Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Cos milego - szczypta optymizmu :)
Author Message
Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Mon Oct 24, 2005 1:53 pm   

co może byc miłego w moim życiu? hm, no cóż... powinnam sie cieszyć z widoku dawno nie widzianej osoby ale... no nie bardzo bo teraz jeszcze bardziej jej brak... hm, no ale dziś koncert Vitalsów i może pójde ale... heh powiedzmy że boje sie kogoś spotkać...
or just fuck off...

Gollum12 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Sat Nov 05, 2005 7:45 pm   

To tak:
- Bardzo chciałbym pójść na konctert pidżamy a wiem że nie mam na to szans.
- Bardzo chciałbym oderwać się od świata w sposób w miarę akceptowalny (tzn. bez alkoholu, narkotyków, samobójstwa ani czegoś takiego. Nie żebym czegoś z wymienionych rzeczy próbował ale wiem że działają.)
- Ogólnie nudno jest.

Nie przejmuję się tym wszystkim!!!!! W ogóle mnie to nie obchodzi!!!!!!! Jupiiii!!!!!!!!!!! Niestety nie obchodzi mnie to tylko dlatego że mam dużo większy problem który przyćmiewa wszystko inne(kto chce go poznać proszę patrzeć na temat "Masz doła? - podziel się).

Keira 
Szara przystań

Posted: Sat Nov 05, 2005 7:59 pm   

Upiekłam boskie ciasto :D Ach :D Boskie i dzien jest piekny :D Zrobiłam 10 zadan z wielomianów :P Czyli mam o 10 mniej do zrobienia :D Mam poczucie spełnienia ;)

B. Leśmian

Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Sat Nov 05, 2005 9:18 pm   

Ha! :] Jutro góry :) Pewnie ostatni raz przed zimą, ale odczuwam nieodpartą chęć pwspinania się i porobienia paru ładnych fotek :) Uch, Morskie Oko, Dolina za Mnichem, Szpiglasowy, Dolina Pięciu Stawów, Dolina Roztoki... :roll: Mam nadzieję, że wyrobię się z czasem. W każdym razie jest fajnie :) Wreszcie ujrzę moje ukochane Tatry... Stęskinłam się za nimi.

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Mon Nov 21, 2005 3:03 pm   

coś miłego... hm... spośród 5 pytanych osób tylko jedna zadała sobie trud żeby sie ze mną zobaczyć (a ma do mnie kawałek bo mieszka w Ciechocinku :] ) no i w zeszłym tygodniu poznałam parę fajnych osób :]
or just fuck off...

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Nov 21, 2005 3:09 pm   

Coś miłego...

GKS wygrał wczoraj z Zagłębiem 10:3 8) W drugiej tercji padło 9 (!!!) bramek 8) I dzięki temu jesteśmy 3 w tabeli!!!

I ja tam byłam! 8) Przeżyłam stanie na mrozie i chłodzie, wydałam całe 8 złotych i ha, jestem szczęśliwa, bo mecz był niesamowity!

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Dec 14, 2005 7:06 pm   

Coś miłego... Hahaa!!
"Truposz", "Edward Nozycoręki", "Charlie i Fabryka Czekolady" i "Big Fish" na mojej pólce :D
Rozważam w Sylwestra prywatny maraton z dobrym kinem :green:

A jutro matura... jest cool :D

B. Leśmian

Ayleen 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Wed Dec 14, 2005 8:39 pm   

ha............ w morzu tragedii targających życie młodego człowieka zaświecił promyczek nadzieji - zaczyna mi wychodzić etiudka, dostałam szal no i jutro odpadają mi dwa sprawdziany :P poprostu żyć nie umierać!

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Dec 14, 2005 10:15 pm   

A mi wredny vivid nie chce przysłać! Dupa.

Ale i tak życie jest piękne.... :lol:

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Thu Dec 15, 2005 3:09 pm   

A jak!!! :green:

Hm, myślicie, że ktoś czyta te 'brudnopisy' z tyłu arkusza maturalnego? Mam szczerą nadzieję, że nie... xD

(moje notatki do pracy: "człowiek musi się napić!!!!" i tekst "Rasta trans"... ta...)

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Dec 15, 2005 4:36 pm   

Ja bym czytała na ich miejscu... toż to najciekawsza wylęgarnia pomysłów musi być... :green:

Uf... jeszcze tylko angol i wos (to była moja szczypta optymizmu na dziś :lol: )

nagg 
Administrator

Posted: Thu Dec 15, 2005 5:15 pm   

poczucie humoeru poczuciem humoru, ale z tego co wiem, nauczycielom w czasie matur lektury nie brak :/ wiec raczej malo komu chce sie zabierac za takie - z calym szacunkiem - bzdury ;)
Wg mnie praca maturalna powinna byc dostepna dla ucznia. No chociaz dac mozliwosc jej skserowania (chocby po jakims czasie) a po np. 5 latach wydawana. Tylko pewnie wszystko sie rozbija o procedure. Trzeba byloby to tachac z kuratorium w jedna i w druga strone po pare razy. Po tych 5 latach juz nikt by sie nie zglaszal po to...
Ciekawe nawiasem mowiac jak dlugo nasze prace "trwaja" (jak mniemam w kuratorium) i co sie z nimi ostatecznie dzieje? Bo jasne jest ze po jakims czasie sa niszczone... Ale chyba troche of topa zrobilem - wybaczcie :]

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Dec 15, 2005 5:27 pm   

Nazg wrote:
A jak!!! :green:

Hm, myślicie, że ktoś czyta te 'brudnopisy' z tyłu arkusza maturalnego? Mam szczerą nadzieję, że nie... xD

(moje notatki do pracy: "człowiek musi się napić!!!!" i tekst "Rasta trans"... ta...)

Wg naszej polonistki i tego co napisali na arkuszu nie sprawdzają :lol: Musieliby byc bardzo nieprzytomni żeby pomylic to z pracą :lol:

Nagg, teraz mozna miec dostep do pracy, ale procedura jest durna. Trzeba łozyc podanie o obejrzenie pracy. Mam wrazenie, ze jeszcze przed wynikami. W kazdym razie, cos tam było głupiego z czasem ;)

B. Leśmian

Hailie 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Thu Dec 15, 2005 6:50 pm   

Keira_Metz wrote:
Wg naszej polonistki i tego co napisali na arkuszu nie sprawdzają :lol: Musieliby byc bardzo nieprzytomni żeby pomylic to z pracą :lol:

Po przeczytaniu tylu prac mogliby być nieprzytomni :P Ale gdyby poczytali sobie jakiś rozrywkowy brudnopis, to pewnie by się im polepszyło :lol:

~~Hailie~~

Ayleen 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Thu Dec 15, 2005 8:09 pm   

A kiedy będziecie mieć wyniki?
Mózg mi wyparował bo dzisiaj 3 godziny oglądaliśmy "Wesele Figara" żyje teraz w błogiej nieświadmości ;]

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Dec 15, 2005 8:37 pm   

W styczniu, ale nie od razu, bo nauczyciel też człowiek, też chce miec święta :]

Obejrzałam klucz. Nie jest tragicznie, choc jak podejrzewałam mogło byc lepiej :]

A w ogóle off top robimy :lol:

B. Leśmian

Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Fri Dec 16, 2005 4:10 pm   

Koniec depresji :P Po pierwsze i najważniejsze : weekend. A to oznacza brak szkoły, leżenie z kotem na kolanach i pochłanianie kolejnych książek ;) Po drugie: dokonałam dzisiaj czegoś niesamowitego. Dostałam 5 z matematyki! Cud! Nigdy nie spodziewałam, że kiedykolwiek się to wydarzy :lol: . Kolejna rzecz : sprezentowali mi następne ( bo 7 w tym roku) słuchawki :) Ale założę się, że za 2-3 miesiące będą zepsute :)

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sun Dec 18, 2005 1:05 pm   

O nie, żadnego klucza. Ja nic nie chcę wiedzieć...

1. Jest śnieg i słońce :D
2. Dostałam kolejną książkę :D
3. Niedługo będą święta i w końcu porządne wolne :D
4. W piątek ostatecznie przekonałam się o tym, że na braci moich i siostry z Chorągwi mogę liczyć - po zbiorowym upiciu się i wspieraniu duchowym i nie tylko :D .

A szkoła jest zła. Ale co z tego?

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: