Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
[04 Lut 2003] Megaplakat w "Swiecie Gier Komputerowych&
Author Message
nagg 
Administrator

Posted: Tue Feb 04, 2003 10:26 am   [04 Lut 2003] Megaplakat w "Świecie Gier Komputerowych&

W jubileuszowym numerze miesięcznika "Świat Gire Komputerowych", Pismo kończy 10 lat, do numeru dodana jest też gra "Sacrefice". Cena wynosi 16,90 zł, a wspomniany plakat przedstawia Isengard. Kadr chyba z FotR podpis mówi jednak o TTT wyglada mniej wiecej tak:

Wymiary sa rzeczywiscie imponujace bo szerokość wynosi ok. 84cm a wysokosc ok. 62cm.
Imho, fajnie ze plakat, ale moznaby bylo wybrac ciekawszy kadr np. w TTT, kiedy to Saruman siedzi sobie w Orthan, wygladajacy mnie wiecej tak:

Jak widac, wszyscy chac zarobic jak najwiecej kasy na Wladcy, szkoda, ze to sa takie sezonowe napady...
nagg
Last edited by nagg on Sat Mar 01, 2003 6:28 pm; edited 2 times in total  

Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Wed Feb 05, 2003 10:37 pm   

Plakat mila rzecz... Szkoda tylko ze nie bylo kadry z bitwy jak przychodzi odsiecz z Gandalfem na czele... To by bylo to... Z przyjemnoscia bym sobie powiesil nad lozkiem... Nagg pisze ze ludkowie chca sobie zarobic na Wladcy... Nie dziwie sie, niech sobie wypuszczaja plakaty, naklejmi czy inne bzdety bo to sie ludziom podoba (szczegolnie dzieciom) ale przypomianm sobie jak Nagg pokazal mi z zeszlym roku pytania w jakiejs glupiej kolorowej gazecie (nie wymienie tytulu bo jak sadze cale rzesze pan by mnie chcialo nabic na pal) dotyczace Druzyny pierscienia. "Co wiesz o Druzynie Pierscienia" i Pytanie Co lubia jesc Hobbici! Samo pytanie mnie zdjelo. Smalec, liscie, grzybki czy ziola!!! Qrna ludie to jest przesada! Szzcerze mowiac powinno sie ich wieszac na strunach od fortepianu... Milego kolekcjonowania wszelkich bzdurek :P

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

plastic
Na Drodze Do Bree

Posted: Fri Feb 07, 2003 8:40 pm   

Mam ten plakat :) faktycznie rozmiary imponujace, wisi u mnie dumnie nad łóżkiem ;) Ale, prawdę mówiąc, nie obraziłbym się gdyby zamiast Isendardu był tam np. bitwa o Helmowy Jar...

awe1111
Sielanka Hobbitonu

Posted: Sun Feb 09, 2003 9:00 pm   

Bitwa o Helmowy Jar ... To by było to :) Ale ten plakat, co jest teraz nie jest zbyt ładny ... :( Już lepszy ten Frodo [na www.wladcapierscieni.com], który patrzy się na Pierścień.

Tak wogóle to cześć, to mój pierwszy post na Forum:) Bardzo 'przytulna' grafika. Gratuluję!

nagg 
Administrator

Posted: Mon Feb 10, 2003 8:10 pm   

No nie, to byl promujacy LotRa plakat, to juz bez sensu (mam taki w domu nawet;p) Imho najlepsza by byla szarza gandalfa na uruk-hai w helmowym jarze, albo atak drzewcow na isengard... choc tak soebie mysle, ze ujecie odchodzacych elfow tez byloby fantastyczene... albo nazgul nad frodem w osgiliath... ahh :)
nagg

awe1111
Sielanka Hobbitonu

Posted: Tue Feb 11, 2003 2:53 pm   

nagg wrote:
(mam taki w domu nawet;p)
nagg

bez sensu bo masz taki w domu :) ja takirgo nie mam :( buuuuuu

aragorn
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Mon Feb 17, 2003 11:08 pm   Kadr z TTT i FotR!!!

Ten kadr nagg jest i z tego i z tego ponieważ w obydwu filmach, była jedna taka sama scena. Otóż było to wtedy gdy Sauron chodził po swoim podziemnym "królestwie" i kazał Uruk-hai walczyc z innymi. Chyba takie same zdjecia wtedy byly albo bardzo podobne.
Btw. plakatu nie mam, bo tez nie kupilem pisma. Wole Cd-Action. No i Clicka! Cda i Click! rulez!!!

strażnik z Północy
Strażnik Północy

Posted: Sat Feb 14, 2004 9:43 am   

Plakat, który został dołączony do ŚGK wcześniej był w takim.....hm..... czymś dostępnym w salonikach prasowych. A to tajemnicze coś to była jakby gazeta z plakatami. Ja mam ten plakat i u mnie na drugiej stronie jest jeszcze Osgiliath.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: