Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
a o to nadeszła radosna nowina!!!! na oficjalnej stronie blizarda jest news o patch. 1.11 do diablo 2!!!!!!!!!!!!!!!:D
na screenach jest widoczny jakiś nowy boss Lilith... cąłkiem podobny do Andariel... kurde ale sie ciesze
Posted: Sun Jul 31, 2005 9:56 pm
NIce trza zobaczyć a kiedy może byśmy zagrali w coś innego niż diablo?
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Ja bm grał ale nie mam z kim...kurde ja we wszystko moge grac byle miec z kim bo samemu to nie to szybko wtedy sie nudzi bicie lvl
ja teraz nawalam w Diablo więc możemy sie ugadać:)
mam Druida na 47 lvl i Necromante na 15
No, mozemy sie spiknac kiedys. Moge Ci troche itemkow pozrzucac, wiesz, to co wypadnie z mefowania, dla twojej postaci moga to byc spoko rzeczy. Mam dru 81, malo juz gram, ale moge troche pomoc. A moze Ty kiedys jakas runke znajdziesz, i sie odwdzieczysz
PS a no i nie bardzo kapuje tego klimatu z resetowanie bn - u mnie dziala all
Ja bm grał ale nie mam z kim...kurde ja we wszystko moge grac byle miec z kim bo samemu to nie to szybko wtedy sie nudzi bicie lvl
ja teraz nawalam w Diablo więc możemy sie ugadać:)
mam Druida na 47 lvl i Necromante na 15
No, mozemy sie spiknac kiedys. Moge Ci troche itemkow pozrzucac, wiesz, to co wypadnie z mefowania, dla twojej postaci moga to byc spoko rzeczy. Mam dru 81, malo juz gram, ale moge troche pomoc. A moze Ty kiedys jakas runke znajdziesz, i sie odwdzieczysz
PS a no i nie bardzo kapuje tego klimatu z resetowanie bn - u mnie dziala all
no działa, ale postacie które zostały stworzone przed resetem nie są rankingowe... a rankingowe z nierankingowymi niemogą grać, narazie po resecie mam czarke 20 lvl:P a zprzed resetu mam barba 43lvl:P
EDIT:
aaaa i nazwa mojego konta to "Duality" ... może sie gdzieś miniemy:P
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:46 pm
a ja wczoraj czy tez jak kto woli przed wczoraj 1x w zyciu zabilem Diablo (czekam na oklaski) ... teraz zbieram sily i ide na baala...w sumie to najpierw wykonam te 5 questow przed nim...no ale spoko
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum