Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
A ja mam w avatarze obecnie zdjęcie jednego z moich ukochanych fotografików, Michaela D. Adamsa Polecam jego zdjęcia dla wszystkich zainteresowanych fotografią mody
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Sun Sep 26, 2004 7:52 pm
a moj kogo przypomina?? no no....tak jestescie blisko....tak no juz prawie.....no no....tak!!!!!! to jestem ja w moim kostiumie na swieta bozego narodzenia....tak...a fotka jest z mojego rodzinnego albumu....hehe
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Mój obecny akurat nieco powiekszałam z oryginału, ale najczęściej sama robię jak mam co potrzeba i dostrajam rozmiar.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
a ja se walnołem teraz na ava basiste Berzerkera bo ta kapela zawładneła teraz mną w każdym calu :p
chciałem perkusiste, ale jakoś niemoge znaleźć odpowiedniej foty
Last edited by Świr on Tue May 31, 2005 5:19 pm; edited 1 time in total
Posted: Fri Aug 05, 2005 5:11 pm
Mój avatar to jest szczur z kamerą Względnie z wyrzutnią rakiet szczur-powietrze Znalazłam go sobie nie pamiętam gdzie i wykorzystuję z radością... Chociaż, kurcze mam go już całe 2 dni, chyba czas na zmiany!
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Sat Aug 06, 2005 11:04 am
Mati_00 wrote:
moj avatar to jaaa...tylko ze w przebraniu
No nie powiem Mati, twarzowe wdzianko
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum