Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Aug 02, 2008 9:54 pm
a nie mówiłem, że od paru dni mam bokserkę śliczną w domu?? brat pojechał na wakacje i do końca tego tygodnia się nią opiekuje. taka grzeczna psinka, usłuchana i spokojna 1,5 roku ma. fajnie tak pobiegać z pieskiem, mimo, że o 6 rano to ja chętnie bym spał a nie się ubierał i z nią wychodził, ale jak już wyjdę to mi fajnie jest szkoda tylko, że cieczkę dzisiaj dostała
i chyba mnie lubi bo wszędzie za mną chodzi pamiętam jak była kulką taką małą fajną, a dzisiaj dorosły piesek już prawie
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Czwartek-góry stołowe
Od jutra mam mojego zwierzaczka ) )
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Nowy łuk zaczyna się mnie"słuchać'
Jakaś poprawa na 40 metrów...jeszcze tylko strzałki
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Wczorajszy wypad na Szczeliniec-tylko za krótko...
Plany...na nowo.
Może tym razem sie uda?
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum