Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Feb 15, 2003 11:01 pm [15 Lut 2003] Zdjęcia z Powrotu Króla
Na sieci pojawiają sie powoli zdjęcia z RotK, ich autetntycznośś ciężko określić, ale moim zdaniem wyglądają baaaardzo wiarygodnie:
Aragorn, a właściwie to już Król Elessar
Hmm, to wyglada mi na ujęcie z ostatniej bitwy przed bramami Mordoru. Aragorn, juz nie Obierzyświat, Król w pełnym rynsztunku!
Arwen, w czerwo-czarnej sukni
Moim zdaniem jedno z najlepszych zdjęci. Jest poprostu FANTASTYCZNE! (btw. Arwen w tej sukni widzielismu juz chyna na pierwszym zwiastunie)
Gandalf Biały z mieczem
Zdjęcie przeciętne, w sumie rownie dobrze mogło byćroione podczas TTT
Zdjęcia nawet fajne, tylko jakoś czułam się nieswojo oglądając je... postacie ciut zmienione i wogóle Teraz krótka komentacja :
-Aragorn, a właściwie to już Król Elessar
Jak na to popatrzyłam wydawało mi się, że widzę jakiegoś króla Polski w bitwie pod Płowcami lub pod inną bitwą. Przez dwa filmy wyglądał tak samo, a teraz? Jakoś dziwnie
-Arwen, w czerwo-czarnej sukni
Wydaję się jak by umarła i jak jakiś anioł :wink:
-Gandalf Biały z mieczem
Heh... ni to normalnie widzę ni to inaczej Chyba mu broda urosła
-Frodo, ze światełkiem Galadrieli
Napewno w jaskini Szeloby, pajęczynki
-Sam i Frodo
Hmm....
Powiem szczerze, że troche mnie wkurzyły te zdjęcia, jeszcze cały rok do III części a ja już widziałam dośc dziwne zdjątka <dla mnie> zdjątka. żałuję, że je zobaczyłam, ale już trudno się mówi, bo nie lubie widzieć "co będzie" heh... Teraz tylko czekać na III część ...
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
Posted: Sun Feb 16, 2003 1:35 pm Niewiem jakos mi to nie pasuje!
Aragorn wyglada dostojnie ale czegos mi jeszcze na tym zdjeciu brak innaczej sobie wyobrazałam Króla Elessara, tak bardziej ... nie wiem jak to nazwać poprostu innaczej.
Co do Arweny to troszke ją przesłodzili. W końcu to elfka a nie aniołek... ale coż bardzo mi sie podoba.
Gandalf wyglada dumnie na zdjeciu, bije od niego ta sama siła którą moża dostrzec czytając "Władce Pierścieni".
Co do Froda i światła gwiazdy Earendila oraz Sama i Froda to już sie nie moge doczekac aby scene z Szelobą zobaczyć i całego RoTK. :!: :!: :!: :!:
Posted: Sun Feb 16, 2003 3:52 pm
Elessar jest poprostu taki jaka jest subatomowa czasteczka nuklearna... Czyli w deche. To mi sie wlasnie podoba, pelna zbroja, pelne uzbrojenie, nie ma kiczu. Nasz bohater jest dostojny i pelny krolewskiej gracji mimo iz widac wciaz w nim wiele bitew, zmartwien i smutkow. On wciaz walczy...
Arwen... Coz tu duzo gadac panowie. Istna roza na pustyni. Czuc ta boskosc emanujaca od tej postci, a zarazem przyziemnosc. No... zazycha w gardle jak sie chce cokolwiek powiedzec. Liv Tyler... Wiecej nie trzeba...
Gandalf? Szkoda ztylko ze skrocili mu tak drastycznie brode (charakteryzatorzy chyba omysleli ze nikt sie nie kapnie jak bedzie ubrany na bialo). Ale nadal poostaje starym poczciwym czarodziejem dzieki ktoremu przetrwalo Srodziemie. Bomba...
Co do reszty zdjec nie mam zarzutu pomijajac fakt ze nie moge przebolec tych 12 miesiecy do nastepnej czesci.
_________________ "We Are Shape By Faith Just As We Shape It"
U mnie te linki nie dzialaja, ale w sumie nie wazne. Zaintrygowny tematem zaczalem weszyc, i wyweszylem, skad sa owe zdjecia. Sa, uwaga, z KALENDARZA! Tak, ponizej przedstawiam komplet 14 (12 miesiecy + okladka) zdjec w bardzo zadowalajacej jakosci. Uwaga zdjeca sa duzo wieksze, niz prezentowane wczesniej.
Miałam pecha... serwis jest chwilowo nieczynny, bo jest przerwa techniczna... Przepraszam za zamieszanie, ale mam nadzieję, że jutro już wszystko będzie w porządku.
_________________ "Kochać to znaczy nigdy nie mówić przepraszam..."
Gdzies , bo dajże na www.wladca-pierscieni.pl widzialem swego czasu "przemiane Smeagol'a w Golluma " Fajnie było zrobione .
Jak najde to podam linka .....
Posted: Fri Feb 28, 2003 11:18 am
Ja też bym chciała mieć taki kalendarz. Może któś już wie czy można Go kupić w Empiku, czy gdzieś. Tylko szkoda ,że Legolas nie jest w październiku :wink: ,ale co tam- Galadriel też dobra. Jeśli chodzi o zdjęcia z RotK to jestem zachwycona tymi z jaskini Szeloby. Był czas kiedy wątpiłam ,że przedstawią to w jakiś odpowiedni, godny Tolkienowskim wyobrażeniom sposób (za bardzo bajkowe itp.) ,ale teraz jestem dobrej myśli i tak jak Teluumen nie moge się już doczekać filmu.
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Posted: Wed Mar 05, 2003 3:49 pm
No. Przynajmniej będzie ładne. Wszystko co drukuje z kompa to mi nie wychodzi. Drukarka coś nawala. Ale jak będe miała kalendarz to będzie wszystko w zasięgu ręki.
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
te zdjęcia są autentyczne i to na sto (i jeszcze kilka zer )procent
przecież odrazu to widać, aragorn ma na sobie zbroje gondoriańską(czyli zdjęcie musi pochodzić juz z ostatniej bitwy), ganalf walczy bez cienistogrzywego, frodo trzyma szkiełko od galadrieli(na pewno jaskinia
szeloby), sam trzymający froda(przecież myślał że frodo nie żyje)
Posted: Wed Mar 12, 2003 3:13 pm
tak tak mozna bardzo ,ale to baardzo szybko dojsc do wniosku ze sa to zdjecia z powrotu króla...
I tak z łaski swoje elanor zmniejsz emblemat bo torche za duży jest ...albo mi sie wydaje
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum