Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Oct 27, 2006 3:40 pm
Nastolatki polecialy do kina.......Ja jestem nastolatką i nie polecialam do kina na Władce Pierścieni dlatego że tam był wątek miłosny..;) Przeciwnie, przeszkadza mi to troche....
Nastolatki, które latają do kina na każdy wątek miłosny, choćby to była miłoś ogra z krasnoludem raczej nie pojawiają się na tym forum.
Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, ale takie jest moje zdanie, bo innego sensu tej zmiany nie widze.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Sat Dec 02, 2006 6:14 pm
Ja najbardziej się zdziwiłam gdy rannego Froda miała zawieżć do Rivendel Arwena. Byłam w szoku, bo po pierwsze jeśli miał się ktoś zjawić no to raczej Glorfindel, a poza tym po cholerę ona w tym momencie!
Ale jak już pisałam wątek Arweny musiał być w filmie, taki a nie inny. Dziś każdy film musi mieć "piękny" wątek miłosny.
_________________ "Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem Twojego życia."
Przez całą książkę bardzo delikatnie (z takim świetnym wyczuciem) przewija się wątek miłosny. Tylko nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że więcej było o miłości Eowiny.
Strasznie mnie rozdrażniło, że to Arwena przyjechała po Froda (przecież ona miała być tajemniczą pięknością, a w filmie pozbawili jej tej aury którą była otoczona w książce).
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum