Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Sep 21, 2006 4:07 pm
ale chodzi o to, że prosi sie o wybacznie, by dziewczyna z nim została i wybaczyła mu to co zrobił ... i to była taka metafora... poprostu chodzi mi o to, że jak chłopak chce to potrafi
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Thu Sep 21, 2006 8:03 pm
Mati_00 wrote:
ale chodzi o to, że prosi sie o wybacznie, by dziewczyna z nim została i wybaczyła mu to co zrobił ... i to była taka metafora... poprostu chodzi mi o to, że jak chłopak chce to potrafi
Pod warunkiem, ze cos zrobil A jesli nic nie zrobił? Tylko uczucie wystygło?
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Podobnie jak Bat cenię ludzi którzy zawsze pozostają sobą,ale też takich którym można zaufać.Potrafiących cieszyć się z najmniejszych sukcesów(nie tylko własnych),majacych poczucie humoru,cel w życiu,własne zainteresowania i szacunek dla innych,takze tych zupełnie różnych od nich.
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Posted: Tue Feb 05, 2008 11:07 pm
Myślę, że to co teraz, prawie jako 21-letnie stworzenie, cenię w ludziach widać po najbliższych mi osobach. Potrafią wysłuchać, dają szansę, żeby się wymarudzić, a potem opieprzają i ustawiają do pionu I to wszystko z humorem i z serca.
Liczy się radość życia, lojalność, ale nie bezkrytyczna, szczerość uczuć
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum