Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Oct 08, 2005 4:22 pm
Hm, z dobre 20 minut sie zasatnawiałam co pozytywnego moge napisać... no i jedyne co mi przychodzi do głowy to to że pójde na koncert Huntera (ale może sie zdarzyć że koncert popsuje mi pewna laska i jej partner... no ale... we will see)
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
cóż, mam zły humor, bo jest 8 dzień miesiąca, ale jest w tym malutka szczypta optymizmu - wróciłem do zespołu i ktoś napisał mi wczoraj coś miłego, choć tak naprawdę nei wiem jak mam odczytać intencje
Hm, a mnie już prawie przeszła depresjał. O dziwo, mimo, że we wtorek mam poprawę sprawdzianu z majcy, wcale się tym nie przejmuję. Mimo, że złapałam już 2 pały, wcale się nie przejmuję. Doszłam do pewnego wniosku i po raz pierwszy w życiu uważam, się za optymistkę Od dzisiaj niczym się nie przejmuję Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście, a wszystko musi się kiedyś skończyć. Nawet zły tydzień w szkole i seria nieciekawych ocen.
Poza tym spędziłam dzisiaj miłe popołudnie, włócząc się z koleżanką po krakowskich księgraniach.
Aha, i mój kot wyzdrowiał!
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Thu Oct 13, 2005 3:05 pm
o dziwo - mam dobry humor ide dzis na Kult, poskacze sobie, powydzieram sie i będzie ok... chyba... do tego ostatnio słysze różne dziwne rzeczy (głosy w głowie mam ) i nie wiem jak je odbierać... ale jest spoko. Ale jutro pewnie bedzie sie robić coraz gorzej jak to zwykle bywa w moim przypadku... ale mówi sie trudno, życie
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
A mnie coś dzisiaj odbija Od rana mam dobry humor. Mimo, że wczoraj czułam się gorzej niż źle, a wszystko przez okulistę, dzisiaj skaczę z radości. I to głównie przez moją nową fryzurkę! Ścięłam swoje beznadziejne włosy, które zapuszczałam prez 2 lata. Teraz wyglądam 20 razy lepiej i tak też się czuję Poza tym co jakieś pięć minut dopada mnie niekontrolowany atak śmiechu...
Karol Dickens
Posted: Fri Oct 14, 2005 1:37 pm
hm, niedawno sie zastanawiałam czy ściąć swoje kłaki... w końcu i tak wyglądam tragicznie to i tak bez znaczenia (i z czego ja sie tu ciesze? ) ale doszłam do wniosku że źle bym sie czuła. za bardzo sie przyzwyczaiłam do ich długości... a może jednak? na żula sie zetnę
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
O rany... doznałam dzisiaj ciężkiego szoku Wszystko przez nowe okulary... Nagle, mgła, którą miałam przed oczami, zniknęła... Widzę wyraźnie i świat jest jakiś taki kolorowy, jaskrawy, trójwymiarowy. Trudno to opisać. Niesamowite.. Nie mogę uwierzyć, że wreszcie, żeby zobaczyć co pisze na monitorze nie muszę siedzieć z nosem na szybie... Czuję się dziwnie... I wprost umieram z niedowierzania i szcześcia
Karol Dickens
Posted: Fri Oct 14, 2005 9:12 pm
Ha! A ja odkryłam (za sprawą mojej siostry) wspaniałe miejsce! I to na dodatek we własnym mieście. Herbata Indiański specjał rlzzz
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Tue Oct 18, 2005 6:09 pm
Miłe: jest 7 stopni w południe... Prawie zima! Jeszcze tylko śniegu brakuje!
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Tue Oct 18, 2005 10:06 pm
Idzie ocieplenie W łikend ma byc gdzie-niegdzie [nigdy nie pamietam jak to sie pisze ] do 20 stopni
Nie lubię takich hustawek pogodowych, bo:
a) ryzyko choroby wzrasta
b) trzeba ciagle garderobe zmieniac
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Fakt, huśtawki pogodowe nie są miłe, ale...
Można jechać w góry! Mam nadzieję, że w Zakopanem też będzie 20... Jeśli tak, to muszę wykorzystać tą sprzyjającą aurę i lecę w Tatry.
Cudownie, może uda mi się odwiedzić Zielony Staw ostatni raz w tym roku...
Karol Dickens
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum