Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
.

Czy uważacie ze należy usunać ten temat jako ze nie jest na czasie?
tak
100%
 100%  [ 1 ]
tak
0%
 0%  [ 0 ]
tak
0%
 0%  [ 0 ]
Voted : 0
Total Votes: 1

Author Message
Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sun May 09, 2004 6:38 pm   

Przepraszam, ale nie mogę się oprzeć pokusie spytania - Po co są te grupy?

Jestem tu, mimo wszystko, wciąż dość nowa i chociaż od dawna już próbuję do tego dojść, to ja wciąż nie mam pojęcia. Na co one komu? Mają dzielić, czy mają łączyć? Czy to tylko pic na wodę, kilka literek pod nickiem wskazujące na odmianę w życiu?

Przepraszam, nie rozumiem.

woyaru 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun May 09, 2004 6:47 pm   

Grupy są po to żeby jednoczyć użytkownikow forum o podobnych zainteresowanich, pasjach (innych od Władcy Pierścieni).

A wedlug mnie grupy nie są takie złe i chyba nikomu w niczym nie przezkadzają.

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Jun 14, 2004 7:30 pm   

Grupy łączą. No, i frajda jest jak sie ma te parę literek pod nickiem. (ooo, ale stary temat poryszam, ale nie ma co robic) no cóż. :D
Siema!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Tue Jun 15, 2004 9:03 am   

No jak już mówimy o literkach pod nickiem....Kiedy dostanę moją wypracowaną rangę?

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Tue Jun 15, 2004 2:07 pm   

wypracowaną rangę?

QboT
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Tue Jun 15, 2004 7:09 pm   

Hehehehehehe... No sorry ale jak przeczytałem o tej "wypracowanej randze" to aż mi się skojarzyło :green: Nic nie poradze że mam chore skojarzenia ale taki już jestem ;] "Wypracowana ranga"....... ;]

"live today, fight tomorrow"

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Jun 15, 2004 7:58 pm   

:? Może mnie ktoś---> czytaj Mod grupy---->czyt. Frost_Lady oświecic co robiłam przez kilkaaaaa minut wjej grupie :hmm: Czy prosiłam w ostatnim czasie o jakieś literki? Nie :evil: No wieć prosze mnie i mej drogiej przyjaciólki Esk nie wrabiać :twisted:

Nienor zgłoś się do v3rt ;)

B. Leśmian

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Wed Jun 16, 2004 4:03 pm   

Wiem, woiem... wrobilam was, dla jaj, nudziło mi sie... Keiro, byłaś juz z mieisac w mojej grupie. Ale już tak nie zrobi, po prostu dodawałm sobie kilku userkow. Wiedizałam ze i tak zaczna sie pretensje i czpeianie sie, to było nieuniknione, ale przynajmniej bedize się cos dziać. Do bractwa sith nie trzeba zapaszac, sami wchodzą, a do mnie... Mam zal do Aragornki. Ona wymyslila ten pomysl, wrobila mnie, i co? Ach... Szkoda gadać. I szkoda moich łez, bo az serce się topi... :( :( :(
Pozdrawiam... chlip, chlip...
PS. obiecuje ze nikogo juz nie zacianę. Aj promajs. Chlip, chlip. :cry:

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Jun 16, 2004 5:15 pm   

Ja Cie wrobiłam ?????????? ;o ;o ;o ;o ;o ;o ;o ;o ;o

Można by rzec, że się WEPCHAłAŚ na miejsce moda !!!! Jak Ci się nie podobało, to trzeba było nie wstępować do grupy, a co dopiero brać się za moderowanie.
Po drugie - napisałam już na SB, co o tym myślę. To było skandaliczne zachowanie, że wpisałaś kogoś do grupy, bez jego wiedzy. To był chyba główny powód mojego wypisania się z grupy. I nie wpisuj mnie ponownie, bo raz już chyba tak zrobiłaś. Tak więc oficialnie proszę Ciebie i Nagga o usunięcie mnie z grupy 'duchów magii'.
Po trzecie - nie próbuj udawać Feanora, bo Ci to kompletnie nie wychodzi...
pozdrawiam...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Wed Jun 16, 2004 5:22 pm   

Buhahahahahahhaha! A co masz, moja dorga do Feanora? Ja sie wepchałam... dobre sobie. I tak Duchy Maggi i ja wkrótce przedizemy do historii. Nie obchodiz mnie co sobie myślisz ty i inni o mnie. Skandal1 buahahahhahahahhaha! Mam to gdziś! Wszyscy dobrze wiedzą gdize1
Zamknicie ten temat!!!!!!!

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Jun 16, 2004 5:30 pm   

Do Feanora nie, ale do Ciebie owszem. Wszystko Ci wyjaśniłam na privie... I tam prowadźmy rozmowę, bo to sprawa międz nami...

Ozz 
Hooliganin

Posted: Wed Jun 16, 2004 8:15 pm   

Uno.Tak FL, nie wiem, czemu masz jakiekolwiek wobec tego pretensje, sama teo chciałas i z wielką pasją do tego podchodziłas, z naczy do grupy. Wiec nie wyjedżaj z takimi głupotami, nie rzucaj mięsem.

Dwa ;) . Próbujesz być sarkastyczna jak Feanor, ale Ci ni wychodzi. Próbujesz, bo załapałas jakąś deprechę, napięcie przedmiesziączkowe, czy coś, przejdzie Ci - mam nadzieje...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Thu Jun 17, 2004 4:30 pm   

Chyba napięci pomisiaczkowe.
Moze i prbuję byc jak Feanor. Bo nie miem nic sama wymyślic, i chce być taka jak Feanor, Keira, Nimrodel, czy ty, Ozz. Ale nie jestem, i w tym prolem.
Ozz, zwracam sie do ceibe z mała prośba-nie zamykaj, ale usuń ten temat. Duchy maggi przejdą do historii. Wiec i ten temat zostanie usunięty.
To nie deprecha. To desperacja. Krzyk. Wołanie. żeby ktos zwrócił na mnie uwag. Ale racja, to mi nie wychodiz. Spróbuję zyc zgodnie z wszelkimi normami na orum, bez wyrożniania sie. Bez zadreczanai was moimi humorkami.
Pozdraiwiam.

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Thu Jun 17, 2004 5:51 pm   

Nim, Ozz, Galad-no ktos-usun ten temat1 Bo jest nieaktualny. :P Duchy Magii o już historia. Nie będzie cih juz, ja nie będą zadna tam Arcymistrzynią, tylko zwyklym, normalnym, legalnym i ludzkim forumowiczem. A klotnie w tym temacie sa bezcelowe-skasujta go! :D
PS. Nie ma zadnej deprechy, nie widac jak mi humorekwrócił/ :D W końcu moge do siebie powiedzieć-lose yourself, Frost Lady, i w koncu mam swiety spokój-to, czego zawsze chciałam :D
Hejka!

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version