Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ale tez planuje swój rower w końcu wyciągnąć z piwnicy,bo dawno tego nie robiłam
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Posted: Sat Apr 12, 2008 10:15 pm
Miałam urocze południe, mimo dzikiego wiatru i chłodu nieoczekiwanego Nie ma to jak 2h plot o samcach
[ Dodano: Czw Kwi 24, 2008 3:23 pm ]
Udało się! Jestem w przyszłym roku na proseminarium u świetnego prowadzącego, a i grupa wygląda bardziej niż nieźle ;P
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Po 17 maja jadę po Henryka .
I wpadnę przy okazji do Muzeum PW. Hyhy.
Jest cuuuuuudownie. Serio.
Pogoda idealna, w szkole mnie, o dziwo i chwilowo!, nie bardzo męczą, mam książki, poezję, nowy sweterek, a w środę do Wrocławia, ukochanego ponad wszystko!
Hihi.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Fri Apr 25, 2008 5:52 pm
Nie mów przy mnie o Wrocławiu, bo ja jadę 14 maja, ale z ludźmi, z którymi mogę pogadać na uczelni, a nie przeżyć pozytywne 3 dni Więc mnie to nie cieszy
Za to dzisiejsze jeżdżenie autobusem 124 w miłym towarzystwie mogę na plus zanotować. I wylegiwanie się z kryminałem na balkonie
Posted: Mon Apr 28, 2008 9:20 pm
Wczorajsze Beskidy. No po prostu cudowny dzień. Szczęśliwy, że hej, choć nogi bolały, układ oddechowy bolał, głowa bolała... Ale za te kilka chwil, kiedy leżeliśmy wszyscy na Jałowcu gapiąc się na Babią Górę albo cumulusy i kiedy potem w Zawoji przymierałam na przystanku, tudzież podrzemywanie w busie w oparciu o przyjazne ramię Taaak, nie ma to jak góry, piękna pogoda i pozytywni ludzie
A dzisiejszy egzamin pewnie zdam
Miło spędzony weekend.
Na wsi jak zwykle-pogoda piękna,a że maj najpiękniejszym miesiącem w roku to widoczki cuuudne.
I zaprzyjaźniłam się z rowerkiem który mi towarzyszył w rajdach po polach i lasach
I jeszcze dwa dni wolnego bo maturki
Pozytywnie
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Kocham Wrocław, kocham, kocham, kocham i BĘDĘ tam mieszkać, nic mi nie przeszkodzi. Na studia pewnie też tam pojadę, ot co. Kraków jest nudny, brudny i zaściankowy. I pogoda zawsze brzydsza. Co z tego, że zabytki piękne. Wrocław i cały Dolny Śląsk to moja utopia i tam chcę żyć. Basta.
Uczę się wierszy Baczyńskiego na pamięć, naciągnęłam babcię na nową, pięęęęęękną sukienkę, kupiłam "Trylogię rzymską" Waltariego za połowę ceny i jest maaaaj. Och, maj, maaj, błogi raj. Jeszcze dwa tygodnie i zostanę kocią mamą.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
hehe, przypomniały mi się dłuuuuugie godziny z ukochaną nad Wisłą...
kończy się długi weekend. bleeee.
ale zdałem nic nie warte FCE, dobre chociaż to.
[ Dodano: Wto Maj 06, 2008 10:44 pm ]
o, a swoją drogą też dzisiaj byłem nad wislą, rowerem pojechałem z bratem jakieś 10 min posiedziałem tak, ale ładny widok chociaż był
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum