Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Jest to zabawa ale nie daje tego do działu "zagadki" ponieważ tam wszystko jest o tematyce Władcy... No więc, cała zabawa polega na odgadnięciu gry po screenie . Osoba która zgadnie, zadaje następny screen... jeśli po jednym dniu nie ma żadnych odpowiedzi zadając zagadke podaje podpowiedź (np. dodatkowy screen), no to ja może zaczne, na początek coś łatwego:) .
No cóż Nikt nie zgadł. Duża podpowiedź - nazwa: Lion***** . No, to może teraz ktoś się domyśli? Zwłaszcza ktoś, kto pogrywa w rpg...
A jesli nikt nie odpowie to dam coś innego.
_________________ "Głowa moja pełna jest najdzikszych sprzeczności!"
J.Piłsudski
Guest
Posted: Sun Dec 04, 2005 2:05 pm
Bardzo trudne Lion Hearth. Teraz mój scren. Możliwe że kolory się skopią więc podaje linki.
Pierwszy scren Drugi Scren
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum