Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Dyskusja "Zlota Pieczec"
Author Message
Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Jun 27, 2004 8:59 pm   

Galad - moze jednak EDITnij juz tego posta, bo znów na Ciebie czekamy ;)
Co do różdżek, to KAżDY może używać tych, kupionych na targu. Coś jak w M&M :) Na głupim byle ryneczku miejskim nie kupisz bardzo drogich i zadkich różdzek TYLKO dla magów. Może pojawi się taka okazja np. w jakiejś świątyni.
Qbot - też zwróciłam uwagę, na to, ze nie masz jeździectwa, - myślałam, ze będziesz przemieszczał się w postaci wilkołaka :) Nie wiem jak chcesz jeździć na smoku, trochę już za późno aby zmieniać umiejętności...

EDIT
Ozz - moze być i czany... Tylko nie wiem, jak Ty chcesz ubrać pegaza w siodło ;)

QboT
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sun Jun 27, 2004 10:37 pm   

W końcu jest się druidem i dogadać się ze smokiem umie! Mam rozmowe ze zwierzętami i osfajanie więc w czym problem? Wcale nie musze na nim jeździć, może mnie nieść w swoich szponach... Wystarczy że go poproszę :P Ale o tym zadecyduje (na moją niekorzyść jak mniemam) MG....... :? A nawet jakbym nie mógł na nim latać, to w końcu cenny sojusznik, co?

"live today, fight tomorrow"

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun Jun 27, 2004 11:46 pm   

Tak w ogóle, to Nim powinna to przeniesc do 2-ego tematu o Złotej Pieczęci, bo to offtopic :)
1. Mamy tu zbierzność, niby możesz mu kazać nieść sie w szponach ( :lol: ).
2. Ale jak on sie dowie ( w końcu inteligentny), że myślisz o nim jak o zwierzęciu (a chyba nie jest :/ ) to Cie... puści ;) :lol:

Poza tym, to w ogóle fakt, że Aragornka umieściła smoka, którego sobie mozna kupić jak majtki na bazarze, jest zabawny :) Niby to jest jej świat i ona jest MG, ale to lekka przesada :) Tak tylko mówie, hehh ;]

EDIT
No nie obrażaj się, masz zbyt wielkie poczucie własnej własności chyba ;) Czemu jesteś taka zamknięta na jakieś uwagi, czy coś? :? Wyluzuj troszeczke... Tylko mówie, jak to wygląda, wg. mnie, nie musisz zaraz się obrażać!
Last edited by Ozz on Mon Jun 28, 2004 10:37 am; edited 1 time in total  

Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Jun 28, 2004 9:49 am   

Ozz - do cholery pisałam Ci o tym na privie. Jak za ostro to sie obrazi. Jak normalnie to nie dociera...

Nie no, nie będziemy sobie kompliować zycia z tym smokiem. Zmień sobie którąś umiejętność na "jeździectwo smoków" i po problemie. I chyba troche przesadziłeś z wielkością smoka ... Będziesz wyglądał potwornie głupio, ściągniesz tylko kłopot na drużynę (wieśniacy będą się was bać, a pewnie nie jedna spora grupka rozbójników pokusi się na Twojego smokczka). Zresztą znów gra będzie nudna, jeśli będziesz miał smoka - herosa którym rozwalisz wszystko i wszystkich. Ja popełniłam błąd nie ustalając rozmiarów zwierzęcia. No w każdym razie apeluję o zminiejszenie smoczka do jakis racjonalnych rozmiarów.
Albo zawżyjmy kompromis - będziesz mógł bez zmieniania umiejęstości jeździć na smoku, a w zamian zmiejszysz go o jakąś połowę :)

Pozdrawiam...

P.S - Galad - pospiesz się !!!!!!

Galad 
Moderator

Posted: Mon Jun 28, 2004 11:03 am   

sorry ale cos tu sie chyba na forum popsujo bo jakims cudem nei moglem swojego postu editowac... :/
a teraz to wogle go tam juz nei ma :/
juz pisze co kupuje (juz mam napisane tylko to wkleje i wysylam)

EDIT
Ozz w postaci masz 3 bronie a powinny byc 2 :)

hmm a moze zrobic cos jak w Diablo? Np. abyh uwywac jakiejs broni trzeba mioec jakis wymagany pozio, sile, zrecznosc itp. ? urozmaicilo by to gre i napewno by bylo fajnie :) i moze zrobic zdobywanie uimiejetnosci czy polepszanie tych co sie ma juz co poziom (tak jak w D ) :)
in Mordor where the shadows are."

Ozz 
Hooliganin

Posted: Mon Jun 28, 2004 11:14 am   

No 3, 2 miecze i kupiony biczyk :) A 2 to miały być bronie, którymi potrafimy władać, a nie te co mamy ;) Nie raczej, bo to jest opisówka, bez doświadczenia, rzutów jakichś, czy coś... Raczej nie ma bata...

QboT
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Mon Jun 28, 2004 11:31 am   

Czyli mogę dodać do moich dwóch mieczy półtoraręcznych jeszcze jedną broń? Niech będą to noże do rzucania.

A co do smoka to ok, niech będzie wielkości mniej wiecej "ogiera czystej krwi" :P Nie licząc skrzydeł. Poza tym w pierwszej kolejności, co zaznaczyłem wcześniej myśle o nim jak o silnym sojuszniku.

PS. Moim zdaniem gra nie będzie nudna. Poza tym dziwię Ci się, że najpierw piszesz że duże grupy rozbójników będą chciały mi go odebrać i że narażę team, a później że będzie nudno bo będe miał niepokonanego smoka herosa, który wszystkich pozabija. To w czym problem? Nie sądze żeby byli nim rozbójnicy i inni...... Ale dosyć o tym, lepiej wracać do gry.

"live today, fight tomorrow"

Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Jun 28, 2004 1:19 pm   

Ozz - tylko trochę nie rozumiem po co pisałeś mi na priva tą uwagę, skoro i tak wyladowała na forum. Ijestem otwarta na uwagi, tylko, ze po pierwsze już po fakcie, a po drugie po co powtarzać dwa razy to samo ?? żeby się 'popisać' przed innymi ??

DOBRA
WRACAMY DO GRY !!!

Ozz 
Hooliganin

Posted: Mon Jun 28, 2004 1:46 pm   

Przepraszam, a co tu jest do popisu, bo nie rozumiem :hmm: Napisanie, że coś jest troche dziwne, jak na mój gust? :hmm: Aaaaale popis ;] Dobra, kończmy ten głupi spór, bo będziemy mieć konflikt na forum :lol: ;)

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: