Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Cóż.. parodia Władcy Pierścieni istnieje. Jeśli się nie mylę, był nawet o tym topic na tym forum... Książka jest zatytułowana "Nuda Pierścieni", autora nie pamiętam.
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Posted: Mon Dec 18, 2006 4:00 pm
Śrubziemie mam gdzies w sotsie moich książek... Miś Przytulak (podobnie jak w Starskym Snoop Dog Rllz ) i chęć panowania nad światem... tylko że z WP tam jest 2% tyle co nazwa i czarodziej
Ja już słyszałem o parodii WP ale niestety tylko słyszałem jeszcze nie miałem okazji przeczytać no ale może kiedyś dorwę tą książeczkę.
Mam taką nadzieje jestem jak to wszystko jest tam przestawione.
_________________ Kto rzuci wyzwanie i lud z pomroki wskrzesi zapomniene. Potomek tego któremu przysięgli w wyrocznej godzinie drzwi przekroczy na ścieżce umarłych.
sadze ze nic nie tracicie pozostając w nieświadomości. Ja miałem okazję przeczytać dość dawno temu "Nude pierścieni"... z tego co pamiętam to tragedia... nie wiem czy to przez "uwielbienie" dla WP czy brak obiektywizmu, ale motywy takie jak hobbit = popierdujacy żarłok z "bardzo małym rozumkiem", czy Gandalf = sklerotyczny, śliniacy się staruszek... jakos nie przypadlo mi to do gustu, ale jasne, żeby miec na jej temat swoje zdanie trzeba przebrnać
[ Dodano: Wto Sty 09, 2007 9:16 am ]
sadze ze nic nie tracicie pozostając w nieświadomości. Ja miałem okazję przeczytać dość dawno temu "Nude pierścieni"... z tego co pamiętam to tragedia... nie wiem czy to przez "uwielbienie" dla WP czy brak obiektywizmu, ale motywy takie jak hobbit = popierdujacy żarłok z "bardzo małym rozumkiem", czy Gandalf = sklerotyczny, śliniacy się staruszek... jakos nie przypadlo mi to do gustu, ale jasne, żeby miec na jej temat swoje zdanie trzeba przebrnać
Ok posłucham twojej rady. Wiem, że nie wszyscy mają talent do pisania parodii Barry Trotter nie jest rewelacja a momenty w których naprawde można się pośmiać zdarzają się bardzo rzadko.
Wniosek: Nie czytać parodi WP czyli "Nudy Pierścienia".
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum