Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Apr 11, 2004 12:26 pm Diabełek
Czy ktos z was gra w ta gierke na b. necie?? I co w ogole o niej sadzicie? Wg mnie jest ponadczasowa, juz ma 4 lata, na necie wciąż gra tyle samo osob!!
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Ja grałam tylko na polączeniu lokalnym, na necie nie... Ale gierka swietna, przyznam. Dobry klimacik, postacie i umiejetnosci, muza też nie taka zla...
No i to jest Blizzard Entertainment, nieprawdaż?
Ale ja i tak najbardziej lubie WarCraft III...
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
No jesli chodz o DI to ostatnio mialem faze Posiekalem sobie troszke moim magiem, ale po zabiciu diablo na hellu (z kumplem) znudzilo mi sie - znaczy nie chce mi sie zabijac stworkow co maja immune na ogien i lighting - nudze sie wtedy
Za to nakrecam sie na DII, juz sobie orginal zamowilem z dodatkiem (doszedlem do wniosku, ze w tyle swietnych gier od Blizza gralem, ze nalezy im sie ta kasa) i pewnie za tydzien rozpoczne na zamknietym battelnecie zabawe
Jesli ktos chcetny do partyjki w DI to mozna sie jakos zgadac, choc mi jakos "pdzycichlo" ostatnio. A potem, mowie, DII - ja chetnie
TEz wlasnie myslalem nad kupnem tego Diablo 2 = dodatek (zobaczylem to w timsoft.pl
Kiedys gralem w D2 mialem od brata ciotecznego ale nei gralem w necie bo on by juz chyba pozniej nei mogl... a nie powiem gra super a wlaszcza ze bronei sa baaaaardzo rozne. SKonczylem jak bylem w 3 akcie jak nei moglem znalesc jedego miejsca...
hmm Nagg a co to "zamkniety battlenet" ?
A jak 6ot jest w tym DIablo: z necie sie gra postacia ktora sie sobie wypracowalo w singlu czy tam tez mozna zaczac od zera i tam "szkloc" postac?
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
DI
Postac z singla mozna trainerem przeniesc na multi - ale jest to "nie oficjalne" Zeby wszystko robic zgodnie z gra, trzeba od nowa. Przenoszenie jednak nie jest nie legalne
DII
Prawdopodobnie tez ad sie przeniesc z singla do MP. Ale tylko na otwartym BN; BN zamkniety charakteryzuje sie tym, ze postac jest zapisywanan na serweraach blizzardu, i nie masz do nich dostepu (czyli technicznie nie mozesz cheatowac) Tak wiec BN zamkniety jest - moze nie czysty, ale na pewno czystszy
nagg
Nie, no ja pzeszedlem, bylem tez pare razy w krowim levelu - choch chyba tearz zrobili tak, ze po zabiciu krowiego krola juz nie mozna wejsc... a sporo unikatow wypadalo z niego - znaczy - dobrych unikatow
na nightmare juz nie pamietam do kad, ale chyba do 3 aktu, potem mi sie znudzilo No i gralem Nekromanta fajny jest
nagg
Need Skulder, Shako, Gaze, Annihilus Offer Good /w*qbot
Czy muszę coś jeszcze dodawać?
Może tylko że grałem dzisiaj 5h i ide jeszcze. Ćwicze sorc na mf No i przede wszystkim nie chce mi się pisać postów których i tak nie zrozumiecie, n00by
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
ja dzisiaj znowu zagralem w singla w D2 ale mam ciagle ten sam problem: gdzie sa albo gdzieje jest wejscie do kanalow????????????? no w misji napisane jest ze maja byc poid kursta (czy kurast nie pamietm) ale nigdzie nei moge znalesc wejscia do nich plz pomozcie
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Na bazaże w kurast sa takie doły z wodąco sie po schodach schodzi. W dwóch z nich są wejścia.
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
Odgrzewam topic. Znowu zaczalem grac Tym razem barbarzynca niestety nie moge znalesc dodatku gdzies go posialem Nie wiecie, czy jak sie z netu sciagnie LODa, ma sie orginalny CDKEY to bedzie mozna grac Bo nie wiem, czy szukac. D2 mialo tak, ze jak sie skopiowalo plyte, to i tak jej nie czytal Czy LOD ma tak samo
ja kocham te gre.... kiedyś jak niemiałem neta to grałem jak maniak
jak sobie załatwiłem neta to zaraz kupiłem orginał i wymiatałem na batle.necie
teraz jednak już od pół roku ta gra u mnie nie jest urzywana...
ale planuje sie wkrótce za nią wziąść, tylko nie wiem jaką postacie mam grać
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Jul 19, 2005 3:49 pm
Diablo, łezka sie w oku kreci:) Jak tylko dorwe podstawke, bo dodatek mam, to zaczynam grać na nowo
Hm, a mam takie pytanko, bo juz zapomniałem - komu z was dałem kiedyś konto i jak się grało, bo mnie ciekawi to troche
Pozdrawiam.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Mon Jul 25, 2005 6:42 am
Ja bm grał ale nie mam z kim...kurde ja we wszystko moge grac byle miec z kim bo samemu to nie to szybko wtedy sie nudzi bicie lvl
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Posted: Mon Jul 25, 2005 8:49 pm
Świr widze że żeśmy sie dobrali do pogaduszek..serio zaczną nas wyzywac od nabijaia postów. Atak wracając w temat to ja nie mam zadnego konta a teraz drwałm nową gr fazerska podaje linka
Gorąco polecam. Ale i tak w diablo bym sobie po grał
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum