Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Dec 15, 2008 2:31 pm
Mati_00 wrote:
Keira wrote:
Mati, ale każda górka ma swój szczyt
ja się czasami czuję jak Syzyf cokolwiek bym nie osiągnął, na jakikolwiek pułap się nie wspiął to i tak spadam niżej niż zaczynałem
Ja mam dokładnie to samo. Już czasem brakuje sił. Bo cokolwiek robię, nieważne jak bardzo się staram, męczę i przejmuję, i tak jest źle i nic mi nie wychodzi. Optymistyczne myślenie rzadko kiedy przynosi efekty. I bardzo, bardzo ciężko się do takiego myślenia zmusić.
Wczoraj, przedwczoraj było dobrze. A teraz? Znów beznadzieja. Kraków doprowadza mnie do szału, moja szkoła też, nauczyciele jeszcze bardziej, o matematyce nie wspomnę, jutro wywiadówka, w tym porąbanym mieście nie można dostać przyprawy do pierników i jest mi zimno, a do świąt (znaczy, do końca tygodnia) AŻ cztery dni.
Ale biorąc pod uwagę, że to temat optymistyczny, to cieszy mnie to, że od piątku woooooolneeeee. Jeśli się do tego piątku doczołgam. Ostatkiem sił.
_________________ Bo czy las nam zahuczy jak morze,
czy w bruk miasta uderza nasz krok,
W nasłuch sercach trzepocze sie orzeł,
każdy pancerz przepali nasz wzrok.
Posted: Wed Dec 17, 2008 10:24 pm
tak, poniedziałki nie są dobrymi dniami..
optymistycznie? eee, ale nei chce mi sie szukać topicu do narzekania (o ile tu jest..).
ale świeta to też takie kiepskie się zapowiadają.. niedość, że znowu trzeba szukać prezentów, to jeszcze nawet śniegu nie ma.. wrr!
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Wed Dec 17, 2008 10:49 pm
Prezenty już szczęśliwie wszystkie mam W tym roku obeszło się bez kłopotów
A jeden z prezentów najważniejszych był mikołajowy. I baaardzo się sprawdził Mam nadzieję, że reszta będzie podobnie szczęśliwa
Śniegu wg długoterminówek nie będzie. Ale jak się sprawdzi to, co piszą, to będę tylko trochę narzekać. Mróóóz porządny i słońce mi w zasadzie odpowiadają
PS Galad, piękna liczba postów (999)
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri Dec 19, 2008 8:47 pm
Wolne, wolne, wolne, wolne, wolne, wolne, wolne, wolne, wolne, święta, święta, święta, święta, święta, święta!!! Dostałam książkę o Bizancjum, pada śnieg, dożyłam dzisiejszego dnia, jakieś 35 osób życzyło mi dzisiaj Henryka Probusa bądź Krzysztofa Kamila Baczyńskiego, albo dwóch w jednym, na zbiórce do nieprzytomności obżarłam się własnoręcznie pieczonymi ciastkami i permanentnie polepszyłam sobie humor, za chwilę idę ubierać choinkę, jestem autentycznie szczęśliwa. Dwa tygodnie błogiego nicnierobienia!
Posted: Sun Jan 04, 2009 10:37 pm
No to się ferie skończyły, snifff A w ich trakcie w krakowskim siedlisku wyparowały moje spodnie sztruksowe... I to by było na tyle pesymizmu w tym poście
To były cudowne dni wolne.
Święta udane jak dawno... z świetną atmosferą, rodzinnymi spotkaniami, wymarzonymi prezentami, idealnym uszkami w barszczu, śliczną choinką i ogólnym spokojem i przyjemnie leniwą atmosferą.
Po świętach wciąż było uroczo, nastrojowo...
Od Sylwestra do wczoraj miałam absolutnie urokliwe i magiczne dni. Odpowiedni człowiek u boku, pyszna sałatka, wspólnie ugotowany obiad, wieczorne oglądanie filmów, granie w kości, patrzenie sobie w oczy, gonienie się po mieszkaniu z żelazkiem i coraz większe przekonanie, że to po prostu przeznaczenie
Do tego jeszcze muzeum, obiad i zakupy z mamą I trzygodzinna wizyta Mag z herbatą i ploteczkami
A dzisiaj znowu piękny dzień, choć buty zamokły, stopy zmarzły Ale był obiad z Nim. Potem "Madagaskar 2". I gorąca czekolada z wiśniówką na Brackiej Pięknie, pięknie. Wzdych.
Posted: Mon Jan 05, 2009 7:19 pm
Jeszcze kilka godzin temu myślałam, że cały dzisiejszy dzień należałoby spisać na straty... Ale nie .
Czym byłoby życie bez : przyjaciół, śniegu, poezji, śpiewu i ciasteczek...? Dziękuję za moje cudowne i ukochane ex-gimnazjum, za herbatkę malinową w szkolnej bibliotece, za poezję, za zboczone limeryki, za moje dwie porąbane przyjaciółki, za miny ludzi, którzy mijali nas, trzy kretynki wydzierające się na całe gardła i wyjące w niebo harcerskie piosenki, za bajki Disneya i anioły w śniegu. Psia kość, pośpiewałabym, a nie mam z kim . Kto raaaz przyjaaaźni poooznał moc, nie będzie trwonił słóóów, przy innym ogniu, w inną noc, do zooobaczenia znóóóóów!
Nieważna matematyka... I jutrzejszy dentysta...
Posted: Mon Jan 05, 2009 8:56 pm
śniło mi się, że byłem w Drużynie Pierścienia i ogólnie niezła rzeźnia była pod Minas tirith, większa niż w filmie i trwała dwie noce. tarany były dwa, z czego jeden potem pod górkę orkowie ciągneli i był Jabba ze swoimi ludźmi no ale złoiliśmy ich i to równo. miasto spłynęło czarną krwią i siedziałem z Aragornem i hobbitami wszystkimi i gadaliśmy że trzeba jeszcze dokończyć dzieła i potem raptem znalazłem się na jakiejś plaży (chyba umarłem) buuu
ale miły sen był
_________________ Mati - najbardziej nieprzyzwoity użytkownik tego forum by Kei
Spadam
Jakby nie było
Całego świata
Jakby nie było nawet mnie
Nawet mnie...
Posted: Tue Jan 06, 2009 8:07 pm
Matko, mi się dzisiaj mój ślub śnił Szkoda, że budzik zadzwonił
[ Dodano: Pią Sty 23, 2009 5:40 pm ]
Pierwszy egzamin do przodu! Równiutka czwóreczka Pewnie mogło być lepiej, ale zważywszy na zakres kursu to jestem bardzo zadowolona
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum