Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Aug 29, 2005 12:39 pm Dwie Wieże
Kto widział nowe zawastuny w stacji TVN?? JA!!! Jesieną w telewizji TVN zobaczymy Dwie wieże!!!!!!!!!!!Co wy na to ?? Może zrobimy zakłady, ile czasu filmu zajmą reklamy:P
/ kozak jesteś - nagg / powinniśmy zachować ten temat i przykleić, żeby każdy go widział i podziwiał przez następne kilka lat - Gal - anonim
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life
Co ja na to? Obejrzę, bo pewnie i tak ni ebędę miała nic innego do roboty...
Ha, ostatnim razem, kiedy puścili Drużynę Pierścienia, chyba nic nie wycieli, ale mogę się mylić A co mogli by usunąć tym razem? Hm, Arwenę Szczerze mówiąc, bardzo bym się ucieszyła, bo stanowczo za dużo jej w tym filmie Oprócz tego... mogą wyciąć też Aragorna spadającego z urwiska albo śmierć Haldira. A co do reklam... Uch, tu będzie ciężko Piętnaście minut filmu, pół godziny (kiedyś liczyłam ile trwają i okazało się, że około 20 minut ) reklam, piętnaście minut film, pół godziny reklam...
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Mon Aug 29, 2005 1:17 pm
hehe...
kawalkow filmow nie wytna..no co wy...puszcza wersje kinowa...a film przez reklamy wydluzy sie o jakas godzine...chociaz to jest tvn nie polsat...no to o jakies 40 minut ....
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:14 pm Sorki
Naprawde przepraszam za błędy ortograficzne. Nie jestem polonistą.A ortografia idze mi naj gorzej.A co do samego filmu to raczej go obejrze. Ciekawe czy puszcą wersje kinową czy rozszerzoną??
No to prawda - gdyby była to wersja rozsrzerzona, to trabili by o tym na lewo i prawo. Ale tak sie raczej nie robi - wydawca chce miec hajs z DVD, a jak poleci extended na TV to jednak pare % juz nie kupi, tylko sobie nagra...
owszem, mało prawdopodobne, że puszczą wersję rozszerzoną, ale pomyślcie też o tym, że TVN kiedyś puściło "Aliens" wersję specjalną (czyli rozszerzoną) a rok później nawet poprawioną, z przemontowaną jedną sceną. Cień szansy - choć nikły - to jednak jest. Ale ja i tak nie będę oglądać - nie wiem czemu, ale dostaję drgawek, kiedy widzę lotra w TV
Posted: Mon Aug 29, 2005 7:17 pm
Ja na pewno nie będę oglądać. Na TVNie? Nigdy...
Bo cholera jasna, nikomu w domu nie chce sie wynieść anteny na dach i telewizorek nie odbiera tego programu
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
A tam. Z tymi filmami puszczanymi w TV, to jest tak, że każdy oglądał to setki razy, każdy się zarzeka, że oglądać nie będzie, a i tak włączy Bo to jakoś tak wypada oglądać Zresztą dla mnie te telewizyjne wersje są zupełna nowością ze względu na osobę lektora. Strasznie to denerwuje, ale i, nie da się ukryć- bawi.
Więc pewnie oglądać będę. Tylko, że na luzie, i tak bardziej "jednym okiem".
Apropo rozszerzonych wersji, dziś się dowiedziałam od mojej siostry, że w Hiszpani to w TV leciała wersja rozszerzona! A u nas sukces jak wogóle puszczą... Stwierdzam, że to jest niesprawiedliwe
Ja na pewno obejrzę .. Chociaż jeśli przerwą bitwę o Helmowy Jar (jest to prawdopodbne) to dlaej nie obejrzę. Będzie to protestem na znak tego, że nie wolno przerywać pięknych scen. A tak poza tym, to ja się naliczyłam kiedyś w TVN'ie 29 minut reklam. Koszmar....
_________________ Piszcie na moje gg i właźcie na mojego bloga. Za komenty będę wdzięczna....
Posted: Wed Aug 31, 2005 10:39 am
zysk z reklam jest ogromny :p dlatego na dobrych filmach najwięcej jest reklam :p bo stacja za to łyka niezły hajsik :p. Co do filmu to pewnie go oglądne z uwagi na boskiego lektora lol .
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum