Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Kult na weselu? Nie pogardzę.... Zastanawiam sie tylko, czemu niby Bajm kosztuje 2,5 razy wiecej od Heya I w ogóle, czemu Bajm jest najdroższy? Złamanego grosza bym nie dała........
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:05 am
Esk wrote:
Zastanawiam sie tylko, czemu niby Bajm kosztuje 2,5 razy wiecej od Heya I w ogóle, czemu Bajm jest najdroższy? Złamanego grosza bym nie dała........
To chyba ludzie temu sprzyjają. Gdyby nie było dużego zainteresowania to nie zarabialiby tyle. Swoją drogę, rzeczywiście całkiem niezłe kokosy dostają według tego cennika.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
no to spoko bo z tych piosenkarzy/zespolow najbardziej chyba lubie Joperk (zreszta ogolnie wszyscy ja lubia u mnie w rodzinie) a jak by jeszcze byla z zesolem z tym co gral na Farat to by bylo git (ale pewnie za zespol trzebaby doplacic)
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:09 am
Hmm... To już wiem czemu na Dniach Tyskich był Hey, Kult, Myslovitz a nie było "wielkiego" Bajmu Mi to odpowiada bo jak widac to co tańsze lepsze I dzieki temu moje biedne miast zaprasza faaaajne zespoły
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
No tak, jeszcze warto zwrocic uwage, ze w takim Kulcie jest bodaj 7 muzykow + swiatla + KULT OCHRONA wiec w starci z Pania Jopek czy Kukulska widac roznice...
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:27 am
To ja bym z tej listy wolała łzy, albo Wilki, ale w moim regionie to raczej cud musiałby się stać
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Mon Nov 22, 2004 4:46 pm
nagg wrote:
No tak, jeszcze warto zwrocic uwage, ze w takim Kulcie jest bodaj 7 muzykow + swiatla + KULT OCHRONA wiec w starci z Pania Jopek czy Kukulska widac roznice...
No tak, ale Jopek tez ma zespół. No chyba, ze śpiewa z playbacku, ale mi to do niej nie pasuje
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Myslovitz, Kult, Kukiz, T.Love to mi się tylko podoba, za reszte złamanego grosza bym nie dał.
_________________ Zapraszam Cię Guest na stronę którą współtworzę i mam nadzieję że rozgościsz się na mym forum prawie jak tutaj ----> www.limpbizkit.pl
nie musisz Guest być obowiazkowo fanem tego zespołu.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum