Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
To ujecie Bilba to jest z FOTR rozszerzonej wersji a nie z ROTK. OStatnia czesc ma sie skonczyc na tym jak Arwen umiera...i wtedy Liv Tyler daje swoja solowe...<matko co to bedize..:D>
_________________ Ae u Esteliach nad
...Estelio han..
......Estelio ammen
Posted: Wed Dec 03, 2003 7:34 pm
Inaczej wyobrażałam sobie Aragorna w finałowej bitwie i powiem szczerze tu, na tych zdjęciach wygląda kiepściutko
P.S Witam i pozdrawiam wszystkich po tak dlugiej nieobecności
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Posted: Mon Dec 08, 2003 3:15 pm
Nic nie jest takie pewne...popatrz na to z takiej strony: P.J juz tyle pozmieniał w filmie ,że możemy się przygotować na to ,że ,,papu w Isengardzie" znajdzie się na końcu III części, a na początek dadzą Sarumana topiącego się w błocie, niechcący wepchniętego tam przez Grimę- wszystko jest możliwe...
Oj Elentari, ojojojojoj. Wstydz sie!! Przeciez PJ nawolywal, wrecz trabil, ze Powrot Krola jest dla niego szczegolnym filmem, najlepsza czescia wladcy. Podkreslal ze bedzie w nim najmniej zmian odnosnie ksiazki w porownianiu do poprzednich czesci(szczegolnie Dwoch Wiez). Niestety nie zobaczymy Sarumana(oprocz sceny poczatkowej) jak to mag pozbywa sie palantira(a raczej jego slugus), a pozniej juz go niestety nie bedzie. Za to PJ umiescil w filmie jak to Aragorn i Arwena przystepuja do slubu, jest pokazany nawet ich syn!!(ponoc, nie wiem na pewno bo jeszcze filmu nie widzialem).
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"- Albert Einstein
ARAGORN kiepsko wyglada?? takich herezji to ja dawno nie slyszalem. Przeciez jego ubior jak i mestwo podczas bitwy na polach Pelennoru(takze i w filmie) zrealizowane jest w tym filmie prawie perfekcyjnie!! Poczekaj az zobaczysz film !!
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"- Albert Einstein
Posted: Fri Jan 02, 2004 7:24 pm
Zbroje ma niezłą i nie wątpie w jego męstwo itd, ale jego twarz wogóle się nie zmieniła. KRÓL GONDORU=CZATOWNIK i tyle. Chyba powinno się coś zmienić, powinien wyglądać dostojniej- a chyba się nie za bardzo postarali- zbroja i odwaga nie wystarcz ą.
Wolałabym zobaczyć Sarumana niż dziecko Arweny i Aragorna...
Jego twarz sie zmienila, i to znacznie, zarost zniknal na rzecz brody, jego twarz budzi teraz szacunek, szczegolnie jego postawa pod Czarną Bramą. Z dostojenstwem wyglaszal "przemowienie" do swojego wojska. Az mi dech w piersiach zaparla . To trzeba zobaczyc. No, a Saruman bedzie na pewno na DVD(w rozszerzonej wersji)- tylko nie wiem czy pokaza jego smierc. Szkoda by bylo gdyby nie, ale trzeba miec nadzieje !
Posted: Tue Jan 06, 2004 10:00 pm
hehe..
Elentari..
ja film pdobnie jak ty oceniam ze zdjec..bo włacwie tylko to mi pozostaje.. :0
recenzji czytac na razie nie bede..jak juz to najwzej dodam swoją..
tak p.s
Wczoraj o 7.10 leciała kawa czy herbata. Gosciem w telewizji był jakis tam Tolkienolog opowiadający o wrazeniu z filmów itp..
Mowił zxe jest rozczarowany tym co zobaczył..
Głownie dlatego ze było tyle zmian, i czesc drugiego tomu była zrealizowana w tej czesci..
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum