Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Jul 03, 2008 1:31 pm
Mati_00 wrote:
sami? we dwoje? grzecznie mi tam Kei
Żadne sami. Z moimi współlokatorkami. W porywach poza nami 4 osoby były
Co mnie cieszy? W zasadzie nic
No dobra, udało mi się rozpakować po powrocie do Tychów. W Krk załatwiłam wszystkie wpisy.
No i wczoraj był fajny dzień, świetne lody u Argasińskich i boska fazaaaa
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Ach, Heniuś to żywe srebro. Coraz bardziej go kocham . I coraz większa dewotka się ze mnie robi . I najpewniej biorę drugiego kota, bo się znajomym urodziły. Rzecz jasna, moja mama nie chce tego przyjąć do wiadomości, ale nie ma nic do gadania. Koniec, kropka. Musi być drugi kot, bo Henryk się nudzi.
Poza tym, wyjazd na Dolny Śląsk, potem Warszawa na Rocznicę PW i Ukraina, śladami Wołodyjowskiego . Fajnie jest.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Sun Jul 13, 2008 9:37 pm
witam ponownie ogólnie to było super [:D] wyjazd w skali od 1 do 10 oceniam na 9. dyszka byłaby gdyby była jeszcze pogoda...zostalibyśmy z Kami jeszcze na 1-2 noce, ale niestety jutro do pracy...
wkurza mnie trochę, że przez weekend lało i że się nie opalaliśmy, ale pływanie w jeziorze w ostrą ulewę też jest fajne że już weekend się skończył... że chyba za bardzo się wszystkim przejmuje i że czuję się za wszystko i wszystkich zawsze odpowiedzialny bo kutfa wpajano mi od dzieciństwa, że ktoś zawsze musi wszystkich pilnować, a tym bardziej nad wodą jak o 3 w nocy pijani wszyscy biegają po pomoście...szlag mnie trafia już
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
wkurza mnie trochę, że przez weekend lało i że się nie opalaliśmy, ale pływanie w jeziorze w ostrą ulewę też jest fajne że już weekend się skończył... że chyba za bardzo się wszystkim przejmuje i że czuję się za wszystko i wszystkich zawsze odpowiedzialny bo kutfa wpajano mi od dzieciństwa, że ktoś zawsze musi wszystkich pilnować, a tym bardziej nad wodą jak o 3 w nocy pijani wszyscy biegają po pomoście...szlag mnie trafia już
hmm... Chyba pomyliłeś tematy
_________________ Wielki Optymista
Moje posty nigdy nie wyrażają w całości mojego zdania, gdyż w danej chwili nie wszystko potrafie ubrać w słowa...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum