Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Dzien Kobiet
Author Message
Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Mar 10, 2004 6:59 pm   

Ano nic ZL to takie sprawdzenie tylko..czy się aby nie znamy...bo miałam takie wrażenie... :P :P Ale widać tam jeszcze twoje macki nie sięgają...uf,uf,uf :D

Och zmieniaj sobie moje posty skoro nie umiesz spojrzec na fakty :twisted:

Hmm...nawet jakbym zalotnie mrugaa to jestem kobietą :? i to moze być bez podtextów. Ntomiast jak taki ktoś jak ty F. na mnie mrugasz to nie wiem co o tym myślec :twisted: Szczególnie po twoich propozycjach mailowych... :twisted: :twisted:

B. Leśmian

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Mar 11, 2004 7:19 am   

Keira_Metz wrote:
Ano nic ZL to takie sprawdzenie tylko..czy się aby nie znamy...bo miałam taką nadzieję... :P :P Ale widać tam jeszcze twoje macki nie sięgają...dam Ci linka to sobie pogwarzymy :D

Och zmieniaj sobie moje posty bo przynajmniej piszesz w nich całą prawdę :wink:

Hmm...nawet jakbym zalotnie mrugała to jestem kobietą :? I wiesz,że to jest z podtextami. Ntomiast jak taki ktoś jak ty Feanorku mój miły na mnie mruga to nie wiem co mam robić bo taka jestem szczęśliwa i podekscytowana :twisted: Szczególnie po twoich propozycjach mailowych...pewnie,że Ci wyślę zdjęcie po podoba mi się moja uroda i mam wymowne oczy,a to trzecie jest najpiękniejsze :

Spodobało mi się stwierdzenie o mackach bo muszę przyznać,że obok rekinów ,ośmiornice to moje ulubione zwierzątka....dzięki.

Ale przyznaj,że w zmienionym poście napisałem całą prawdę....

Precież wiesz,że bym się Ciebie nie bał..więc po co to pytanie o ZL?

Tak naprawdę to ja tylko odmruguję....:

CYTAT KEIRY NIECO UDOSKONALIłEM I ZMODERNIZOWAłEM....KU WASZEJ I JEJ UCIESZE....I'll be back.
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Mar 11, 2004 7:54 am   

Wiesz co..widać nie masz lepszych pomysłów na podbudowanie swojego nadwątlonego ego niz zmienianie moich postów. Nie bawi mnie to... może trochę więcej inwencji twórczej 8)

Wiesz nie dam ci linka do ZL, bo to jest miejsce uroku i spokoju, gdzie naprawde nie potrzeba kogoś takiego jak ty...radzimy sobie :D

Przeinaczanie czyichś wypowiedzi jest banalnie proste i zupełnie zbędne...aleś się wysilił.

Mojego zdjęcia i tak nie dostaniesz. Bylekomu go nie posyłam. A ty tym własnie dla mnie jesteś. Howgh :wink:

Tak a osmiornice do ciebie pasują...oślizgłe, niesympatyczne, macki...bleee :twisted:

B. Leśmian

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Mar 11, 2004 4:43 pm   

Tak naprawdę zmienianie twoich postów sprawia mi niezły ubaw...poza tym nie jest to banalne a samą inwencją droga koleżanko jest wpadnięcie na ten pomysł by się trochę pośmiać z twojej frustracji...zero dystansu...szkoda.

Wstydzisz się posłać to zdjęcie...aha i na drugi raz nie przysyłaj mi zdjęcia Heidi Klum i nie mów ,że to ty (bueheheheeh).żart of course...

Zanim powiesz coś o ośmiornicach to dowiedz się czegoś o nich....tak na przyszłość.....zdziwiłabyś się gdybyś trochę o nich sobie poczytała zapewniam...to samo tyczy się rekinów...

Z każdym twoim postem odczuwam coraz większe rozczarowanie względem twojej osoby niestety...ciągle ta sama gadka...to jest dopiero inwencja co???

Wnoszę o zakończenie tej rozmowy bo Keira nie ma za grosz poczucia humoru i za dwa lata wstępuje do klasztoru bo z tego co widzę tam jest jej miejsce.

Pomyliłem się co do niej.
w blasku pochodni.

Mojso 
Lord Sith

Posted: Thu Mar 11, 2004 5:02 pm   

Czy moglibyśie przestać się wreszcie kłóćić?

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Thu Mar 11, 2004 5:45 pm   

hehe..Legolaik.. to forum.. wolnosc słowa.. :P

Mozei troche przgiełam ale w przyblizeniu... :P 8)

Tak to jest jak dwóch takich co róznie na swiat patrzą.. :P

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Mar 11, 2004 5:49 pm   

Legolasiku my sie nie kłócimy, przynajmniej ja tak tego nie odbieram...
Pomyliłeś się Feanorze...jakżeż mi przykro...naprawdę...może uważałes że jestem w jakimś minimalnym stopniu podobna do ciebie? Błąd...Nie znasz mnie i nie znałes.
I ne mów mi o moich frustracjach...to uczucie w ostatnim czasie ejst mi obce.
:shock: Z tym klasztorem to mnie rozbawiłeś :lol: :lol: :D Ja w klasztorze?? niby czemu :)
Ja nie mam poczucia humoru? Oj...chyba nie wg twoich kryteriów...zapewniam cię, ze moi znajomi mają inne zdanie an ten temat :P
Słoneczko...co do mojego wyglądu..nie widze powodu żeby ci to foto posąłć, nie widze powodów żebyś musiał mnie oglądac, po 3 mój wygląd mi odpowiada...tobie nie musi...nie będe ci poczty zaśmiecać... :P
Jakbyś jeszcze cos do mnie miał...to daj znac na gg... :arrow:

B. Leśmian

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Mar 11, 2004 6:38 pm   

Ha ha ha uczucie frustracji jest ci obce???to jak wytłumaczysz 80% postów pod moim adresem,które aż ociekają frustracją??? i tutaj ty mnie rozbawiłaś....najłatwiej jest powiedzieć moi znajomi...i ty mówisz mi o banałach.....gadka o znajomych to największy banał,o który nawet ciebie bym nie posądzał...mnie ciężko się doszukać dowodów na twoje rzekome poczucie humoru.

Słoneczko???...to już do tego doszło??? robi się coraz ciekawiej...chyba masz rację z tym zdjęciem skoro jesteś taka brzydka,że twoje zdjęcia będą zaśmiecać mi pocztę...masz aż takie niskie mniemanie o sobie?

Ja jako koneser damskiej urody może powinienem jednak wstrzymać się z oglądaniem twego zdjęcia dla własnego dobra--choć muszę przyznać,że nie miałbym nic przeciwko gdybyś miała wygląd twego avatarka...bo mój avatar to moje zdjęcie z komunii bodajże.

Nie mam twojego numeru gg ,ale skoro chcesz to go podaj...wiem,że marzysz o rozmowie z Wielkim Feanorem...postrachem wszystkiego co się rusza.Nie każdy dostępuje tej łaski....jeśli będziesz grzeczna to może się do ciebie odezwę.....

PS: czekam na numer gg na privie.

PPS:W rozmowach ze mną prezentujesz się coraz słabiej....uwierz mi bo przeprowadziłem już dziesiątki takich sporów...czyżbyś się wypalała???

Poprzez to tracisz na atrakcyjności.
w blasku pochodni.

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Mar 11, 2004 10:24 pm   

No cóz...zawiodłeś sie na mnie...za duzo sobie wyobrażasz...nic na to nie poradzę...Numer gg powienienś sam znaleźć w katalogu o ile twoja łaska spłynie na mnie niegodną...prosta sprawa... :wink: Przecież jesteś wszechmogoący i wszechwiedzący.... 8) Jak sobie nie dasz rady to ci pomogę

żebyś sobie Eru wie czego nie wyobrażał... nie mam niskiego mniemania o sobie... wręcz przeciwnie :D Moja samoocena ma tendecję rosnącą :)

Koneser damskiej urody...o matko...nie brzmi to zachęcająco...Załóż agencję modelek albo coś w ty stylu jak sobie chcesz popatrzeć na kobiece ciała :twisted:

Uczucie frustracji jest mi obce, bo forum traktuję zasadniczo jako zabawę, luz... nie przejmuję się wszelkimi epitetami pod moim adresem, bo co Ty mozesz o mnie wiedzieć...mim swojej wszechmocy i wszechpotęgi. A to że z Toba dyskutuję to inna sprawa... :P

B. Leśmian

nagg 
Administrator

Posted: Fri Mar 12, 2004 1:54 am   

Powiem Wam, i moze to bedzie demoralizujace, ze miale niezly ubwa czytajac ten watek :D Wybaczcie, ale poprostu musze to powiedziec... poprostu jest to bajeczne :P

Co do dnia kobiet, to ja sie przyznam, ze tez nie obchodze tego swieta, moze z jeszcze glupszej przyczyny niz F. - ideologicznej. Nie widze powodu, aby celebrowac relikt PRL. Nie bede sie tlumaczyl, bo i tak pewnie nie zrozumiecie, ale chcilaem, zebyscie zobaczyli "dark side of admin" :lol:

PS. (Ale 8 maraca mama kwiatka dostala :P dziewczyna tez, ale tylko dlatego, ze to dzien naszej "miesiecznicy", a co miesiac dostaje kwiatka :P )

zly nagg :roll:

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Mar 12, 2004 8:01 am   

Ale widzisz nagg ,nie wszyscy mają ubaw (nie chcę pokazywać palcem,że to Keira).

Masz wysokie mniemanie a piszesz,że twoje zdjęcie będzie zaśmiecać mi skrzynkę...tendencja rosnąca? jakoś ciężko zaobserwować...

Koneser? owszem...agencja modelek...cóż..znam już wystarczającą ilość świetnych potencjalnych kandydatek...może Keira przyślesz to zdjęcie...zrobimy parę (a może dużo) poprawek komputerowych i zostaniesz fotomodelką...

Frustracja jest ci obca??? weź ty się popatrz na swoje posty dziewczyno,a potem mów ,że "uczucie frustracji jest mi obce"...to śmieszne....to tak jakbym ja napisał,że w moich postach nie posługuję się ironią i cynizmem i z uporem maniaka zapierał się,że ironia i cynizm są mi obce choć wiem,że używam ich na każdym kroku...

PS: czekam na numer gg
w blasku pochodni.

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Mar 12, 2004 2:51 pm   

Hmm...jak będę chciała to się do ciebie odezwę... :D Musisz poczekac albo szukać albo przynać ze nie umiesz znaleźć :twisted:

Hmm... to ze będę ci zaśmiecac skrzynkę nie ma nic wspólnego z moja urodą :D Panie koneserze nie czuje potrzeby ujawniania się :D Może starczy ci stwierdzenie że jestem osobą niepozorną, na którą nie zwróciłbyś uwagi. Poza tym wciąz nie widze argumentu który przemawiałby za tym ze mam je posałć. Chcesz się na kimś popastwić to znajdź inną ofiare :wink:

Nagg to faaaaaajnie że masz ubaw... :) PRzynajmniej ta dyskusja ma jakiś wpływ na tych co czytają. A jak poprawia nastrój to super :D

Pozdrówka
Wasza wiosenna Kei :wink:

B. Leśmian

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Mar 12, 2004 6:17 pm   

Niepozorna...?..jeśli tak to mogę odpuścić...szukać nie chcę bo mam nadzieję,że sama mi prześlesz swój numer...

Widzę,że wysoko mnie oceniasz skoro piszesz,że nie zwróciłabyś mojej uwagi...zaiste ciężko ją zwrócić...to musi być zjawiskowa niewiasta....miło mnie to połechtało po moim jak wiesz gigantycznym ego...dziękuję.

Nagg to chyba ma ubaw z moich postów bo twoje trochę przynudzają.Staram się Ciebie jakoś rozruszać...raz ,dwa..raz ,dwa.

Wasz wiosenny F?Ťanorek.
w blasku pochodni.

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Mar 12, 2004 7:22 pm   

Odezwę się... jak znajdę czas :D

Nie jestem zjawiskową niewiastą, ale nie czuję się przez to gorsza :P Wystarczy mi TEN JEDYNY, który mnie wyłowił z tłumu :) Miło ze cię połechtało...czasami przypadkowo mozna sprawić innym egom przyejmnosc.... od razu czlowiekowi lepiej z dobrym uczynkiem...chociaż skad ty to mozesz wiedziec 8)

Uznajesz niepozornosć za wadę? Niepozorna nie znaczy nieciekawa.. niewielka muszla moze kryć piękną perłę...

Rozmarzona Kei

B. Leśmian

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Mar 12, 2004 8:40 pm   

Owszem...to był dobry uczynek...w klasztorze to się liczy...ja rzeczywyście takowych ne spełniam (w miarę się staram)....

Zależy jak definiujemy tę niepozorność....oprócz urody są też inne atuty...sposób mówienia,poruszania się ,gestykulacja,ubiór ( ja zwracam na ubiór wielką uwagę bo sam najgorzej się nie ubieram...chyba jak na mnie za skromnie powiedziałem co??? :? : ) etc.

PS: dlaczego piszesz TEN JEDYNY...piszesz o Pierścieniu Władzy czy coś podobnego.... :? : a może to jest jakiś łowca modelek...taaaa tak się przecie mówi...np Laetitia Casta mówi,że ją wyłowili na plaży jak się opalała (szkoda,że mnie tam wtedy nie było)...czyli Ciebie już ktoś wyłowił i jesteś związana kontraktem z inną agencją....już to widzę...wyłowiona z rynsztoka,brudna i bezzębna...staje się gwiazdą....mogłaś odrazu napisać,że o to chodzi,że nie możesz rozpowszechniać swoich fotek gdyż zabrania ci tego twój kontrakt..ja robię w tej branży kope lat (jakieś 3 dni jak podsunęłaś mi ten pomysł...lol).

Moja agencja zwie się F?Ťanor Models Factory (FMF...znana na całym świecie...moje modelki to np Hiedi Klum,Laetitia Casta,Eva Herzigova,Adriana Sklenarikova,Yamila Diaz,etc..no i moja ulubienica Josie Maran.....

No co Keira....wchodzisz w ten bYznes...dobrze płacę (ale pamiętaj piniondze to nie fszystko....)

Na mój mail prześlij tylko 3 zdjęcia CV i list motywacyjny (no wiesz takie tam,że Feanor jest taki fajny,wspaniały...chleb powszedni)....zrobi się lifting komputerowy nic się nie martw perło....w niewielkiej muszli (muszli jakoś zdrożnie mi się kojarzy)

Rozmarzony F?Ťi
w blasku pochodni.

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Fri Mar 12, 2004 8:56 pm   

Chcecie się droczyć to Privie... Bo tak, to właściwie niepotrzebnie nabijacie posty... I tak wogóle, to można by zablokować ten temat na rok, bo nie ma sensu pisać po fakcie... Ale róbta se co chceta...

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Fri Mar 12, 2004 8:59 pm   

Ej ! Nie ma mowy! Jak będą gadać na priv to ja nie będę miała z tego żadnej radości.

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Mar 12, 2004 9:35 pm   

Taaaaa.....na privie to nie będe przede wszystkim JA miał żadnej radości...a z tym nabijaniem postów to weź stary sobie odpuść...teraz żałuję,że nie wypowiadałem się w temacie o rangach i liczbie postów(zlikwidować w cholere bo tylko się oburzają....)....to jest forum...mam coś do powiedzenia...a to nie są posty w stylu:"tak" lub "nie" lub "zgadzam się" lub "masz rację" więc nie widzę problemu.

PS: Morgul fajny avatar choć muszę przyznać,że trochę mnie dekoncentruje i ciężko się czyta twoje posty....ale bardzo dynamiczny taaa...
w blasku pochodni.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version