Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Battle for Midlle-Earth
Author Message
krawczan 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Tue Jan 24, 2006 6:19 pm   

I jest suuuuuuper!A II będzie jeszcze lepsza.O II wiem już od pół roku i ciekawość wyżarła mi wnętrzności!

do ciebie Maedllion - muszisz ściągnąć specjalny programik(pare mega czy nawet kilo?) instalujesz go.Włącz programik.Pojawi ci się okienko ze skrótami.Zostaw włączony programik i włącz grę.Wtrakcie rozgrywki wciskasz poprosu skrót klawiszowy i np. masz o 100 więcej jednostek dowodzenia(mój ulubiony kod:P) albo o 1000 więcej złota.
Jak znajdę to podam ci adres gdzie można ściągnąć ten programik. :mag:

masa
Sielanka Hobbitonu

Posted: Thu Mar 02, 2006 6:04 pm   

CZESC , POTRZEBUJE POMOCY , ZACZOLEM GRAC W BITWE O SRODZIEMIE I NA SAMYM POCZATKU MAM PROBLEMY , JEST TO BODAJ CZWARTA POTYCZKA W MORI ZABIJAM W JAKIEJS SALI 2 ORKI I JEDNEGO TROLA WYCHODZE Z OWEJ SALI I CALA DRUZYNA GINIE , NIERAZ GINE NAWET NIE WYCHODZC Z SALI ?!?!? CO JEST GRANE , PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!! MAM NADZIEJE ZE DOBRZE WYTLUMACZYLEM, MAM NADZIEJE ZE KTOS ODPOWIE NA MOJA PROSBE.

Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Thu Mar 02, 2006 10:17 pm   

Hm :? . Grę masz oryginalną, czy pirata? Jakby nie było, widzę dwa rozwiązania. Odinstaluj grę i zainstaluj od nowa. Jeśli jesteś dopiero w Morii, a to początek gry, nie stracisz żadnych ważnych zapisanych gier. Gdyby nie pomogło, ściągnij patcha. Wygląda to na błąd w grze, który powinien zniknąć, kiedy zrobisz to, co napisałam.

PS I nie musisz pisać z włączonym capslockiem :]

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: