Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Zmieniłem sobie avka, po bardzo długim okresie z poprzednim
kto zgadnie kogo obecny przedstawia to... no... (Keira, Ecik i Esk niestety wykluczone z konkursu, bo to już raczej wiedzą )
Galad
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Thu Sep 15, 2005 5:31 pm
Galad wrote:
(Keira, Ecik i Esk niestety wykluczone z konkursu, bo to już raczej wiedzą )
Ej, jak możesz Ja chcę konkurs Poza tym, ile razy ma powtarzać, że na tym forum to ja jestem elistir! :P:P A nie żaden Ecik
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Zmieniłem sobie avka, po bardzo długim okresie z poprzednim
kto zgadnie kogo obecny przedstawia to... no... (Keira, Ecik i Esk niestety wykluczone z konkursu, bo to już raczej wiedzą )
o żesz, się nie spodziewałem
faktycznie jest nim gitarzysta (i kompozytor całej muzyki) Mars Volty. Nazywa się Omar Rodriguez-Lopez. Tak dla ciekawości pisze
sorry Elistir, chyba już na zawsze będziesz Ecik
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Thu Sep 15, 2005 7:37 pm
Galad wrote:
sorry Elistir, chyba już na zawsze będziesz Ecik
Wiem, wiem, przylgnęło cholerstwo, że nie powiem... Ja tu protestuje ot tak, hobbystycznie
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Jak widać, kolejna zmiana avatara Ja chyba nigdy nie znajdę żadnego mogącego służyć mi przez dłuższy czas Obecny pochodzi z tej : http://www.vexatori.de/zib/spstudio.html, strony i podobno ma przedstawiać mnie
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Wed Sep 21, 2005 9:00 pm
Ha! W końcu doszłam do zmiany avatara Trochę to słońce ma za mały smile, jak dla mnie... chociaż szczur właściwie w ogóle nie miał uśmiechu, nie wspominając już o ustach
Hej, wiem że jestem wyjątkowo tępą osobą, ale powiedzcie mi jak się tu robi avatary??? prosze pomocy...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Chodzi ci o wrzucenie avatara? Jeżeli o to ci chodzi to poprostu wrzucasz na darmowy ftp, chociażby ten http://imageshack.us/index.php. Podrzucasz link tam gdzie trzeba w profilu i cieszysz się avatarem(oczywiście musisz zachować rozmiary i wage).
Co sądzicie o moim avatarze? Tak mroczny jest
_________________ I am the one who chose my path
I am the one who couldn't last
I feel the life pulled from me
I feel the anger changing me.
Hm, stanowczo za często zmieniam swojego avatara, ale cóż, szybko mi się nudzą. Nie wyrzymam dłużej niż miesiąc. Tego, którego mam w tej chwili znalazłam przypadkiem... Nawet nie wiem gdzie ale idealnie oddaje wyraz mojej twarzy
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Sun Oct 30, 2005 7:38 pm
no wlasnie... KB...a jak spojrzalem pierwszy raz to bylem pewien ze to Szeregowiec Ryan... no ale faktycznie...widze orzelka na ramieniu (odznaka 101 spadochronowej)...a oni byli bohaterami tego filmu
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
dzięki, kochani! niedługo będziecie mogli podziwiać mojego avatarka! Jeśli będe miała czas go zrobić
Hura,hura,hura! Mam avatara z Wiewiórczynką!!! (moje własnoręcznie zrobione foto mam talent,nie? )
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Tue Nov 01, 2005 4:04 pm
Trala la la! Hipopotamy roxxx
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:23 pm
Cudny!!!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum