ja proponuję dzień Feanora.....będziecie śpiewać mi piosenki,recytować wierszyki,dostanę kwiaty...dniem obchodów Międzynarodowego Dnia Feanora może być każdy dzień w roku....dostałem już od was tyle dowodów sympatii (Keira nawet składała mi propozycje....niejednoznaczne,ale nie tylko ona niektórzy na privie przesyłali mi laurki,powiem więcej wiersze na mój temat w stylu:Feanorze ty jesteś jak zdrowie..... )jestem szczerze wzruszony waszą inicjatywą.

PS: Ja żadnej z was nie składam życzeń (tutaj płacz,jęk zawodu,lamenty i rwanie włosów z głowy)gdyż nie złożyłem ich nigdy żadnej kobiecie...jestem za równouprawnieniem, o którym trąbi 99% kobiet w tym kraju,a jak dostają kwiatki to.....sami sobie odpowiedzcie.

Zostawiam was z tym pytaniem.

Wasz Idol(teraz dotknąłem czołem ziemi(ale tylko w doniczce bo pod nogami płytki)) Feanor
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Mar 09, 2004 8:54 pm   

No cóz...w mojej klasie z równouprawnieniem nie jest tak źle. Jak byl Dzien Chłopaka to panowie dostali co nieco :wink: Poza tym panowie sa za równouprawnienienm tylko jak im to na rekę. W innych przypadkach żyją dla siebie. Oczywiście to generalizacja. Są bowiem i mężczyźni, prawdziwi, wspaniali, doeceniający kobiety, potrafiący przyznać się do błedu, bornić własnego zdania kulutralnie etc. Szkoda ze jest ich tak niewielu, szczególnie w wieku LO :wink:
Fecośtam...moja propozycje sa zawsz jednoznaczne, o ile sa propozycjami a nie urojeniami narcystycznego umysłu, który nie zauważa nic poza sobą i atakami na swoją osobę :twisted:

B. Leśmian

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Mar 10, 2004 8:02 am   

Keira_Metz wrote:
Oczywiście to generalizacja. Są bowiem i mężczyźni, prawdziwi, wspaniali, doeceniający kobiety, potrafiący przyznać się do błedu, bornić własnego zdania kulutralnie etc. Szkoda ze jest ich tak niewielu :wink:
:twisted:

Och nie musiałaś tak mnie opisywać...aż się zaczerwieniłem :oops: co mi się nie zdarza....i nie denerwuj się tak(zmieniasz kolor czcionek na krzykliwy ale po co?)rzeczywiście jestem wspaniały,ale tak na forum publicznym z tym się tak afiszować Keira?....możesz mi to wyznać na privie(tak jak inni)...w postach do mnie nadużywasz TEJ IKONY=== :wink: ...co to oznacza? czy oczekujesz podobnej z mojej strony?==wiem,że tak.
w blasku pochodni.

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Wed Mar 10, 2004 8:25 am   

Nie ma to jak dawka dobrego humoru o poranku. Dzięki wam czuję, że to będzie udany dzień :D

Galad 
Moderator

Posted: Wed Mar 10, 2004 11:43 am   

taaa :)

Moze jeszcze jakis kabaret zaloza i beda wystepowac nam na forum :D fajnie by bylo :D :lol:
in Mordor where the shadows are."

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Mar 10, 2004 3:19 pm   

Oh bardzo dziękuję.Te słowa są dla mnie najlepszą nagrodą....nie wiem co powiedzieć....Oh My God...(tutaj po policzku spływa łza) cieszę się Nienor ,że uważasz mój humor za dobry...poproście Keire to może założymy temat,w którym będziemy się kłócić...choć nie wiem czy po tych słowach,które pod moim adresem wyznała-( zrozumcie ją musiała wyznać swoje pozytywne uczucia względem mojej super osoby...nie ona pierwsza powiem z ujmującą skromniością)- będzie w stanie to robić....

Pamiętajcie:"Zawsze gdy coś idzie nie tak,gdy jest ci źle o Feanorze pomyśl se..." (nie lubię słowa "se" już wolę "sex" ale tak się zrymowało...)
To była reklama.......

PS: Keira wszyscy się dowiedzieli,nie masz co ukrywać....TERAZ WYŚLĘ TEN UPRAGNIONY PRZEZ CIEBIE ZNAK==== :wink:
w blasku pochodni.

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Mar 10, 2004 4:30 pm   

"Co tam mrugasz? Wpadło ci coś?"...nie mrygaj na mnie...nie jestem twoją służbą :roll: No tak....
Fe... wrote:
Och nie musiałaś tak mnie opisywać...aż się zaczerwieniłem

No cóz...o twoim narcyzmie juz mowiłam... strasznie mi żal że należysz do tego samego znaku zodiaku co ja...Naprawdę... chyba zmienię datę urodzenia.
Jesteś bezdusznym samcem, który z prawdziwymi mężczyznami nie ma nic wspólnego :P Kiedyś mówiłeś że jakbym cię spotkała to mzoe miałąbym inne zdanie... chyba jednak nie...No chyba że masz tak wysokie mniemanie o swojej urodzie... tyle ze na mnie to nie ma większego wpływu.
Gratuluję dobrego samopoczucia...moje jak patrzę na niereformowalnych samców, o wydumanej opinii o sobie etc. ma ataki niektrolowanego śmiechu i patrzy z politowaniem na delikwenta. Czuj się obserwowany przez moje wewn. oko...

Ach a co sie stało ze już do ZL nie wpadasz....boisz sie mnie :P

B. Leśmian

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Mar 10, 2004 4:56 pm   

Oh...złości się..ty ty ty...

Keira_Metz wrote:
"Co tam mrugasz? Wpadło ci coś?"...nie mrygaj na mnie...bo się czerwienię :oops:

No cóz...o twoim narcyzmie juz mowiłam... strasznie się cieszę że należysz do tego samego znaku zodiaku co ja...Naprawdę... chyba wpadnę w euforię,takie szczęście..

Tyle nas łączy :wink: .

Jesteś wspaniałym samcem, który z prawdziwymi palantami nie ma nic wspólnego :P Kiedyś mówiłeś że jakbym cię spotkała to może miałabym inne zdanie...pewnie tak...słodki musisz być...mój mały pyskaczu :wink: .

Gratuluję dobrego samopoczucia...moje jak patrzę na wspaniałych samców, o wydumanej opinii o sobie takich jak ty etc. mam ataki niektrolowanej ekstazy i patrzę z ogniem w oczach na delikwenta. Czuj się obserwowany przez moje wewn. oko...

Ach a co sie stało ze już do ZL nie wpadasz....boisz sie mnie ,nie unikaj mojego wewnętrznego oka :P

Przepraszam ,że zapytam ,ale co to znaczy ZL??????

Anyway...cokolwiek znaczy to chyba raczysz żartować,że się boję czy tak???
Chciałbym zauważyć,że to ty mrugałaś w każdym poście do mnie
:wink: ja tylko odmrugnąłem niewinnie.

Uhhh...obserwujesz mnie...masz wewnętrzne oko..to jest coś kurce.Co za kobieta z trzecim okiem...czuję się jak w reality show...trzecie oko...jakie to podniecające (aż się rozglądne po pokoju czy gdzieś go nie ma)

ZMIENIłEM NIECO WYPOWIEDŹ KEIRY BYŚCIE SIĘ TROCHĘ POŚMIALI W TYCH CIĘżKICH DLA NAS WSZYSTKICH CZASACH
w blasku pochodni.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version