Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Mar 14, 2003 6:38 pm
Wiem ze to raczej nie do tematu ...ale
Wjedzicie , zobaczcie i ocencie sami ... co to moze byc..:)
http://tolkien.rozrywka.k...05&id=Rivendell
chociaz adres mówi sam za siebie....
Komentarz pod rysunkiem brzmi nastepujaco:
W lesie żyła Baba Jaga, miała domek z piernika....
Właśnie, co to może być? Wygląda mi na skan ilustracji z "Poczytaj mi mamo"...ot tak, żeby troszkę pasowało do tematu (???) i zapełniało trochę miejsca w galerii...Bo pięterko dla hobbita??? A na pięterku się nie kończy..pięknie rozbudowane piano nobile i nawet jakowaś wieżyczka dachowa I jaka piękna, cukierkowa elewacja...
No cóż, gratuluję inwencji twórczej
Aragorn:
Boze co oni z moim skarbem zrobili..:DDDD Ja rozumiem ze trzeba go lekko postarzec, no ale nie przesadzajmy;DDD
Nie..te zdjecia widzialam duzo wczesniej i sporo nowych zdjeci z Aragornem i jestem poprostu zalamana co oni z nim zrobili.
A byl tkai sliczny..:D
_________________ Ae u Esteliach nad
...Estelio han..
......Estelio ammen
Posted: Mon Dec 08, 2003 3:26 pm
ja tam się nie zgadzam tzn.- zgadzam w połowie. Aragorn nie zachwycił mnie swoją urodą- z tymi tłustymi włosami, nie ogolony wyglądał (nie chcąc urazić) beznadziejnie. Myślałam ,że jako KRÓL będzie piękny i wogule a tu taka klapa. Jestem tez zawiedziona- i ztym się zgadzam...
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Posted: Mon Dec 08, 2003 4:35 pm
heeh..widocznie P.J chciał Aragorna zrobic człowiekiem zwykłym...A królem jeszcze zwyklejszym..bynajmniej taka miał wizje...a po comu król ze złotą koroną na głowie, wymyty czysiutki itd..widocznie tak mu pasowało :wink:
Posted: Mon Dec 08, 2003 5:37 pm
A staruszka Gandalfa to mogli upiększyć :wink: Wygląda młodziej o te 100 lat, nie: ładnie pofarbowana broda, bez odrostów, włosy też no i jaki krem przwciw zmarszczkom Q10 na noc- po prostu elegancja Francja
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum