Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Znaczy, dla czystosci sumienia zaznacze ze jestem fanatyczntym (hmm ) Half-Life'owcem... No ale to co napisalem to swieta prawda. Anie jatki zywszej nie ma, a fabula jak z bajek Disneya... Niby fajnie, ale jak odgrzany schabowy. Najwiekszym bledem jest niewykorzystanie silnika do konca. Za malo jest "zgaszen" swiatla, czy jakiejs prostej lamiglowki... (zapamietalem jedna - z komorami kriogenicznymi... heh - lamiglowka ale wiesz o co mi chodzi )
nagg
Posted: Sat Aug 28, 2004 9:57 pm
nagg wrote:
Znaczy, dla czystosci sumienia zaznacze ze jestem fanatyczntym (hmm ) Half-Life'owcem... No ale to co napisalem to swieta prawda. Anie jatki zywszej nie ma, a fabula jak z bajek Disneya... Niby fajnie, ale jak odgrzany schabowy. Najwiekszym bledem jest niewykorzystanie silnika do konca. Za malo jest "zgaszen" swiatla, czy jakiejs prostej lamiglowki... (zapamietalem jedna - z komorami kriogenicznymi... heh - lamiglowka ale wiesz o co mi chodzi )
nagg
co to z ciebie za admin nagg że Doma nie lubi 3 super gierca
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Tak zastanaialem sie, jak by zmierzyc sie z Twoja miazdzac argumentacja. Najbardziej pograzyl mnie tekst "super gierca", bo tak to jeszcze cos kombinowalem, ale no fakt. To super gierca, wiec juz leze Zreszta, widac, zaden ze mnie admin... moze gdybym szalal za D3 umialby znalesc kontrargumen
Napisalem swoje zdanei, by ludzie nie zalowali wydanych piedziedzy (GOOD) lub straconego transferu (NOT GOOD ) ot co.
Pre loading HL2 rozpoczety, za miesiac - dwa zobaczymy kto zostanie krolem strzelanek
Posted: Mon Aug 30, 2004 10:57 pm
nagg wrote:
Tak zastanaialem sie, jak by zmierzyc sie z Twoja miazdzac argumentacja. Najbardziej pograzyl mnie tekst "super gierca", bo tak to jeszcze cos kombinowalem, ale no fakt. To super gierca, wiec juz leze Zreszta, widac, zaden ze mnie admin... moze gdybym szalal za D3 umialby znalesc kontrargumen
Nie jestem fanatykiem Doma ale 3 lubię Ale żeby Doma 3 nie lubić nie spociewałem się po tobie tego panie( )adminie nagg(U) NIE spodziewałem
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Sun Feb 13, 2005 3:34 pm
Ta gra nie pociąg mnie wcale. Nie lubie gry gdzie są ciągłe ciemności. Brak takiej fabuły. polega na tym by zabić wszystkich i coś tam zrobić. Zdecydowanie lepszy jest Farcry. Chyba nawed grafika była lepsza. Oto moja opinia
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum