Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:18 pm Bardzo Ważne Pytanie!
Mam bardzo ważne pytanie dla wszystkich, którzy niedawno się zarejestrowali. Goście są też proszeni o ew. dopisanie ręczne odpowiedzi. Będę bardzo wdzięczny!
Starsi userzy, jeśli pamiętają w jaki sposób pierwszy raz weszli na strone też proszeni są o podanie takiej informacji. Bardzo mi na tym zależy. Dziękuje!
PS. Wiem, ze podobna ankieta istnieje. Ale zależy mi na dokładnie takiej formie pytania.
chyba tego samego dnia, ktorego wystartowales wpakowales sie na #mtg-pl i rekalmowales forum mielismy Cie kopnac ale sie wdalem z Toba z dyskusje tyle.
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life
Posted: Sun Apr 24, 2005 8:02 pm
no to ja sobie tez pisne jak sie tu dostalem...otoz pewnego slonecznego sierpniowego ranka lub wieczora (juz nie pamietam) nudzilo mi sie ogroooomnie...(chyba wyobrazacie sobie juz jak bardzo)...ziewy przez duze Z zaslanialy mi juz klawiature i myszke...tak wiec wszedlem sobie bodajze na oneta.pl i tam wpisalem...(no wlasnie...co ja wpisalem..no mniejsza o to) i za ktoryms tam linkiem bodajze z rzedu trafilem w te przeurocze miejsce jakim jest strona www.freexxxmovies.com...yyy...to znaczy sie www.wladcapierscieni.com/forum...a nie czekaj..juz pamietam jak to bylo...wszystko tak samo do momentu "...tak wiec wszedlem sobie bodajze na oneta..."...tak naprawde to poprostu wpisalem w adresie www.wladcapierscieni.com i juz...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Platon
Waldo / niezarejestrowany Guest
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:15 pm
Znalazłem Was na Google. Pozdrawiam przy okazji... Miłe forum.
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:55 am
Jeśli być już dokładną to zarówno google jak i top lista jeśli mnie pamięć nie zawodzi. Szukałam forum fantasy i znalazłam top listę, a stamtąd już kolejny kroczek.:D
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:29 pm
Ja trafiłem przez google. I się z tego powodu bardzo cieszę:)
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
heh a ja juz nie pamietam wiem tylko ze raz wszedlem przy[padkowo (nei wiem czy nei przez jakas wyszukiwake) a potem szukalem tego forum i jakos potem znalazlem, tez chyba przez wyszukuiwarke ale glowy nie dam bo to 2 lata temu juz bylo
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Super. Dzieki wielkie za odpowiedz. Informacje te bardzo mi pomogły. Toplist juz od jakiegoś czasu nie ma, wiec temat niebawem przestanie być aktualny. Odklejam. Jeśli ktoś ma jednak ochote się podzielić taka informacja - będzie mi miło!
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:56 pm
No więc pewnego razu wpisałem w onecie coś o WP wyszukało mi pare stronek niekróre były dość fajne min. ta :p no i ja postanowiłem zostać tutaj, tak właśnie powstał czokapit :p, czyli moje konto u was na forum .
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:08 pm
A ja nie wiem, jak zagłosować, chyba na tę ostatnią opcję... Bo ja jak chcę jakąś stronę znaleźć to sama sobie link wymyślam, a taki odgadnąć nietrudno. Bo jak się Władcę lubi to wiadomo, że i taki link się znajdzie z "wladcapierscieni".
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
Zanalazłem te forum przez google.Wpisałem "wladca pierścieni" i znalazłem jakieś forum z białą szatą graficzną. Poszukałem drugi raz i zanalazłem te forum. Spodabała mi się atmosfera forum i szata graficzna.
_________________ "Tango to smutna myśl którą się tańczy.’
Stare Dobre Małżeństwo
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum