Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Czy jest może ktoś, kto umie robić fajne avatary? Bo avatar jest jak podpis: świadczy o człowieku. Mi zależy na avatarku Witch Kinga z filmu. Widziałem jeden fajny, ale okazał się zbyt duży. Nawet zbyt dużo za duży... Mógłby mi ktoś pomóc? Może są inni potrzebujący fajnych avatarków?
Jak coś jest za duże, trzeba to pomniejszyć
A na http://www.avatarity.com znalazłem tylko cos takiego:
www.avatarity.com/avatars/0/0/92.gif (Aby zobaczyć obrazek trzeba skopiować link i wkleić do nowego okna przeglądarki. Klikając na niego bezpośrednio nic się nie zobaczy, bo jest jakieś zabezpieczenie na serwerze.)
Znalazłem idealnego avatarka (patrz obok) i jest trochę maławy, ale zawsze można zmniejszyć. Dzięki, ze próbowaliście pomóc, ale już mam coś genialnego!
_________________ Potem F?Ťanor złożył straszliwą przysięgę.
Siedmiu synów stanęło u jego boku i chórem
powtórzyło za ojcem słowa ślubowania,a ich
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Apr 04, 2004 9:06 am
Jezzu, no jakiejkowiek Z onetu sobie nawet mozesz wziasc Kliknij prawym przyciskiem na avatara, daj wlasciwosci i zobaczuysz skad on jest. Ja mam z www.soad.fan.pl, i jest to fotka gitarzysty System of a down, Darona Malakiana
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Sun Sep 26, 2004 11:40 am
Hyh...to ja się przyznam, zę musiałam zmienić avatara No ale jak wiedźma to wiedźma i niech będzie w tym samym stylu Tio jest fairy W całosci prezentuję lepiej, ale zbyt okazale Krzystam ze strony Amy Brown A potem przycinam i już Vines w całości
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Sun Sep 26, 2004 1:25 pm
Mam tą stronę w ulubionych! Też często z niej korzystam.
A mój avatar znalazłam nie pamiętam już gdzie. Spodobał mi się, tak po prostu. Może nawet jest trochępodobny...przynajmniej do wczoraj bo wczoraj obcięłam moje długie włosy Trochę mi przykro z tego powdu mimo, że wszystkim się moja krótsza fryzura podoba.
Joined: 11 Mar 2004 Posts: 227 Location: nowa era: Imladris
Posted: Sun Sep 26, 2004 5:54 pm
a ja prze chwile mam mnie ale jużtęsknie za moją wiewióreczką... chyba sobie zmienie.. ja mam swoją z jakiejś stronki ale juz nie pamiętam jaki link pamiętam, ze wtedy Morgul mi b. pomógł
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum