Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Czytałam, czytałam, książeczka bardzo fajna, a dla osób, które jeszcze się z nią nie zapoznały to mam ją na kompie, ale niestety nie da się chyba dodać załącznika Jeśli ktoś chce to PW.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Ja przeczytalam. Szczerze powiedziawszy nie bardzo przypadla mi do gustu, poniewaz jest inna niz wszystkie... Ale da sie przeczytac. Nie ukrywam, pomysl byl genialny, ale jakby nie pasujacy do swiata wykreowanego przez Mistrza...
Jak dla mnie to książka jest fajna ale jednak wole książki związane ze śródziemiem przeczytałem ją tylko dlatego że na okładce pisało J.R.R. Tolkien ale wszystkim ją polecam może komuś sie bardziej spodoba...
Pozdrawiam
_________________ Kto rzuci wyzwanie i lud z pomroki wskrzesi zapomniene. Potomek tego któremu przysięgli w wyrocznej godzinie drzwi przekroczy na ścieżce umarłych.
Cieszę się że komuś chce sie przeglądać stare tematy Milvo jeśli masz jeszcze gdzieś tą książkę to proszę o przesłanie jeśli to nie problem mój e-mial to riathus@o2.pl
tekst napisany bez znaków interpunkcyjnych trudno się czyta
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Posted: Thu Dec 21, 2006 4:23 pm
Moze według wielu jestem heretykiem ale "Liść, dzieło Niggle'a" jest dla mnie najlepszą ksiązką Mistrza. Jest tu troszkę o nietolerancji i radości z ukończenia dzieła... dzieła jako życia jak sądze...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum