Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Bardzo mnie zdziwiło, że po powrocie na forum, nie znalazłam podobnego tematu. Toż to wielkie wydarzenie !!!!!! Letnia olimpiada. Luudzie !!! Pobudka !!!
Wczoraj dwa medale O. Jędrzejczak i wygrana naszych siatkarzy. Co dalej ?? Jak myślicie, jakie mamy szanse medalowe ?? Czy stać nas na powtórkę Atlanty ??
Pozdrawiam...
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:23 pm
Napewno jestem pod wrażeniem wczorajszą wygraną z Serbią. Mój szanowny ojczulek, który uważa, że jest ekspertem w siatkówce powiedział, że Serbia wygra z nami 3-0 .Ciekaw jestem, jak jutro poradzą sobie z gospodarzami. Myśle, że z grupy wyjdą, razem z Francją. Co do Jędrzejczak. Pływa jak zwyke, bardzo dobrze, ale nie zaskoczyły mnie wczorajsze 2 srebra. Kiepsko tylko poszło naszym w strzelaniu. Ja na jakiś medal w tym liczyłem, a tu nic. Nawet się nie zakwalifikowali.
_________________ Nie wtrącaj się między Nazgula a jego łup - Wódz Nazguli
Posted: Mon Aug 16, 2004 7:11 pm
ja wierze w pania mauer!!!! Ona jest wielka, oraz wierze tez w nasze dziewczyny w szermierce (fajne laski), ale to nie jedyny powód...one cos umieja, no i oczywiscie mam pewne zaufanie do korzeniowskiego, ktory kolejne zloto zdobedzie, jak nie dwa
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Tue Aug 17, 2004 11:55 am
Ja w Roberta też wierzę. I dziewczyny w szermierce mamy faktycznie pierwsza klasa. Co prawda mało się tym interesuję ale chyba też mamy niezłych kajakarzy i sztangistów. Agata wróbel np. Chciałabym żeby zdobyła medal.
Za to sen z powiek spędza mi poziom jeździectwa w Polsce. Ja nawet nie jestem pewna, czy mamy jakiegoś reprezentanta bo Kubiak maił się zakwalifikowac tylko jeżeli ktostam zrezygnuje.
Posted: Wed Aug 18, 2004 7:27 pm
Złoto!!!! Nareszczie pierwsze w tej olimpiadzie złoto dla Polski. Otylia jest w swiom żywiole. Ona nas utrzymuje w pierwszej pietnasce klasyfikacj medalowej.Trochę szkoda mi Gruchały. Myślałem, że złoto zdobedzie
Ale i tak jest bardzo dobrze. Mamy jeden złoty, dwa srebrne i jeden brązowy. oby tak dalej
Posted: Wed Aug 18, 2004 8:52 pm
Aragornka:) wrote:
Najbardziej żal mi Krawczyka... Miał pecha... Ehhhh
A mi tam go nie jest żal. Przegrał walkę o finał...trudno. Ale jak tak można się poddać. W walce o brąz nawet nie próbował. Strasznie słaby jest psychicznie. Sylwia pokazała klasę. Zamiast się załamać grała dalej i pokonała węgierkę 15-8. Świetnię
Posted: Wed Aug 18, 2004 9:46 pm
Jeeeee! Otylia jest wielka! Sylwia też! Szkoda jej trochę bo jest naprawdę dobra ale brąz jak dla mnie jest wporządku! No i jak na razie kobiety rządzą!
A dzisiaj oglądałam gimnastykę mężczyzn. Skok przez konia, drążki i takie tam. Dla mnie to jest jeden z najbardziej niesamowitych sportów. chyba jedna z niewielu dyscyplin, z którą miałabym problemy. Ja sobie nie wyobrażam ile do tego trzeba włożyć siły.
Posted: Sat Aug 21, 2004 10:14 pm
No tak...a dzisiaj kolejna parka medali. Bardzo szcześcliowy Kusznierewicz z brązek i trochę niezadowoolona Wróblowóna z takimż samym krązkiem. Jutroz apowiada się niezły poranek. O 7:50 nasza dwójka podwójna wagi lekkiej Robert Sycz i Tomasz Kucharski mają iolbrzymie szanse na złoto Byłboy pięęęęeknie A potem jeszcze 4 wioslarska...no i jest ok
Tylko panowie zawiedli w lekkiej atletyce... Sposób tak zawalił...
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
A ja jestem okropnie wsciekly na sedziow co nie uwzglednili prostestu Kusznierewicza. Jak jest kaseta to czemu nie uwzglednili go? tak by mial srebrny medal a skonczylz brazowym. ech...
Wrobel b. dobrze wypadla - z azjatrkami ei miala szans ale i tak jest najlepsza z Europy.
moze zdobedziemy medale w kajakarstwie - fajnie by bylo.
A co do siatkarzy to z tego co pisza (nei ogladalem meczu) nawet ze slaba Tunezja sobei ledwo porodzili... zobaczymy jak z Argentyna bedzie ale nei wroze im wyjscia z grupy
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Keira - z tego co mi wiadomo Kusznierewicz protestował dwa razy - pierwszy raz kiedy stwierdzono, że popełnił falstart i powiedziano mu o tym w połowie drogi do mety, a drugi kiedy kilku zawodników przepuściło chamsko Hiszpana (największego konkurenta Kusznierewicza) i tym sposobem odebrało srebro Mateuszowi. Musiał mieć on 15 miejsc przewagi aby otrzymać srebro.
Pierwsza niespodzianka tych igrzysk - brąz dla Rogowskiej
Last edited by Ara:) on Wed Aug 25, 2004 10:57 am; edited 1 time in total
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:44 am
ZłOOOOOOOOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO To zaśługuję na oddzielnego posta Robert Korzeniowski zdobył 3 raz podrzad złoty medal w chodzie na 50km PRzyszedł an metęs pokojnie ze sporą rpzewagą. W ogóle w 10 mamy aż 3 Polaków
Za to kajakarze nie najlepiej. 4,5,6 miejsca...
Aha...tec ałą AlexisII tę wstrętną szkapę [wybacz Nien ] nalezy przerobic na pasztet
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum