Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:13 pm CZat na forum
Czemu nikt nie siedzi na czacie na forum ciom? przeciesz to czat jak karzdy inny mozna by tam chociazby robic sesje rpg juz grałem na czacie w cos takiego fajna sprawa mówie wam:)
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
a wiesz jak tudno wybrac jakis dzien albo godzine aby sie wieksza grupka zebrala? kiedys jz byly pomysly ale nei dalo sie uzgodnic.
poza tym to ja bardzo chetnie moge uczestniczyc w takch sesjach pewnei inni tez tylko trzeba wybrac odpowiedni dzien i godzine.
Tak mysle ze moze cos kolo sylwestra mozemy wejsc a przynajmneij ci co zostaja w domu albo cos kolo wigilji tak na chwilke.
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum