Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Jul 06, 2003 11:10 am [B] Keira Metz
Keira Metz jest czarodziejką. Zabłąkała się w wirze czasoprzestrzeni i pojawiła się w Śródziemiu. Zabiła kilku członków zakonu Gil-Galada, za co on poprzysiągł jej zemstę. Przez zbieg okoliczności wedrują w jednej dtużynie. Co więcej połączyło ich uczucie. Jednak Keira wciąż myśli o powrocie do swojego świata, gdzie grozi jej niebezpieczeństwo. Jej wrogowie poszukują jej w Śródziemiu i chcą porwać.
Jeśli chcecie mi cos doradzić, albo wypowiedziec się na temat mojej bohaterki to proszę bardzo.
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Wed Nov 26, 2003 10:35 am
Z kilku powodów, które pozwole sobie wymienić:
1. dziwne by było jakby wszyscy przeżyli, należało kogos z druzyny uśmiercić
2. opowiadanie poszło w inna stronę niz pierwotnie myslałam
3. nie miałam już pomysłu jak pisac coś w GpRK
musiałam usmiercic moja Kei. Może keidyś odwiedzi was jako duch zza światów, a może w snach Gil-galada Mam nadzieje, że jakoś dokończycie opowiadanie :wink: Powodzenia
Wasza Kei
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum