Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ja niedawno skończyłem "Eragona". Podchodziłem do niego sceptycznie. Myslałem: Kolejny przereklamowany ****. Jak zacząłem czytać dalej tak czułem. Zastanawiałem się co ludzie w ogóle w tym widzą. Aż pewnego dnia zauważyłem, że muszę przeczyta chociaż parę stron bo nie wytrzymam. W ten oto sposób odkryłem, że mnie to wciągło i nawet język przestał mnie drażnić (pamiętajmy, ze to zawsze tłumaczenie i to nie koniecznie wina autora). Obecnie na moim biurku leży "Najstarszy" i czeka, bo niestaty znowu mam jakże cudną i piękną lekturę, którą muszę przeczytać: "Lalka". Powiedzcie mi! Czy Prusowi się nudziło czy co?! Czy to nie mogło być tak z trzy razy cieńsze?!
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Ponieważ czytam dużo więc „Eragona” też przeczytałam. Czyta się go łatwo, ale żadnej euforii... Chętnie przeczytam następną cześć jak wpadnie mi pod rękę czego na razie nie zrobiła więc poczekam (bez żadnej niecierpliwości).
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
Czy ktoś może wie, kiedy ma zostać wydana ostatnia część "Dziedzictwa"?
Zgadzam się z aniusia-nan, żadna euforia, ale mino wszystko fajnie było by wiedzieć jak to się wszystko skończy.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum