Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:52 am
ojjj sorqa Morgul...zapomnialem ze Ty tez jestes Nazgulem...heh...no to w trojke bedziemy Was scigac i nekac...w nocy* i w swietle slonca...w wietrze i w blogiej ciszy...w sniegu i w deszczu...itd. itp.
*w nocy radze szczegolnie uwazac dziewczynom;)... ...zartuje zartuje...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:59 am
Zgadzam się z wszystkimi było by super. Pisze się na elfa. Który umie jeździć konno. Utopił bym wszystkie Nazgule
\
Moze Nazg bym pominął
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:05 pm
Są też inne sposoby:) Np. pojechalo by się po drzewce. Chciałbym zobaczyć jak je tniecie tymi swojimi kijkami(ops sory mieczami)
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:19 pm
ajajaj...Wotz zapomniales ze znamy rowniez dosc potezne zaklecia...ale ciekawy pomysl z tymi entami... ale pamietaj ze do Fangornu kawalek drogi jest i jest mozliwosc zebyscie nie dojechali...dobra ja zaloze nowy temat w sprawie wycieczek bo robimy ty maly off-topic...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:51 pm
Dobry pomysł Mati. Ale właśnie przedstawiamy czy on dla nas jest. jak byśmy chcieli sie tam znaleźć:)
Jasne,ze to nie jest proste pytanie.Dla mnie Lor'd jest ksiażką,ktora potrafi oderwac mnie od szarej rzeczywistowissci.no i oczywiście jest dla mnie wielka pasia!!!Nie wiem jak kiedys mogłam uważac że to idiotyzm,ale luczie sie zmieniaja,tak jak ich zainteresowania.WP to świetny filmy,ale najlepiej przeczytać ksązkę,dzieki niej można wiecej zrozumieć i podziwiać świat fantazy!!!Naszej ukochane trylogii nic nie dorowna.Inne jakieś proby naśladowania tolkiena kończom sie przeważnie fiaskiem.Pisząc krotko Lord rzadzi!!!!!!!!!!!!!! Zreszta każdy o tym wie,no bo w końcu jestescie na tej stronce!!P.sPiszczie do mnie na gg.e-malila albo na forum!!!Pozdrowki Elcia
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:15 pm
Hm, rzeczywiście trudne pytanie. To była moja brama do Fantasy. Dzięki "Władcy" naprawdę zaczęłam się tym interesować. Od książki nie mogłam się oderwać, zresztą jak wszyscy z was zapewne;p. Teraz książkę traktuję wręcz jak skarb, jak widzę, że ktoś choćby trochę zagina jakąś stronę to jest wielki wrzaskXD. Na razie przeczytana sześć razy, ale szósty raz nie był bynajmniej ostatni. Ech, gdyby nie Tolkien i jego talent, zapewne nie potrafiłabym teraz wytłumaczyć co to jest smokXD.
Dla mnie Lord Of The Rings jest czymś naprawdę ważnym dzięki twórczości Tolkiena naprawdę bardzo sie zmieniłem zaczołem bardziej szanować naturę i ogólnie kocham wszystko co z tym związane
_________________ Kto rzuci wyzwanie i lud z pomroki wskrzesi zapomniene. Potomek tego któremu przysięgli w wyrocznej godzinie drzwi przekroczy na ścieżce umarłych.
Posted: Thu Dec 21, 2006 4:37 pm
A czym jest dla mnie?
Mądrą ksiązką, przyzwoitym filmem.
Piękną przygodą, dzięki ktorej poznałam wspaniałych ludzi, na tym i na innych forach. LotR jest waznym kawalkiem mojego zycia. Nie zmienil mnie za bardzo, ale mocno wplynal na moje zycie. I ludzie, których dzieki LotR poznalam troche mnie zmienili. Ale oni, a nie sama ksiazka.
Trudno mi do LotR wrócic. Zaczełam czytac, ale mnie meczy.
Chyba nie jestem prawdziwa entuzjastka
Ale... to 'dzieki' Tolkienowi wymyslilam sobie temat na mature ustna i go zrealizowalam w fajnym ksztalcie.
I, to juz pewne, dzieki ksiazkom Tolkiena, patrze czasem na świat przez pryzmat Śródziemia. Np. rzeka Białka to dla mnie Bruinen. A szlak na Zawrat z Do. Pięciu Stawów kojarzy mi się trochę ze schodami na Cirith Ungol a trochę z Rohanem.
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum