Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
zmieniłem se ava na okładke N.Y. H.C. EP , Madball'a, dlatwego poniewarz ta kapela teraz mnie opanowała całkowicie, a ta epka to dla mnie klasyka gatunku:F
Mój avatar przedstawia... bliżej nieokreślonego kogoś, który ( a właściwie która), właśnie pokazuje światu, albo komuś, co o nim myśli Nie wiem dlaczego go wybrałam Może dlatego, że w jakimś tam stopniu odzwierciedla moje podejście do wszystkiego naokoło. (tzn. nie, odczep się, zjeżdżaj, po co?, nie chce mi się...)
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
A ja nie mam jeszcze avatara
Może ktoś mi pomoże? Szukam zdjęcia, rysunku z Białym Drzewem Numenoru lub Gondoru. Może ktoś ma jakieś fajne materiały? Chętnych prosze o wysłanie mi maila ze zdjęciem na Linde@wp.pl
Z góry dziekuje
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Sun Aug 28, 2005 9:37 pm
albinos...widze ze ma red oczka...a ja zara wrzuce zamiast samuraja Tupaca Shakura...mojego ulubionego rapera...i idola przy okazji...niestety juz niezyjacego [*]
ratunku...wstawilem do mojej prywatnej galeri fote... podaje adres na avatara a tam mi wyskakuje ze nieprawidlowy adres... co mam robic...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:40 pm
Milva: śliczna wiewiórka :D:D
Mati: no wiesz, niektórzy twierdzą, że 2pac żyje ;);)
Kurcze, musiałabym w końcu avatara zmienić, chyba pójdę czegoś poszukać
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Mon Aug 29, 2005 9:49 pm
Elistir... 2Pac nie zyje...prawda boli...no ale jednak...krew w zylach mi sie gotuje jak ktos mi probuje wcisnac ze widzial filmik z 2005 roku z 2Pac'iem na necie...albo ze podczas kremacji jego ciala ponoc nie bylo jednego tatuazu...albo ze ten motyw z liczba 7...albo ze siedzi u kogos w piwnicy
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Tue Aug 30, 2005 7:26 pm
Mati_00 wrote:
Elistir... 2Pac nie zyje...prawda boli...no ale jednak...krew w zylach mi sie gotuje jak ktos mi probuje wcisnac ze widzial filmik z 2005 roku z 2Pac'iem na necie...albo ze podczas kremacji jego ciala ponoc nie bylo jednego tatuazu...albo ze ten motyw z liczba 7...albo ze siedzi u kogos w piwnicy
Ech, nie ma co się przejmować, ludzie uwielbiają spiskowe teorie dziejów. Ja po prostu takich ludków nie traktuje poważnie
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Uznawszy, że tamtego białego avatara miałam już dość długo , czyli prawie cztery dni i zainspirowana avem Świra, zmieniłam na innego. I jak Wam się podoba? Czyż ta wiewióra nie jest piękna...? Ten pyszczek, ach, ja chcę wiewiórkę!
Przez pół godziny męczyłam się z wyborem, ale w końcu uznalam, że ide po kolei.
Mati - mam ten sam problem Wrzucam do galerii, a potem wyskakuje mi naips, że adres obrazka jest nieprawidłowy Muszę dawać je na powiedzmy http://img233.echo.cx/ , ale tem imageshack jest jakiś lewy i dość często nie wyświetla obrazka
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum