Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
.

Czy uważacie ze należy usunać ten temat jako ze nie jest na czasie?
tak
100%
 100%  [ 1 ]
tak
0%
 0%  [ 0 ]
tak
0%
 0%  [ 0 ]
Voted : 0
Total Votes: 1

Author Message
Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Mar 29, 2004 3:18 pm   .

No wiec tak. Koleżanka Aragornka:D wpadła na pomysł, zeby załozyć nową grupę użytkownikow. czy to dobry pomysł? Jakiego szefa i jaka nazwe dla grupy chcielibyście dodać? kto chciałby w niej być?
Pozdraiwam.
Last edited by Agatin-K on Mon Aug 09, 2004 4:08 pm; edited 2 times in total  

Ozz 
Hooliganin

Posted: Mon Mar 29, 2004 3:24 pm   

Pisałas, ze to bedzie grupa stricte żenska. I nie wiem jak inni, ale ty sie zgodzilas, zebym zostal honorowym członkiem, kwestia tylko, czy inni sie zgodza ;)

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Mar 29, 2004 3:52 pm   

Now iesz, Ellifane... Ja nic takiego nie mowilam. :D Ale chyba grupa nie musi być wylacznie kobieca więc chyba chętnie cie przyjmiemy. (móiwę chyba, bo nieiwem co na to Aragornka, ale ona chyba tez się zgodzi) mimo wszystko moderatorem musi być kobita :D

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

nagg 
Administrator

Posted: Mon Mar 29, 2004 5:05 pm   

Ehhh... wrzucam tu wasza konwersacje z EMBLEMATÓW (!!!)

Aragornka:) Wysłany: 27 Mar 2004 01:29 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Może załorzymy grupę kobiecą ?? Myślę, że znalazło by się kilka chętnych ...

Frost Lady Wysłany: 27 Mar 2004 01:35 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
No jasne1 "Ladies jakostam" albo inaczej, wiesz, Aragornko, jeste.ś wspaniała! Zbierzmy chętnych i już błagać Nagga o załozenie nowej grupy! Kto chętny?

Scoia'tael Wysłany: 29 Mar 2004 11:19 am Temat postu:
Ja chcem !! !! !!

Ellifane Wysłany: 29 Mar 2004 02:48 pm Temat postu:
Musi tam jednak byc ktos z meskiej zalogi, nie ma co Proponuje siebie, na honorowego członka... Ale nie wiecej, tylko jedna, jedyna osoba, ja Hehe

Frost Lady Wysłany: 29 Mar 2004 03:11 pm Temat postu:
No cóż. Szefową będe albo ja (w koncu poruszyłam ten temat) ale wydaje mi się, ze jednak tytuł ten powinien powiedrowac do Aragornki. Ona to wymyslila. Uzgodnimy to jeszcze, podobnie jak nazwe. Naraize nieważne. Ale jeśli Wiewiórka (to tylko zart, chodiz mi o Scoia'tael) i Ellifane'a , to ze mną i aragornką są juz cztery osoby. Tyle wystarczy na załozenie grupy.

Ellifane Wysłany: 29 Mar 2004 03:20 pm Temat postu:
Ej, naprawde mnie chcecie na honorowego członka? Cool... Dzieki! Nie spodziewałem sie, jestem zaszczycony, chlip...

Frost Lady Wysłany: 29 Mar 2004 03:43 pm Temat postu:
No wiesz Ellifane... Facet na szefa... To dyskryminacja...

Ellifane Wysłany: 29 Mar 2004 03:55 pm Temat postu:
Nie na szefa, jedynie na honorowego czlonka. Taka zaszczytna funkcja, ktora bede mogl piastowac Sama przyjemnosc Bede takim dodatkiem do waszej grupy Przedstawicielem meskiej czesci

Frost Lady Wysłany: 29 Mar 2004 04:07 pm Temat postu:
-------------------------------------------------------------------------------
Oj, Elliś, Elliś... Wszyscy będa honorowi. Tak przeciez powinno być, prawda? Ty takze będizesz honorowy.

Ellifane Wysłany: 29 Mar 2004 04:09 pm Temat postu:
Jak mnie nazwala wrednie...! Elliś! Nie no, tego ja juz nie wybacze, tylko sie do przygody dolacz jak bedzie, to zobaczysz!! Jak przegiela. Ieee tam, taki honorowy czlonek, to nic... Jak jest jeden to chluba, chwała i w ogole, ale zeby wszyscy... Co to za wyróżnienie

Frost Lady Wysłany: 29 Mar 2004 04:24 pm Temat postu:
Ueeee...!!!!!!! Nie ma takich... Elliś to mialo być milutke zdrobnionko... I jeszcze nie chcesz być honorowym członkiem.... ueeee!~!

Aragornka:) Wysłany: 29 Mar 2004 05:10 pm Temat postu:
Co do nazwy to trzeba ustalić Oczywiście mogę być szefem, ale to Lady wszystko rozkręca, więc skoro sama proponuje to ja nie mam nic przeciwko, aby to ona była szefem (długie to zdanie mi wyszło...). Ja natomiast bardzo chcę się przysluzyć i napisać opis naszej grupy. Już mam kilka pomysłów.
Pozrawiam Aragornka

P.S Już sobie wyobrazam, jak pod nickiem ' Ellifane ' widnieje napis - "Lady of ..,"

NIE RÓBCIE MI TEGO :( :P
nagg

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Mar 29, 2004 5:26 pm   

No, ale czego? :D Ok. Nie będize zadnych kłotni. Grupa bedize spokojna. Będa tytuly dla moderatora i dla czlonków. Bedą to i kobiety i męzczyźni więc tytul mosi być unoiwersalny. Do tego jakiś ladny obrazek, zamiat stopnia. Zrobimy wszystko jak mowiles, Nagash, ale potrzebne mi jest jedno: niech każdy kto na pewno chce byc w grupie napisze po każdej smojej wypowiedzi, obok np. "pozdraiwam" [color=red][size=18]"TAK" wtey będize wiadomo. jeśli ktoś już to pisal w danuim temacie a poźniej dodaje jakąś wypowiedź niec juz tego nie ;isze. Kto nie che być, też niech teog nie robi.
proponuję nazwę (tylko sugestia i chetnie posłucham waszych, z pewnoscia lepszych nazw:)) "Paladyni" albo "Zakon czego chcecie" ale prosze, wymyslcie coś lepszego bo to głupie nazwy... Moderatorka (zobaczymy jeszcze kto) to Mistrzyni tego czegoś, co wexmiecie na nazwę... regulamin ustalimy wspollnie. Przyjmowani będą wszyscy którzy będa sie do niego dostosowywać.
Ellifane, chcesz być honorowym członkiem? Dobrze, mozesz byc Wielki Szaman albo druid Panoramix...:D i wybacz za Ellisia.
No to zapraszam w imieniu moim i Aragornki :) Pozdrsaiwam i wysylam pierwszy głos co do przynależnosci do grupy: [/size] TAK[/color]

Ozz 
Hooliganin

Posted: Mon Mar 29, 2004 5:29 pm   

Okey, jesli pozwolicie mi byc druid Panoramix, to ja sie w 100% zgadzam, jakby to powiedzial Kuba Wojewódzki, jestem na TAK :) Heheee... Fajnie, dzieki :)

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Mar 29, 2004 5:35 pm   

O, co ja widzę? Tez jesteś fanem Asterixa? No dobra, Druidzie, jesteś w grupie. (jak chcesz):D

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Mon Mar 29, 2004 5:56 pm   

hehe.. oj widze ze kolejni forumowicze sie usamodzielniają :P

hehe.. :] Ja jak zwykle wole stac w kącie.. :]

Zobacze co z tego bedzie.. ;]

Która to juz grupa? 3?

.....

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Mar 29, 2004 6:16 pm   

Razem z webmasterami 4. :D
TAK

Więc trzeba ustalić czy to grupa kobieca, w której ew. może być jeden mężczyzna, czy grupa otwarta na wszystkich. Ja osobiście jestem zdecydowanie za 1. rozwiązaniem, ale podpoządkuję sie do woli wiekszości.

Pozdrawiam ...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Mar 29, 2004 7:14 pm   

No, ale naraize na pewniaka są dwie osoby-ja i Aragornka. Ellifane, to jesteś Panoramix?
Co do skladu to ja tez podporządkuję się woli wiekszosci. Ellifane jak narazie jako jedyny facet jest w grupie, wiec reszta moze być kobietami. Elly będzie naszym druidem...:D Ale trzeba wymyslic nazwy dla kazdego stopnia, czyli dla moderatora i reszty. Druid będzie członkiem honorowym. Trzeba wyszukac jakieś male obrazki albo napisy zwiazane z nazwą. Regulamin też się przyda. wszystko musi być oryginalne i ładne, a także pomysłowe. Co do małych obrazkow to mogę wyszukać na grafice w googlach.
pozdraiwam!

Ozz 
Hooliganin

Posted: Mon Mar 29, 2004 7:18 pm   

Tak, bezapelacyjnie i jednoglosnie chce byc honorowym członkiem nowej grup, druidem Panoramixem ;) Juz to pisałem, ale skoro sie upominasz to prosze! :)

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Mar 29, 2004 7:24 pm   

Jesteś cudowny. Więc mamy juz trzy osoby, tyle, ile trzeba do jednej grupy. Wiec teraz, kiedy wstepny skład jest ustalony musimy wymyslić nazwe. Ja się juz moge zajac wyszukiwaniem obrazkow tylko ze powinny być na teamt do nazwy.

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Mar 29, 2004 7:31 pm   

No dobra :) :) Sprawę trzeba przemyśleć jesli to ma być coś oryginanego. Moje propozycje to 'Zakon córek księżyca', 'Ogniste duchy życia', 'Ladyes of Mordor/Rohan/Gondor itp.' , 'Dzieci magi światła'

Corialote 
Mallorny Lothlórien

Posted: Mon Mar 29, 2004 7:44 pm   

No jakby co to ja też jestem chętna :)

nagg 
Administrator

Posted: Mon Mar 29, 2004 8:17 pm   

"nie robcie mi tego" to znaczy nie piszcie o swoich grupach w temacie "emblematy"...

przestrzegam, ze daje 2 nazwy rang na grupe - nie bede kazdemu z osobna robil rangi - nie chce czynic precedensu - nie mam czasu na ew. zaspokajanie potrzeb kazdego usera - pzykro mi

(ew. dluga aktywnosc na forum moze zostac nagrodzona - Nim gdyby o range poprosila, dostalal by bez szemrania... mam nadzieje, ze czujecie o co chodzi)

nagg

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Mon Mar 29, 2004 8:53 pm   

O kurde nagg.. zawstydzasz mnie :P :D :oops: :wink: :D

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Keira 
Szara przystań

Posted: Mon Mar 29, 2004 9:48 pm   

Ja tam jako ponoć feministka chętnie bym się w to dała wciągnąc. :wink: :arrow: wprawdzie jestem wiedźmą, ale moze mnie weźmiecie :wink: :wink: Liga rządzi, liga radzi...etc. :P

B. Leśmian

Mojso 
Lord Sith

Posted: Tue Mar 30, 2004 6:12 am   

Przepraszam że to powiem, ale wyj jesteście świetni. Te wasze dyskusję rozśmieszają mnie do łez. Mam nadzieję że nikt się nie obraźi. :)

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: