Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
ATENY 2004
Author Message
Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Aug 16, 2004 2:11 pm   ATENY 2004

Bardzo mnie zdziwiło, że po powrocie na forum, nie znalazłam podobnego tematu. Toż to wielkie wydarzenie !!!!!! Letnia olimpiada. Luudzie !!! Pobudka !!!
Wczoraj dwa medale O. Jędrzejczak i wygrana naszych siatkarzy. Co dalej ?? Jak myślicie, jakie mamy szanse medalowe ?? Czy stać nas na powtórkę Atlanty ??
Pozdrawiam...

Sługa Saurona
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Mon Aug 16, 2004 2:23 pm   

Napewno jestem pod wrażeniem wczorajszą wygraną z Serbią. Mój szanowny ojczulek, który uważa, że jest ekspertem w siatkówce powiedział, że Serbia wygra z nami 3-0 :lol: .Ciekaw jestem, jak jutro poradzą sobie z gospodarzami. Myśle, że z grupy wyjdą, razem z Francją. Co do Jędrzejczak. Pływa jak zwyke, bardzo dobrze, ale nie zaskoczyły mnie wczorajsze 2 srebra. Kiepsko tylko poszło naszym w strzelaniu. Ja na jakiś medal w tym liczyłem, a tu nic. Nawet się nie zakwalifikowali.

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Mon Aug 16, 2004 4:00 pm   

Nie każdego sport interesuje.....

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Aug 16, 2004 7:11 pm   

ja wierze w pania mauer!!!! Ona jest wielka, oraz wierze tez w nasze dziewczyny w szermierce (fajne laski), ale to nie jedyny powód...one cos umieja, no i oczywiscie mam pewne zaufanie do korzeniowskiego, ktory kolejne zloto zdobedzie, jak nie dwa :/

Platon

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Tue Aug 17, 2004 11:55 am   

Ja w Roberta też wierzę. I dziewczyny w szermierce mamy faktycznie pierwsza klasa. Co prawda mało się tym interesuję ale chyba też mamy niezłych kajakarzy i sztangistów. Agata wróbel np. Chciałabym żeby zdobyła medal.
Za to sen z powiek spędza mi poziom jeździectwa w Polsce. Ja nawet nie jestem pewna, czy mamy jakiegoś reprezentanta bo Kubiak maił się zakwalifikowac tylko jeżeli ktostam zrezygnuje.

Sługa Saurona
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Wed Aug 18, 2004 7:27 pm   

Złoto!!!! Nareszczie pierwsze w tej olimpiadzie złoto dla Polski. Otylia jest w swiom żywiole. Ona nas utrzymuje w pierwszej pietnasce klasyfikacj medalowej.Trochę szkoda mi Gruchały. Myślałem, że złoto zdobedzie :(
Ale i tak jest bardzo dobrze. Mamy jeden złoty, dwa srebrne i jeden brązowy. oby tak dalej

Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Aug 18, 2004 8:06 pm   

Hmmmm
GRATULUJĘ OTYLII !!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Najbardziej żal mi Krawczyka... Miał pecha... Ehhhh
Mamy szansę w żeglarstwie, wioślarstwie, zapasach, ping-pongu, lekkoatletyce ... Trochę tego jest :green:

A zasad ilu dyscyplin nauczyłam się oglądają relacje z Igrzysk :) Sport jest piękny. Tylko trochę zbyt okrutny... :/

Trzymam kciki za naszych ;) :green: :P
Będzie dobrzeeeeeee
Musimy pobić Sydney :) :):)

Sługa Saurona
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Wed Aug 18, 2004 8:52 pm   

Aragornka:) wrote:
Najbardziej żal mi Krawczyka... Miał pecha... Ehhhh

A mi tam go nie jest żal. Przegrał walkę o finał...trudno. Ale jak tak można się poddać. W walce o brąz nawet nie próbował. Strasznie słaby jest psychicznie. Sylwia pokazała klasę. Zamiast się załamać grała dalej i pokonała węgierkę 15-8. Świetnię :D

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Wed Aug 18, 2004 9:46 pm   

Jeeeee! Otylia jest wielka! Sylwia też! Szkoda jej trochę bo jest naprawdę dobra ale brąz jak dla mnie jest wporządku! No i jak na razie kobiety rządzą! ;]

A dzisiaj oglądałam gimnastykę mężczyzn. Skok przez konia, drążki i takie tam. Dla mnie to jest jeden z najbardziej niesamowitych sportów. chyba jedna z niewielu dyscyplin, z którą miałabym problemy. Ja sobie nie wyobrażam ile do tego trzeba włożyć siły.

Keira 
Szara przystań

Posted: Sat Aug 21, 2004 10:14 pm   

No tak...a dzisiaj kolejna parka medali. Bardzo szcześcliowy Kusznierewicz z brązek i trochę niezadowoolona Wróblowóna z takimż samym krązkiem. Jutroz apowiada się niezły poranek. O 7:50 nasza dwójka podwójna wagi lekkiej Robert Sycz i Tomasz Kucharski mają iolbrzymie szanse na złoto :D :D Byłboy pięęęęeknie :green: A potem jeszcze 4 wioslarska...no i jest ok :)

Tylko panowie zawiedli w lekkiej atletyce... Sposób tak zawalił...

B. Leśmian

Galad 
Moderator

Posted: Sat Aug 21, 2004 11:52 pm   

A ja jestem okropnie wsciekly na sedziow co nie uwzglednili prostestu Kusznierewicza. Jak jest kaseta to czemu nie uwzglednili go? tak by mial srebrny medal a skonczylz brazowym. ech...
Wrobel b. dobrze wypadla - z azjatrkami ei miala szans ale i tak jest najlepsza z Europy.
moze zdobedziemy medale w kajakarstwie - fajnie by bylo.

A co do siatkarzy to z tego co pisza (nei ogladalem meczu) nawet ze slaba Tunezja sobei ledwo porodzili... zobaczymy jak z Argentyna bedzie ale nei wroze im wyjscia z grupy :tak(: :tak(:
in Mordor where the shadows are."

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun Aug 22, 2004 10:40 am   

Jakiego protestu bo ja błam odicęta od mediów?

A dzisiaj mamy ZłOTO :green: :green: :green: :green: Panowie Sycz i Kucharski nie zawiedli i wygrali...walka była piękna :D Czwórka niestety o 0,07s przegrała brąz :(

B. Leśmian

Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Aug 25, 2004 9:27 am   

Keira - z tego co mi wiadomo Kusznierewicz protestował dwa razy - pierwszy raz kiedy stwierdzono, że popełnił falstart i powiedziano mu o tym w połowie drogi do mety, a drugi kiedy kilku zawodników przepuściło chamsko Hiszpana (największego konkurenta Kusznierewicza) i tym sposobem odebrało srebro Mateuszowi. Musiał mieć on 15 miejsc przewagi aby otrzymać srebro.

Pierwsza niespodzianka tych igrzysk - brąz dla Rogowskiej :)
Last edited by Ara:) on Wed Aug 25, 2004 10:57 am; edited 1 time in total  

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Wed Aug 25, 2004 10:15 am   

tak.. braz.. ale w jakim stylu :) )))
chociaz cos dla polskiej reprezentacji tyczkarskiej.. a bylo powiedziane, ze jesli juz do monika Pyrek.. :)

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Aug 25, 2004 1:09 pm   

rogowska byla rewelacyjna!!! ale ja i tak najbardziej jestem dumny z naszej sylwii gruchały :D !!! czekam w napieciu na korzeniowskiego

Platon

Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Aug 25, 2004 10:56 pm   

Polacy oddali ostatniego seta z Brazylią. A Murek mówił przed meczem, że będą walczyć do konca. Trochę się zawiodłam... Bleeee

Skolimowskiej coś nie idzie... Rzany ... No commend...
A Wisła dostaje w dupe z Realem. Aż przykro patrzeć...

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Aug 26, 2004 6:53 pm   

Ale dwa pierwsze grli jak równy z równym. Wole takie 3:0 niz to co zagrała z Grecją...przegrac wygrany mecz...uhuhu :green:

A dzisiaj pokrzywdzili ansza Pastuszkę....się jej kajaka czepili wrrrredoty. Przeciez łodka nie moze schudnac o ilestam GRAMÓW :?

A nasz pieciobioista z 2 miejsc spadł na osttanie z pwoodu nieukonczenia skoków przez przezkody...

B. Leśmian

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Aug 27, 2004 10:44 am   

ZłOOOOOOOOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :green: :green: :green: :green: :green: To zaśługuję na oddzielnego posta :D Robert Korzeniowski zdobył 3 raz podrzad złoty medal w chodzie na 50km :green: :green: :green: PRzyszedł an metęs pokojnie ze sporą rpzewagą. W ogóle w 10 mamy aż 3 Polaków ;)

Za to kajakarze nie najlepiej. 4,5,6 miejsca...

Aha...tec ałą AlexisII tę wstrętną szkapę [wybacz Nien :* ] nalezy przerobic na pasztet :twisted:

B. Leśmian

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: