Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Co robicie jak macie dola?
Author Message
Andunaphel
Na Drodze Do Bree

Posted: Tue Sep 21, 2004 9:50 pm   Co robicie jak macie doła?

Więc..mam zapytanie: każdemu czaem przytrafiają sie doły- jednym rzadziej, drugim częęęsto.
I własnie pytanie brzmi: jak zakopojesz dołek? jak z niego wychodzisz?

Ja np.jak mam doła rysuje:D zazwczyczajj na uszkach dźwięki 'Knota albo Metalliki.... i jakoś idzie:P choć nie zawsze..w zależności od dołka..:(

WIęc...nie przynudzając dłużek...Co robisz?

.....::::.....

Na wpół lodowata dłoń
Zimne Twe usta...
A jeszcze nie dawno
Ogień tlił...

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Sep 21, 2004 10:23 pm   

ja tam wlaczam sobie muze....2PAC'a, albo jakiegos perfecta lub dzem i wchodze na gg...tam mam dwoje przyjaciol, ktorzy...w sumie to ktore wyciagaja mnie z dolka...ale jak narazie musialy to zrobic tylko 2 razy...nie jest jeszcze zle...chyba....

Platon

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Sep 21, 2004 10:24 pm   

Ostatnio rzadko miewam doły...a jak miewam...hmmm w kącie płaczę :( Albo przy kompie, rozmawiam z ludźmi, z kochanymi przyjaciólkami, siostrzyczkami, które zawsze jakoś człowieką podniosą na duchu. Czasem leżę i myslę, dzwonię do kogoś :green: , słucham jakiejś spokojnej muzyki. To takie sprawki na doła totalnego ;) Wtedy to mnie nie poratuje radosny film, nawet z Dzonnim :P :P , ani Akuraci....ech... najlepiej to sie orzytulić i wypłakac. I jeszcze jedno...zżeram czekoladę :twisted:

K. I. Gałczyński

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Sep 21, 2004 10:31 pm   

racja....przytulic sie to dobra sprawa...ale jak cos to do mnie sie przytulaja...:D....a jedzenie to nie wiem...musze sprobowac....jeszcze cos mi sie przypommnialo....siadam na lozku, chowam glowe w rece i placze (jesli sprawa jest tragiczna...np ostatnio tak bylo jak dostalem kosza)....ale ogolnie to "staram sie" nie lapac dolow

Platon

nagg 
Administrator

Posted: Wed Sep 22, 2004 12:01 am   

... idę spac :) niezawodny sposob - budze sie jak nowonarodzony!

nagg

Tamaya
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Wed Sep 22, 2004 11:09 am   

U mnie to zależy od konkretnej sytuacji.
- Sięgam po medytacje runiczne i przy ich pomocy próbuję się zrelaksować, a także odkryć jak usunąć problem.
- Próbuję pośród przyjaciół i satysfakcjonującej mnie pracy zapomnieć o tym co mnie dołuje.
- żalę się do wszystkich skłonnych słuchać jakie to wielkie nieszczęścia mnie dotykają i słucham ich pocieszających słów.
- Próbuję odkryć kto jest winny i pocieszyć się, że to nie mój błąd.
- Puszczam sobie jakąś mroczną muzykę i przetrawiam problem, aż wygaśnie.
Tyle mi przychodzi do głowy, ale najlepiej omijać doły szerokim łukiem.

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Wed Sep 22, 2004 1:58 pm   

hm.. co robie kiedy mam dola? :P
- To sie tne.. abo rozne inne formy próbowania odebraia sobie zycia..
- spie
-rysuje przy dzwiekach nirvany..
- czytam ksiazke... :lol:

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Wed Sep 22, 2004 2:15 pm   

A ja myślę o Andunaphel :) niom, to pokrzepia :] pozatym ze mnie taki typ, że dół jest uzależniony od muzy... jeżeli za długo słucham balladek... to włanczam coś naprawde szalonego, piekielnie szybkiego i niezawodniego (czyt. 'KnoT albo EKTOMORF :D )... to naprawde szybko wyzwala... pozatym piszę na blogu, gadam z Tobą kochanie :) albo przyjaciólmi... i jakoś to idzie :] cóż, nie tne się, bo i tak kiedyś umrę... po co to przyspieszać? wtedy pokrzepiam się myślą, że żyjęna złość dresom :twisted:

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Sep 22, 2004 4:58 pm   

Zazyczaj konczy się na mailu do najlepszejszej kumpeli + gg i oczywiście muzyka :) Ona mnie odstresowuje ;) ;) Dobrze działa tez dobra książka ew. fragmenty Władcy (np. opisy bitew). A dobre jedzonko np. tak jak dzisiaj (Ristorante z salami Mmmmmmm) zawsze trochę pomaga. Czasem potrzebuję z kimś sobie pogadać i zazwyczaj jest to ... brat :)
Ale doły miewam baardzo rzadko, czasem mam po prostu zły chumor (zwykle kiedy jest mi zimno :P ).

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Wed Sep 22, 2004 6:37 pm   

A wiecie co JA (ta wspaniala osoba) robi jak ma dola? "jak się nudizsz-zanudzaj innych" czyli chodzę i jęczę. Poza tym jesm co i ile sie da... (i tak chudnę) dobre ejst też wyjscie na spacer. I śpiewanie "nuuuuudzi mi się achhh jak mi sie nuuuuuudzi"

Jak mam poważniejszego dola to leżę i jeczę, albo siedze cicho i prawie ze ryczę (albo ryczę) w obu przypadkach muzyka raczej pogarsza sytuację...

Ale i na poważnego doła wypada napisać kilka obrażliwych rymow na czyjś temat (używajac baaardzo nieprzyzwoitych i wulgarnuych słów) i potem to przerapować (raczej przewyc, bo niestety nie umiem rapować)

No i psocę sie młodszemu bratu. Super sposób! :D Polecam!
Pozdro!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Sep 22, 2004 7:33 pm   

juz mam....jak lapie mnie hu.....y humor to ogladam ten filmik
http://www.pasa.ch/ASA/Pages/PoPo/fun.htm

Platon

Tamaya
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Thu Sep 23, 2004 12:18 pm   

A propos filmików na doła niema jak ten teledysk. :D

http://piorun.ds.pg.gda.pl/~centurion/lotr.avi

Odkąd go ściągłam doł się mnie nie trzyma. :lol:

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Thu Sep 23, 2004 4:31 pm   

Dawniej nie miewałam dołó. zaczęły się od czasu, gdy nie mam co robić z wolnym czasem. Ja lubię być zajęta, żyć intensywnie, wtedy czuję się dobrze. Gdy mam za wiele wolnego to przestaje mi sięchcieć robić cokolwiek. Nawet oglądać filmy, czytać książki itp.
Najlepszym lekarstwem była dla mnie zawsze przejażdżka po lesie na moim rumaku Lordzie, ale Lorda sprzedano, stajnia się zmieniła i w rezultacie nia mam gdzie jeździć za to mam kolejny powód, żeby miec doła.
A na małe dołki dobrze robią zakupy, dobre żarcie - najlepiej jak sobie sama coś po mistrzowsku ugotuję, i niektórzy moi przyjaciele ( pisze niektórzy są tacy, którzy powiedzą jedno zdanie i zaczynam sięod razu śmiać i inni, ktorym nie bardzow ychodzi pocieszanie ).

Natomiast kiedy mam doła to nie lubię rysować ani tworzyć co często niestety muszę robić, bo na studiach nie ma zmiłuj.

Andunaphel...
Guest
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:52 pm   

ja zależy..teraz np mam doła..siedze przed kompem- niedostępni..
słucham muzyki- teraz pogarsza sytuację, bo w takim humorze mam ochote słuchać dołującego gotyku...innej muzy nie trawie mając doła..
Czytać książke? nie, myśli i tak uciekają do tej sprawy, nie moge się skoncentrować..
nie tne się..jestem tchórzem, wiele razy próbowałam., mam jeden sznyt, i to też było przypadkowo, poza tym zawsze brak mi odwagi aby zrobić TO
cożż przytulić się do kogoś? Do kogo??....
Więc co robię? Siedze i się bardziej dołuje..

Riatha 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sat Sep 25, 2004 3:59 pm   

Doły ostatnio często mi się zdażają... jestem wtedy jakaś taka inna... jakbym nie byla sobą... rzucam się na wszystkich i na wszystko... najbardziej zawsze obrywa mój komp jak się zawiesza... Próbuję rysować... ale z marnym skutkiem więc denerwuję się jeszcze bardziej... włączam więc muzykę i to mnie troszke uspokaja... ale nie na długo... biorę się więc za pisanie... co najczęściej kończy się tym, że wszyscy bohaterowie moich opowiadań giną w strasznych okolicznościach... i dól sie kończy a ja się zastanawiam jak mam ich do licha przywrócić do życia nie kasując tego co napisałam...

Jan Kasprowicz

Andunaphel
Na Drodze Do Bree

Posted: Sat Sep 25, 2004 4:06 pm   

[quote="Riatha"]Próbuję rysować... quote]

Ja też rysuję...najczęściej samobójstwa, osoby tnące się albo jakieś przykre sprawy...
Niestety- rysunki chowam- mama zawsze patrxzy na mnie dziwnymi oczyma jak je widzi i zadaje pytanie "co?"
:/ /

.....::::.....

Na wpół lodowata dłoń
Zimne Twe usta...
A jeszcze nie dawno
Ogień tlił...

Riatha 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sat Sep 25, 2004 4:12 pm   

:] jeden z moich nielicznych ryz\sunków, które mi się podobają przedstawia glowę nabitą na włócznię ;] nie ma to jak być niepoprawnym optymistą ;]

Jan Kasprowicz

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Sat Sep 25, 2004 4:41 pm   

(Do Andunaphel - sorry all za takiego off-topa, ale to ważna sprawa) Ech, przytuliłbym Cię, ale niestety los nas rozdzielił... Cóż, po części to była moja wina, że teraz tak się zdołowałaś... przepraszam, naprawde przepraszam... czasami zaczyna mi braknąć sił... zaczynają wracać wspomnienia... a mi zaczyna się robić wyjątkowo dziwnie... wtedy jestem taki inny... dziwny... wiem, nie jest to przyjemne... na całe szczęście takie stany szybko mi przechodzą. cóż mam powiedzieć? będę za tydzień, to Cię wytulę, wycałuję i zrobiędla Ciebie wszystko co w mojej mocy, by Ci przeszło... byś nie żałowała że żyjesz, byśnie żałowała, że jestem ja... nie mówię, że nie ma lepszych ode mnie... zasługujesz na kogoś lepszego... ale cóż, ty trwasz przy swoim, a ja staram się byś nie żałowała :*

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: