Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 383 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Sat May 10, 2008 12:33 pm
Galad wrote:
a nie, jakoś wydawało mi się, że Ty nie warszawski
bardziej białostocki tak się składa że mam braci studentów UW i jak ładnie poproszę to mnie zabiorą do siebie na koniec juwenalii
a dzisiaj w białymstoku -
Koncert zespołu N.R.M. (Białoruś)
godz. 00.00
za 2zł!
PS a najważniejsze że nie ma u mnie cały dzień i noc kochanych rodziców i nawet nie będę musiał ich niepokoić że nie będzie mnie do późna w domu!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Przyjemny dzionek.
Towarzyski turniej łuczniczy-chociaż brak pozytywnych wyników,to miło było.
Tylko ręce spiekłam i siedzę sobie z pianką chłodzącą na łapkach
_________________ "Lecz tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata:
dokonują ich małe ręce, na małych spada ten obowiązek,
gdy oczy wielkich zwrócone są w inną stronę."
J.R.R.Tolkien
Dziś sobie oglądnąłem Corpse Bride (Gnijąca Panna Młoda) Tima Burtona i jestem z niego zadowolony Miło się go oglądało, tylko szkoda, że taki krótki...
A po za tym cieszy mnie dzisiejsza pogoda
_________________ Wielki Optymista
"Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego"
No, a nie mówiłam? Najcudowniejsze miasto pod słońcem. Mrau.
Cieszy mnie poezja, ładna pogoda, to, że mogę łazić w sandałach i z gołymi nogami .
I cieszy mnie oczywiście Henryk, którego niedługo zobaczę. I przyszła wizyta w Wawie. Ach, Powązki i Muzeum!
A, cieszy mnie jeszcze wczorajsze bieganie po Krakowie i puszczanie baniek mydlanych . Boże, jaka to cudowna zabawa! I można ludziom przyjemność sprawić . Ile uśmiechów na twarzach zobaczyłam, jak się wszystkim oblicza rozjaśniały na widok baniek w centrum zatłoczonego miasta ...
I w ogóle, fajnie jest.
_________________ "Głowa moja pełna jest najdzikszych sprzeczności!"
J.Piłsudski
Posted: Mon May 19, 2008 9:24 pm
Ja się nie cieszę. Po prostu od soboty jestem permanentnie szczęśliwa.
I do tego zdałam obydwa egzaminy, które miałam. Jeden na 4.5 a drugi na 3.5 (pieprzony Rolnik )
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
w łodzi byłem w sobote. potem noc muzeów.. ogólnie od 6 rano do 1 w nocy łażenie ciągłe (oprócz 4 h w pociągu. ale pociąg bajer! ). okropnie mnie nogi bolały, ale warto było. cały dzień z 'Koleżanką'
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Tue May 20, 2008 9:47 am
Taaa, mój brat o swojej już wtedy od dłuższego czasu dziewczynie mówił (przy przedstawianiu): moja przyjaciółka A ja spadałam w takich chwilach z krzesła
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 383 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Tue May 20, 2008 4:15 pm
Quote:
Taaa, mój brat o swojej już wtedy od dłuższego czasu dziewczynie mówił (przy przedstawianiu): moja przyjaciółka A ja spadałam w takich chwilach z krzesła
ja jak muszę braciom albo rodzicom przedstawić kogoś wyjątkowego to mówię: "moja przyjaciółka" ale w moim wieku jeszcze mniej więcej na tym to polega
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Posted: Thu May 22, 2008 5:38 pm
Optymistycznie spędzam dzień piekąc ciasto za rabarbarem [pierwsze i obawiam się ostatnie w tym sezonie ;P ], wysyłając smsy i próbując przekonać matkę, że nie potrzebuje komputera... Z tym ostatnim będzie ciężko, ale może mnie nie wywali w momencie, kiedy Odpowiednia Osoba mi zamiga na gg jako dostępna
A w ogóle, napisałam z sensem wczorajszy egzamin. 5 nie będzie, ale może choć 4,5 się wyhaczy
No i wciąż łapię głupawki Wciąż mam 15 lat...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum