Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
spójrzcie... gdzie są te ilości postów? kiedyś po 1 dniu sie wchodziło i było 100 nie przeczytanych postów. a teraz??? raz na kilka dni 5 postów gdzie są te ilości tematów?? ehhh...gdzie są nasi użytkownicy??? wiem, że to wszystko przez to, że czas WP sie "skończył", filmy i książki są już znane i wyczerpały sie tematy...ludzie są już starsi niż 2 lata temu i są na studiach czy gdzieś tam...ale...to takie smutne :'( ... Pewnego dnia wejde w "zakładki" klikne na "forum WP" i wyskoczy mi "domena nie istnieje" czy coś w tym stylu...i tego sie boje...że "strace" forum, Was - moich wspaniałych Przyjaciół. Internetowych, ale Przyjaciół, bo wiele z Wami przeszedłem. Dzieliłem sie smutkami, radościami... :'( ... I teraz mam Was stracić? ... nie chce...tak więc sprawmy RAZEM by Nasze Forum znowu odżyło i by nie pogrążyło sie w ciemnościach niczym Kopalnie Khazad-Dum ...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Uff, te statystyki rzeczywiście wyglądają tragicznie. I ja też miałam potworny zastój, nie byłam w stanie napisac jednego sensownego posta... Ale już mi przeszło . Teraz trzeba forum reaktywować. Ale jak? Bo samo gadanie i obiecywanie nic nie zmieni... Przydałoby się pościągać userów, którzy długo się nie pojawiają... Maile im powysyłać, bo pewnie pozapominali o nas, niewdzięcznicy! I wszyscy się brakiem czasu usprawiedliwiają. Albo reklamę forum zrobić? Efektowną reklamę.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:22 pm
Jutro jak wróce ze szkoły to wezme sie za gygy userów i zaspamuje ich. Nie wszystkich, ale Tych, którzy byli "wcześniej" aktywni...czyli przynajmniej z ostatniego roku...
kolejna sprawa ----> tematy...no ale to już sprawa drugorzędna...
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:17 pm
2004 rok był rewelacyjny [i byla przygoda...], 2005 byl swietny... To byly czasy
To nie jest tylko kwestia tego, ze skonczyl się szał związany z filmem LotR. W koncu rok temu zyło głownie "Tajne Forum". I to żylo b. intensywnie. Działo się, dyskutowało. I wiersze się nowe pojawiały, bylo sporo komentarzy.
A teraz ta cisza jest spowodowana w duzej mierze tym, ze wielu rozkręcaczy forum przestało się pojawiać. A tacy np. moderatorzy... zamiast napędzać ruch, cokolwiek robić nie pojawiają się. Galad bywa, Nienor jak moze to tez jest, ale Ozz wyparował praktycznie.
Myślałam, ze jak ktos jest modem, to ma jakieś poczucie, ze jest wazny dla forum i ze warto cos dla forum zrobic. Tak mi się wydawało, bo ja sama tak podchodziłam do tej funkcji.
I mimo, ze mam 'wazniejsze' fora, ktore sa ze mna dluzej to zawsze zagladam tu z sympatią, bo spotkało mnie tu wiele cudownych chwil i poznalam tu swietnych ludzi. Ludzi, z ktorymi mozna bylo podyskutowac na kazdy temat. Głupi albo powazny. Morgul załozył ich tu setki. żebysmy sie lepiej poznali, zblizyli... i gdzie sie podział Morgul?
I to nieprawda, ze malo userów i odleglosc od premiery zamraza forum. To kwestia checi. W koncu mam moje rodzime forum, ktore wyroslo na sympoatii do dzieł Tolkiena, ale teraz nie opiera się na niej. Ludzie zzyli sie do tego stopnia, ze musza zagladac na forum. Jakis taki rodzaj uzaleznienia Szkoda, ze z wp.com odeszło tylu znamienitych uzytkowników. O których mowia teraz tylko przeszle posty...
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:26 pm
No niestety...ładnie to ujęłaś Kei. O Morgim zapomniałem...Ozz niedawno był ... Nimrodell gdzieś poleciała...nie będe tu wszystkich wymieniać, bo przykro mi sie robi...
No ale nie odeszli wszyscy!! Ale zacząłem sie zastanawiać czy warto ratować to forum...WARTO!! TRZEBA!! MAMY SIłE - RAZEM (hehe, wiem wiem, kojarzy sie z Platformą )
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:52 pm
Ozz był, ale co zrobił? Odezwał się na SB i zniknął.
SB niektorym zastepuje forum. Pojawiaja sie, rzucaja uwage, znikaja. Zapamieta sie, ze byli, ale co to za bycie?
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Tue Sep 19, 2006 6:41 pm
Napiszę to tutaa, bo gdzie indziej...
łAAAA! Zapomniałam o Władcowym Forum. Wstyd mi jak diabli. Ale wróciłam i zostanę, tak długo jak pozwoli mi na to matura. ;_____;
Dzięki Mati, że mi przypomniałeś, i to wielkie dziękuję *przytulis*
Muszę nadrobić ilość postów, będzie okazja, bo musze parę info odświeżyć ^^''
Posted: Wed Sep 20, 2006 1:56 pm
Ja też jestem! Ja też, ja też!
A dlaczego? A cholera wie, dlaczego klapło. Jakiś temat dla socjologa, a nie polonisty
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum