Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
zauważyliscie, że nie podałem, kto który wiersz napisał? To za chwilę.
A teraz drugi etap (tu już wam podam wyniki ).
I tak do drugiego etapu zakwalifikowali się.....
prosimy o brawa!!!
fanfary!!!
kurtyna!!!
światła!!!
i...
zakwalifikowali się....
Aragornka i Ozz!!!
a zwycięscą został Ozz Brawa!!! Wiem, że to dla was pewnei wielkie zaskoczenie, ale taka jest prawda, wygrał Ozz wierszem 2.
Wyniki II tury:
I miejsce: Ozz "***"
II miejsce: Aragornka "„Ta ulotna chwila...”
Jeszcze raz gratuluje Ozzowi jak i Aragornce!!!
Nagrodą jak zapowiadałem jest możliwość wzięcia dowolnej rangi dla Ozza.
A i jeszce wyniki I tury:
Ozz - "Do człowieka" Wiersz konkursowy nr 1
Morgul - "Szepty, głosy..." Wiersz konkursowy nr 2
Lady Of Orthank - "Dziękuję Mistrzu" Wiersz konkursowy nr 3
Keira Metz - "***" Wiersz konkursowy nr 4
Aragornka - "Ci, którzy nie widzą" Wiersz konkursowy nr 5
I jeszcze raz gratuluje wszystkim uczestnikom, bardzo się ciesze, że tyle osób głosowało. Możliwe, że w przyszłosci taki konkurs zrobimy jeszcze raz, albo może jakiś inny? Pomyślimy. A i na koniec chciałbym przeprosić za takie opóżnienia, mam nadzieje, że mi wybaczycie .
Dziękuje za uwagę.
Galad
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Gratki Ozz
Ten drugi to naprawdę fajny wiersz A że Ty to Ty to chyba dość logiczne było, odkąd wyjechałeś że nikt nie-białych wierszy nie pisze Zresztą jedyny tu zawsze rymowałeś.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum