Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Jul 19, 2004 9:02 pm Bitwa zespołów w WP.com ;)
A taki pomysl mam aby i u nas jak w Zetce urzadzic bitwe ale nei przebojow( ) a zespołow Zasady te same ale nie trzeba wysylac sms'a a jedynie sie wpisac
To moze ja zaczne i dam dwa zespoly baaaaaaardzo podobne do siebie i muzyka trez podobna (najlepiej zeby byly pojedynki zespolow z tego samego gatunku) czyli:
Guns N' Roses VS Velvet Revolver
ja oddaje glos VR Powiedzmy ze wygra ten zespol ktory bedzie mial wiecej glosow po np. 2 dniach (to sie jeszcze pomysli zalezy6 jak bedziecie chcieli )
No zapraszam do zabawy
VR - Galad
No dobra to jeszcvze niech pare osob zaglosuje i konczymy ten pojedynek a potem nastepny bardzo ciekawy
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Slayer! Metallica dała... ciała Kiedyśgrali porządny trash, ale zeszli na psy... A Slayer Wciąż sobą!!!!!! Który metal nie zna takich hitów jak "Raining Blood" "South of the Heaven" czy "Silent Scream"?! Dla tych którzy dopiero zaczynająswoją drogęw odmęty ciemności polecam Slayera! Pozycja obowiązkowa, w końcu Bóg Trashu to Bóg Trashu
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum