Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri May 30, 2008 8:50 am
Mati, mogłabym napisać to samo... lepiej i lepiej, choć czasem studia i egzaminy próbują zmienić ten obraz... Ale w końcu nic nie zniszczy wspomnień z Parku Jordana czy Zakrzówka
A co do moich 15 lat... ponoć nawet mi bliżej do wyglądu 15 niż 21
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Mon Jun 02, 2008 7:29 am
Dzień Dziecka! Cudny, cudny, po stokroć cudny
Wprawdzie spędzony z samymi pełnoletnimi, a do tego ja z nas najstarsza, ale co tam
Mag! Chłopcy! Planty! "Spokój", "Botanica", sok z świeżych pomarańczy, tort z wiśniami!
Rytualna wymiana wisiorków
A potem jeszcze Park Jordana z Inżynierem. I wieczorną fazę na gg
Oj tak, działo się pięknie
Jeszcze chwila i 20 czerwca...a potem dwa miesiące wolności...to na pewno "coś miłego"
Jeszcze dwa tygodnie...byle do 20
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Posted: Fri Jun 06, 2008 3:09 pm
ha ;P ja dziś poszedłem z kumplami z chemii i fizyki, wypiliśmy po piwku (wiem infantylne ;P ) i leżeliśmy na trawie dyskutując nad problemami Vadera z salą prób w Olsztynie, jutrzejszej wycieczce, nowej dziewczynie w szkole a to wszystko w rytm Akurat!
"Wagary rlz!"
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
No tak...później z chodzeniem do szkoły rzeczywiście może być różnie
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Posted: Fri Jun 13, 2008 2:24 pm
Wróciłem z wycieczki... i?
I powiem że choć nie było na niej fantastycznie to wyniosłem z niej bardzo wiele. Znalazłem kilku nowych przyjaciół a i upewniłem się że Ci z którymi przyjaźniłem się wcześniej są tego warci. Zwiedziłem fenomenalny Wrocław w którym zamierzam się w przyszłości uczyć Wspiąłem się na Szrenicę Prawdopodobnie się zakochałem i jeszcze kilka rzeczy... teraz muszę skoczyć do Babci i Dziadka i przekazać im pamiątki z Częstochowy i Wrocławia. Pozdro!
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
Posted: Sat Jun 14, 2008 7:02 pm
Ja też wróciłam i było cu-dow-nie. Męcząco, z bólem nóg, czasem ciut nudno, ale na dłuższą metę fantastycznie. Idealna przez większość czasu pogoda, świetni ludzie, bardzo wesoła atmosfera.
Zdobyte: Śnieżnik, Śnieżka, Szczeliniec, Borowa Góra, Witosza... Sokoliki i Waligórę sobie darowałam ze względu na ból nogi.
No i przepiękny Kościół Pokoju w Świdnicy. Śliczne Stare Miasto w Jeleniej Górze. I Zakład Lniarski "Orzeł" - wow
No i odpowiedni ludzie, no
Tak, tak! W ogóle całe miasto jest prześliczne, ach, te kamieniczki. I do tego katedra, szkoda tylko, że w środku tak barokowo schrzaniona...
Muszę się w najbliższym czasie na mój kochany Dolny Śląsk jechać.
A cieszą mnie
WAKACJEEEEEEE!!!!!
Boże, nareszcie. Dożyłam.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Powróciłam
wcale mnie to nie cieszy,bo na wsi jak zwykle-pięknie,spokój i cisza.
Ale są WAKACJEEEEEEEEEEEEEEE !!!
Chwila,moment i dalej w drogę
Posted: Tue Jul 01, 2008 4:24 pm
Skończona sesja. Skończony rok akademicki. Średnia chyba 4,373, czyli przyzwoita Z moich 18 egzaminów w tym roku mam 6xbdb, 5xdb+, 4xdb i 3x3+
No i od dwóch dni mam lubego w krakowskim mieszkaniu, a jutro idziemy sobie spędzić romantyczny dzień w mieście
ale by mi sie przydał taki"romantyczny dzień w mieście"...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum