Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Chcąc uczcić to wydarzenie, postanowiłam zrobić małego screena
I jak wam się to podoba?
Z tego co się zapoznałam z tematami, był czas kiedy forum upadało - a tu takie wydarzenie
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Suuuuuuuper!!! Dla Nagga to bedzie super pamiatka jak i dla wszytskich userow forum!
No jestem ciekaw czy nasz Admin (Nagg dla tych co jeszcze nei zauwazyli ) wyglosi jakies "przemowienie"..
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue May 18, 2004 8:32 pm
Juz pisałem naggowi jakisczas temu, ze do 2 tygodni bedzie 10000 i mialem racje. I dobrze, raczej nic sie nie zmieni, w koncu to tlko liczby, pierwszy tysiac byl tak samo wazny, jesli nie wazniejszy. A ngg faktyxcznie moglby wygłosic jakies oredzie do forumowatego narodu
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Hmm... no coz powiedziec. Natrzepaliscie dziesiec tysiecy postow. Kawal roboty powiem Wam... W ile? Hmm, rok i cztey miesiace. Czyli cos okolo 21 postow dziennie.
Nie bede smecil, ze bylo lepiej, bylo gorzej. Wiekszosc powiedzialem juz z niedawnej okazji urodzi forum.
I o ile moge uznac urodziny za bardziej mnie dotyczase swieto, to To - jest Tylko Wasze
Ciesze sie, ze Wam sie podoba, ze jestescie, i ze mozna sobie tutaj czasmi spokojni przyjsc, i wspokoju poczytac
Dziekuje Wszystkim, no ale w szczegolnosci podziekowania naleza sie do dwoch osob. Pierwsza, i mimo wszystko najwazniejsza jest Teluumen. Bez niego forum mogloby wogole nie powstac. Dziekuej mu za pomoc na samym poczatku, za "animowanie" tematow, i za jego ciagle jeszcznie (czasami jest strasznie upierdliwy). No a druga osoba jest Galad... dobry duch forum, ktory nie wiem jak mnie namowil jakos do pozostania przy forum. Potem zlapalem drugi oddech, i znowu jakos to ciagne Bo nie wszyscy wiedza, ze forum przed swietami bozonarodzeniowymi mialo zostac zamkniete...
Dzielnym moderatorom, obecnym i tym starszym i kazdemu piszacemu - to Wasz sukces Dziekuje tez tylko czytajacym - bo wiem, ze tam jestescie
A teraz w ramach odprzezenia mala zabawa - kiedy 20 000? Ankieta (nie piszmy tu typow, by nie smiecic )
nagg
Posted: Wed May 19, 2004 11:24 am
Super !!!! Mamy już 10 000 postów. Ja głosowałem w ankiecie , że 20 000 to będziemy mieć za rok. A wszystkie te posty są przemyślane a nie napisane tylko po to , żeby mieć większą range.
_________________ Nie wtrącaj się między Nazgula a jego łup - Wódz Nazguli
Posted: Wed May 19, 2004 4:13 pm
jezeli bedzie sie pisac o takich rzeczach i w takim stanie to nawet przez dwa miesiace to forum bedzie miało nastukane dwa razy tyle..
zdecydowana czesc postów to Quizy albo rzeczy zupenie nie zwiazane tolkienem..
A czy posty nie związane z Tolkienem są złe ?? Chba Cię nie rozumiem...
A co złego jest w quizach ? Poszerzamy swoją wiedzę i 'masujemy' szare komórki. Nie widzę wiec powodu, aby dyskryminować i uwazać za gorsze posty w quizach.
Posted: Wed May 19, 2004 4:39 pm
Aragornka:) wrote:
A czy posty nie związane z Tolkienem są złe ?? Chba Cię nie rozumiem...
A co złego jest w quizach ? Poszerzamy swoją wiedzę i 'masujemy' szare komórki. Nie widzę wiec powodu, aby dyskryminować i uwazać za gorsze posty w quizach.
nic takiego nie jest zawarte w tresci mojego powyzzeszgo postu..
nie zawiera zadnej tresci majacej na celu dyskryminowac ...sami to wyczytaliscie...
W koncu forum podzielone jest na dwie oddzielne czesci.. wiem czego miałabym się czepiac he?
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Thu May 20, 2004 5:33 pm
Ze tak sie wyraze, jubileuszowa liczba bedzie szybciej niz ktokolwiek przypuszczał Moze oprócz Galada teraz ktos inny sie zalapie na posta 10.000? Sa dobre strony porządków Nim Jak na razie, temat nieaktualny i trzeba kupować nowego szampana... Ale pic go mozna jeszcze raz
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Thu May 20, 2004 6:05 pm
hahaa.. zapewne jedna jedyna dobra strona tego tzw: Tafjun Nim.
:D:D
jedna dla pewnie 5/6 calej populacji forum..
moze znajdzie sie jakis wyjatek co widzi inne , dobre strony porzadków..
wqiesz co Ozz...
nastpny 10000 wsykoczy z cała pewnoscia w weekend.. a jak zwykle na taki jubileusz sie nie załapie..
Posted: Thu May 05, 2005 11:49 am
3000 w 14 dni? To chyba ciężko.
Chociaż to kwestia ile postów wypada na jednego użytkownika dziennie i jak się z tego wywiąże.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Thu May 05, 2005 3:41 pm
Piękny wyczyn. Gratulacje należą się wszystkim. Oby tylko tak dalej!!!!!!
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Ja się poważnie zastanawiam czy ja kiedyś zdąże to wszystko przeczytać...
Wynik naprawde godny podziwu, gratuluje!!!
Jedno mnie dziwi: skąd macie tyle inwencji twórczej, nie mówiąc już o czasie...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum