Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Jul 08, 2003 3:46 pm [B] Nimrodel
Ja Nimrodel córka Morweny i Halandila, urodziłam się w ostępach Mrocznej puszczy.
Większość dzieciństwa spędziłam na beztroskim bieganiu po królewskim lesie wraz, z 2-ką rodzeństwa oraz na uczestnictwie w królewskich ucztach. Gdy nadszedł czas, rodzice wysłali mnie do Rivendell na wychowanie wśród dworzan słynnego Elronda.
Czas w Rivendell mijał mi spokojnie i przyjemnie, bowiem często wyruszałam na wyprawy wraz z innymi mieszkańcami. Gdy tęsknota do rodzinnych progów dała po sobie znać, oznajmiłam Elrondowi, iż z bólem serca muszę opuścić gościnne progi ostatniego przyjaznego domu i ruszyć do rodziny.
Gdy dojechałam do domu zastałam tylko dym i pożogę. Domy z drewna płonęły a drzewa, które tak kochałam leżały ścięte wśród licznych trupów orków i elfów. Ten widok mnie przeraził i gorąca nienawiść zebrała się w moim sercu. Próbowałam znaleźć ciała moich rodziców rodziców i rodzeństwa. Znalazłam.
Od tamtej chwili postanowiłam się mścić na wszystkich płodach mroku.
Znienawidziłam ich…
Od tamtej pory..Wędruje po Śródziemiu, szukając przygód i zemsty wśród orkowych pomiotów….
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum