Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ellifane !! Dobrze by było, gdybyś już zadecydował, bo z tego co zrozumiałam Frost ... chce ona niedługo wysłać wiadomość do Nagga. No i nie zapominaj, że to grupa otwarta i w dowolnym momencie możesz się przyłączyć
Pozdrawiam
P.S Feanorze - przestań prosze, traktować mnie jak dziecko specjalnej troski, które nie wie co to związek frazeologiczny lub myśli, że 'Czarna Owca' to wyrażenie dosłowne. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Wed Mar 31, 2004 4:50 pm
Kurde mać, was ludzie pokręciło(wersja ocenzurowana)> O co wy sie klocicie? Forum to nie jestm miejsce do tego tak w ogole, posylajcie sobie niemile privy, pogadajcie na gg, i dogadajcie sie, ale nie robcie jakichs takich durnych wyjazdów! TO est całkiem bez sensu...
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
OK OK !!! Ja już kłótnię skończyłam ... Chciałam tylko mieć to ostatnie słowo Ehhh. Zapomniałam tylko dopisać to zbawienne zdanie "Zamykam ten temat i nie mam zamiaru poruszać go więcej".
Posted: Wed Mar 31, 2004 5:13 pm
Feanorze to ze ty odczytujesz aluzje, to nie moja wina. Pisze na tyle jasno na ile potrafie w danym momencie. Masz miły zwyczaj czepiania sie mnie to sobie miej. Nie obchodzi mnie to.
Nie mszczę się... pokaż mi w któym miejscu to zrobiłam...bo nie widze tego
Ellifane, jaka kłotnia? Dyskusja i wymiana zdań only. no moze ostrzejsza niz w czasie sierpniowo-wrzesniowym :wink:
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Wysłałam juz do Nagga wiadomosć. Z tym avatarkiem to będize lipa, bo jesli dobrze zrozumialam to musze sama zrobic a nie ściagnąć z betu. Wiec nie będziemy mieli obrazków. Jest godzina 19.51 dnia 31 marca 2004r. Grupa juz będize
Pozdroofki vey hardas.:D
PS Aragornko, odrobinke zmieniłam opis grupy. (2 zdania)
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Em.. nie chce sie wtracac czy cos, ale z tego co tu czytam.. To moge tylko powiedziec: zalosne. Nie czytalam wszystkiego, bo tego tyle tu jest ze nie chce mi sie tego czytac. I tak jak Nim wole stanac sobie w koncie i patrzec co tu dalej sie bedzie dziac Tak jak czytalam niektore posty, to chyba tym razem jestem po stronie Feanora, ale musze sobie to doczytac wszystko..
To tyle ode mnie, nie powinnam wogole niczego tu pisac, ale niech sobie juz bedzie, zdanie swoje mam
Tylko zeby znow jakies wojny nie powstawaly..
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
No to cudownie! Grupa już jest a ja się tu przekonuję ze nie chce dikt w niej być! I co ja teraz zrobię1 No lipa jest, jak pech, to pech... Jestem jedyną osobą w tej grupie. No do licha! Jestem żalosna!
jest już Aragornka... Ale parę osób więcej tez by sie przydało, a dodawac nie będe sama póki sie tkos nie zgodzi na 1000%...
PS. Elfko, czy to jest naprawdę takie załosne?
No tak, twoje zdanie. Racja, zgadzam się... ale czy to naprawdę jest aż takie załosne? Grupa to grupa jak każda inna rownie dobrze można mowić na inne ze są żałosne, a własciwie nie dobrze, tylko źle, bo zadna z grup załosna nie jest. Nasz też nie, ale jeśli masz takie zdanie, no to spox... Mnie tam nie przeszkadza. Chociaż to troche dziwne, ludzicha chca się jakoś udizelic na forum, co chyba nie jest złe, prawda?
Teoretycznie jestem w grupie, ale rangę mam dalej 'czarna otchłań morii'. Czemu ??
Elfko ! Co jest żałosne ??? Piszesz, ze jesteś po stronie Feanora, ale Feanor nic przeciwko tej grupie nie ma. A może chodzi Ci o kłótnię ?? Proszę wyjaśnij to ...
Wasza grupa chyba jako jedyna, nie ma pod opisem żadnych run.
A przecież runy nie są takie zle i upiększają grupę.
Ja chcę Wam tylko podsunąc to, żebyście zrobili sobie jakieś runy, w końc to nie takie złe,a ile radości daje. Wasze nicki i opisy bez run wyglądają jakoś tak dziwnie.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum