Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
a u mnie Pink Floyd - Shine on you crazy diamond. Plus gorączka i "Zbrodnia i Kara". Czyste szaleństwo...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
wykres "Ulubieni wykonawcy ostatniego tygodnia" hunter rządzi
NDK - doRasta
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 387 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Mon Nov 12, 2007 7:55 pm
Włóczykij wrote:
A mi wpadło do głowy i zrobiłem sobie wieczorek z twórczością mojej kapeli
można wiedzieć jak się Twój "band" nazywa? jak się domyślam jest to true heavy pagan/satan rzeźnia ale jednak chciałbym posłuchać
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
można ściągnąć wasze mp3ójki skądś byle nie z myspace (nie mam konta)....
muzyka jest całkiem, całkiem... tylko wokal. no cóż nic nie poradzę na to że nie lubię growlu w takich ilościach moglibyście czasem pomyśleć o czystym śpiewie... (wokal mi się nie podoba, psuje nastrój, jest niemiły dla ucha, i ten growl mógłby być lepszy... skoro być musi). muzyka ładna i tyle
spodobała mi się piosenka: "help me father" - bardzo ale bardzo dobra najlepsza wasza (może dlatego że Worship throne of xul i fullmoon ritual są dla mnie... mhm... niezaciekawe ;P a in the name of satan - przeciętne).
a i jeszcze jedno pytanie:
jakieś koncerty? przeglądy?
Włóczykij - to nie jest growl, a skrzek, a to jest różnica. Eksperymenty wokalne będą pewnie na nowym materiale, ale to nie moja działka. Ale skoro tamte utwory Ci nie paszą, to nowy materiał tym bardziej nie podpasi. Koncerty dwa za sobą, na razie nic więcej się nei zapowiada. jak poszukasz na myspejsie, to znajdziesz filmiki.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum