Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat May 15, 2004 10:10 am Akcja "łańcuszek". Dla fanów forum! :)
Rozpoczynamy akcje "łańcuszek"! Jesli jestes fanem forum - wyslij ten tekst wszystkim na swojej liscie kontaktow GG/Tlen, czy innego komunikatora [droga pocztowa, tez dozwolona ]. Akcja z inicjatywy Ozz'a, pod patronatem Administracji
Czy TY juz wyslales lancuszek Tajnego Forum?
Nie wiesz co robić na necie? Nudzisz sie? Wjedź na forum www.tajneforum.prv.pl, znajdziesz tam wszystko co chcialbys wiedziec o WP, dyskusje na ciekawe tematy (film, publicystyka, muzyka, komputery, i wieeele innych i dużo duzo wiecej. Jesli rozeslesz ten lancueszk do nastepnych:
5 osob - nic sie nie stanie
10 osob - tez nic sie nie stanie
15 osob - tak, tez sie nie stanie...
wiecej niz 15 - no, teraz sie stanie. Wdzieczny bedzie Tobie caly zespoł TAJNEGO FORUM
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sat May 15, 2004 10:34 am
Trzeba editnac i zmienic teamty na tematy A pzoa tym, to kazdy kto czuje sie odpowiedzialny za to, niech sle, nawet ty Nim! Ale juz! Slijcie, slijcie, slijcie, zwiekszajcie popularnosc, tego nam trzeba
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:17 pm
proponuję odświeżyć akcję łańcuszek...ale proszę o wysyłanie do "NORMALNYCH" osób... nie chcemy dzieci neo
Nie wiesz co robić na necie? Nudzisz sie? Wjedź na forum www.wladcapierscieni.com/forum , znajdziesz tam wszystko co chcialbys wiedziec o WP, dyskusje na ciekawe tematy (film, publicystyka, muzyka, komputery, i wieeele innych i dużo duzo wiecej. Jesli rozeslesz ten lancueszk do nastepnych:
5 osob - nic sie nie stanie
10 osob - tez nic sie nie stanie
15 osob - tak, tez sie nic nie stanie...
wiecej niz 15 - no, teraz sie stanie. Wdzieczny bedzie Tobie caly zespoł FORUM
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Chcesz zeby forum znowu przezylo "najazd hunow"? Lepiej zeby to forum odkryli ci, którzy własnie Tego szukali, a nie przypadkowi ludzie.
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Chcesz zeby forum znowu przezylo "najazd hunow"? Lepiej zeby to forum odkryli ci, którzy własnie Tego szukali, a nie przypadkowi ludzie.
Właśnie,ja nie mogę wysłać na przykład tego do ludzi z mojego gg,bo oni się zwyczajnie nie nadają tutaj,i w ogóle ich nie interesuje poruszana tu tematyka.
_________________ "Lecz tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata:
dokonują ich małe ręce, na małych spada ten obowiązek,
gdy oczy wielkich zwrócone są w inną stronę."
J.R.R.Tolkien
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 383 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Wed Sep 19, 2007 7:45 pm
Nimloth wrote:
"najazd hunow"
nie mogę się doczekać
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum