Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Browiec:] & co.
Author Message
Ozz 
Hooliganin

Posted: Wed Aug 03, 2005 10:00 pm   

Mati, toć to normalne proporcje :?
;)

Czy ja gdzieś coś kiedyś złego napisałem o Tyskim? Jak tak toto nieprawda. W barach jest zawsze lane Tyskie obok Zywca i g*****nej Warki(fuj!) i do własnie na nie para moj wybór :) Tyskie jest ok - orenżadka jak Lech :green:
Na Riedlu przepiłem całą fortunę... 3.50 za 0.4l piwa - zdzierstwo! No, może nie zdzierstwo... Nie no, w sumie to normalna cena... Ale fortuna pozostaje fortuną :green:

Pozdrawiam ;)

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Aug 04, 2005 12:22 am   

Ozz wrote:
Czy ja gdzieś coś kiedyś złego napisałem o Tyskim? Jak tak toto nieprawda. W barach jest zawsze lane Tyskie obok Zywca i g*****nej Warki(fuj!) i do własnie na nie para moj wybór :) Tyskie jest ok - orenżadka jak Lech :green:

Orenżadkę ci dam :P :P:P Tyskie rlz :P
A żywiec to ohyda :P

Mati, ja nie mówię, że złe, tylko że słabe :P No, właściwie wychodzi na to samo ;)

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Thu Aug 04, 2005 12:30 am   

to smakuje jak oranzada...i ma 5,5% mniej wiecej jak piwo...kosztuje 2.50PLN ... no i ten napis VODKA BOLS ;)

Ozz...tylko ze to byla 1/4 i 3/4 szklanki...

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Aug 04, 2005 12:44 am   

No właśnie, pisze VODKA. Jak mi pisze VODKA to ja chcę, zeby to miało właściwości VODKi ;) ;);) Hmm, my chyba drożej płaciłyśmy, może większe buteleczki były ;)

nagg 
Administrator

Posted: Thu Aug 04, 2005 7:41 am   

Mati_00 wrote:
kosztuje 2.50PLN ... no i ten napis VODKA BOLS ;)

???
Rozumiem, ze jest to cos, a al Smirnoff Ice czy Bacardii Breezer> Jeśli tak, to jest to zajebiscie tanio. Zazwyczaj za 250ml sie placi 6-8zl
Trzeba przyznac, ze nie czuc alkoholu nic a nic, ale by tym sie upic, trzeba miec tate prezesa firmy z pierwzej setki Forbesa...

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Thu Aug 04, 2005 10:25 am   

Taa...ja kiedyś dostałam coś takiego jak breezer tyle, że przywiezione z Ukrainy i o 6 złotych tańsze - powiem tyle - po pierwszym łyku wyrzuciłam to do kosza bo rozbolał mnie żołądek. Już dawno wyrosłam z wieku kiedy pije się byle co :lol:

I dalej będę się upierać przy kolorowych koktailach!!! Jestem po tygodniu wakacji w raju gdzie nieodłącznie towarzyszyły mi tzw. drinki z palemką. A czerwone wino pite w rozgwieżdżoną noc, na skalistym wybrzeżu, pod agawą też, smakuje niebotycznie.

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Thu Aug 04, 2005 10:16 pm   

tak nagg...to jest taka oranzadka z procencikami...wogole nie czuc alkoholu...ale jak ktos ma slaby lepek (na przyklad ja) to po paru ma fazke...no i wole kupic to niz jakies piwo...

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Aug 04, 2005 11:32 pm   

Przypomniało mi się coś 8) Nienawidzę pinacolady, a fuj, słodkie to... Za to malibu, pychota :D :D:D

Nien, zgadzam się, czerwone wino rlzzz. Dla mnie im bardziej wytrawne tym lepsze :D Dzisiaj sobie wypiję jedno z okazji urodzin :D :D:D W końcu pierwsze LEGALNE wino z rodzicami :lol: Chociaż w moim domu to ja jestem osobą, która najczęściej otwiera wino i początkuje wieczór przy alkoholu :lol: Tak, chyba żyję w patologicznej rodzinie ;)

Kei, zapytaj sie mamy, jak się nazywa to winko, którym nas dzisiaj poczęstowała. Bylo pyszne. :D :D:D

nagg 
Administrator

Posted: Fri Aug 05, 2005 8:10 am   

elistir wrote:
Za to malibu, pychota :D :D:D

Moja kobieta uwielbia malibu z mlekiem (shake'owanym). Ponoc najlepsze w Krakowe. Gdzieniegdzie w warszawie potrafia poprostu dolac mleko - o i tyle :/

Ja osobiście nie trawie żadnego alkoholu kolorowego poza złotym :)

Ozz 
Hooliganin

Posted: Fri Aug 05, 2005 8:32 am   

Ciezko sie pisze z 5-mies bratem na kolanach, ale co tam :) Niech dzieciak poczyta i sie czegos nauczy :green:
Mati... Powiem jedno - burżuj jesteś i tyle!
A do tego określenie "jakieś piwo"... Mati :kill:

Pozdrawiam.

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Fri Aug 05, 2005 10:12 am   

Elistir za pinacoladą też jakoś nie przepadam, coć luię słodkie drinki. Ale fakt faktem, że dużo zależy od umiejętności barmana. A moim ulubionym drinkiem jest Mojito.
Nagg, twojej dziewczynie polecałabym Aleksandra bądź BMW. Oparte mi. na malibu tyle, że dużo, dużo lepsze niż z samym mlekiem.

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Fri Aug 05, 2005 10:54 am   

nie rozumiem pojecia "burzuj jestes" ... :hmm: ...a co do tego piwa to hmm...jak juz kupuje...w sumie to kupuje nam Ala (jest pelnoletnia)...no wiec jak nam kupuje juz piwa...no to Harnasia, albo żywca...ostatnio probowalem Okocima Palonego...o bleee...

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Fri Aug 05, 2005 10:57 am   

nagg wrote:
elistir wrote:
Za to malibu, pychota :D :D:D

Moja kobieta uwielbia malibu z mlekiem (shake'owanym). Ponoc najlepsze w Krakowe. Gdzieniegdzie w warszawie potrafia poprostu dolac mleko - o i tyle :/

Zbrodnia! :zona:

Najlepsze malibu jest w Mysłowicach w pewnym barze, którego nazwy nie wspomnę, bo mi się zaraz ludność w nim zbierze 8) Niech jego szlachetne miano pozostanie tajemnicą 8)

A, zapomniałam, moje picie pinacolady zakończyło się bezsennością. Zasłodziłam się na amen. nigdy więcej! :lol:

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Aug 05, 2005 11:09 am   

Ozz ciesz się, ze to brat a nie syn :P W koncu... wszystko sie moze zdarzyć ;)

Co do malibu, to chyba jedyny alkohol, który mi smakuje :P Co to wina czerwonego :P Moze byc, nieczerwone też ;) Byle nie za wytrawne... a to wczoraj było dziko wytrawne, wiec tylko pare łyków dla towarzystwa :P

Elistir -> Montalto

B. Leśmian

Ozz 
Hooliganin

Posted: Fri Aug 05, 2005 11:12 am   

Dlaczego burżuj?
No bo kilka brezerów = (kilka dajmy na to niech bedzie 5) 5x6-8zł - 3-4 dychy - wielkie burżujstwo!
Lepiej kupić literek+soczek, albo 10 browarków ;) Albo winek z 8... To już kompletny odjazd ;]
Nt. drinków sie nie wypowiadam, bo się nie znam :green:

Pozdrawiam.

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Fri Aug 05, 2005 11:17 am   

Mati_00 wrote:
Harnasia, albo żywca...ostatnio probowalem Okocima Palonego...o bleee...

Nie znasz się :P Harnaś, żywiec- bleee, Okocim Palone- pychota :P

Ozz, winek z 8 piszesz... Nie cierpię takiego wina!!! Bogowie, tego nawet winem nie można nazwać, to jest ohydne :P

Jak wino to wytrawne wieczorkiem, albo do obiadku. żadnych kartoników! Z kartoników to ja tylko sok piję! A co :P :P:P

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Fri Aug 05, 2005 11:20 am   

ale ja nie daje za tego bolsika 8zl...ja daje 2,50zl ...

a wino zwane rowniez po francusku "szato de'jabol" nie przechodzi...

Dudi
Upiory Pierścienia

Posted: Fri Aug 12, 2005 6:24 am   

Nie wiem jak możan pic to "szate de'jabol" ale bols mi wszedl na ostatniej imprezie i bylo oki :) . I tak tyskie rzadzi!!!!! i nic tego nie zmieni.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: