Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Sep 11, 2004 10:31 pm Call of Duty
Czy ma ktoś z was te grę co o niej sądzi (moż umówimy się na jakimś serwerku w multi )
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:44 am
Mati_00 wrote:
gra jest super...poprostu rewelacja....ten klimat...ta walka...miodeczek...mmm....a co do multiplayera to wole ET....
Callof Duty rules awcalla niegrasz bo nie twój w multi Et nie działa u mnie (i dont wanna know ) A jak ktoś ma tomówiępo raz 2 umówmy się na jakiś serwerek Miodzio (Rules)CoD
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Sun Sep 19, 2004 3:03 pm
No body's play on Cod multi(czy jakoś tak )
Posted: Sun Sep 19, 2004 4:15 pm
Ta gra jest najbardziej wybą grą typu : wojenna.
Z reguły akich nie lubię ale ta fabula.. 9 jak tu nie powiedziec:) wojenna .. Po prostu gra mnie achwyciła od razu..
Tylko mam z nia pewne problemy nie do przebycia..
Posted: Sun Sep 19, 2004 4:56 pm
Nimrodel wrote:
Tylko mam z nia pewne problemy nie do przebycia..
Jakie?
Posted: Sun Sep 19, 2004 5:38 pm
Nimrodel wrote:
po prostu bardzo istotne wadliwe działanie płytki..
to wszystko..
ale multi działa bez płyty i myślałem co innego
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:06 pm
no wiesz...jak zaczyna sie grac ruskimi to wtedy na hardzie robi sie nieciekawie...bo kampania pierwsza jest prosta jak drut...przechodze w 1 godzine...druga tez jest dosc latwa...ale ruskie to nie przeszedlem...juz mi sie nie chcialo meczyc...ehhh...chyba sobie pozycze od qmpla i jeszcze raz sprobuje...:]
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:51 pm Cierpliwość
No wiem. CIerpliwość trzeba mieć. Ale wierzcie lub nie. Da się!!!
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
łaaaa kocham te gre uwielbiam grać na multiplayerze a kampania jest niezwykle ciekawa, na najłatwiejszym można ją przejś w ciągu 3 godzin, ale już na veteranie do tej pory nieprzeszłem :S ma już może ktoś dodatek, United Offensive? ten dodatek sprawił że gra jest jeszcze dwa razy ciekawsza
Kampania ruskimi to pelen wypas!!! najlepsze momenty gry to wlasnie podczas tej kampani
1,szturm na budynek i trzaskanie w czolgi z PTRD
2.poruszanie sie czolgiem (szczegolnie jak sie do miasteczka wjezdza)
3.Ostateczne pokonanie "imperium nocy"-czyli szturm na Reichstag w Berlinie ...
Natomiast dziwna byla ta czesc gry gdzie sie jezdzilo ciezarowka i strzelalo do motorkow
ja na najtrudniejszym przeszedlem w tydzien...ale gram malo...4-5 godzin dziennie
aż tyle to w te gre niegrałem:P ale pewnie najwięcej kłopotów Ci sprawiła plansza Pavlov, nie? ja sie tam zaciołem i potem już nmi sie niechciało grać:P
NARESZECIE! wyszło Call of Duty 2^^ po trailerach i wszystkich opiniach i zapowiedziach wychodzi na to że kontynuacja mojego ulubionego shootera bedzie genialna, hihihi^^ już bym dawno sobie to kupił ale... trzeba mieć karte graficzną z pixel shaderem, a mój złom tego luksusu niema no nic trzeba bedzie najpierw na nową karte uzbierać:P
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum